Eπιλογη lcd tv...

Reaction score
0
Καλησπερα

Χροοοοονια κονσολας στα νιατα μου(απο atari-nes-snes-game boy-game gear-master system κλτ κτλ) πηγα σε pc gaming πολυ την τελευταια 10ετια

Μαλλον ηρθε το πληρωμα του χρονου να ξαναπαω σε console gaming ειτε αυτο λεγεται ps3(κομματακι αδυνατο αν δειτε τα release dates που κυκλοφορουν -->03/2007!) ειτε λεγεται xbox 360

Για να συνοδευσω την κονσολα ομως θελω και μια lcd tv οσο το δυνατον καλυτερη για τα -λιγα ειναι η αληθεια- λ7 που διαθετω

Η αληθεια ειναι οτι ειδα την 37'' amoi και εμεινα καγκελο!Η τιμη της απιστευτη για τα χαρακτηριστικα της ΑΛΛΑ ειναι ΠΑΡΑ πολλα για μενα

Τα λ7 που μπορω να διαθεσω ειναι 1.200-1.300 max

Σε αυτα τα χρηματα εχετε να μου προτεινετε καμμια 26'' - 32'' lcd τηλεοραση?

Τη samsung r51 χαλβαδιαζω ειτε την 32''
ή ακομα καλυτερα την 26'' αν αν και δεν την εχω δει απο κοντα.

Η Viewsonic λέει?

Ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε προταση ( δεν εχω «κολληματα» με «μαρκες»)

Λοιπον?

Reaction score
0
Στα υπόψιν ότι η αγορα θα γινει σε περιπου ενα μηνα,απλα θα ηθελα να κανω απο τωρα μια ερευνα αγορας

mrw

Reaction score
0
Τα λ7 που μπορω να διαθεσω ειναι 1.200-1.300 max

Σε αυτα τα χρηματα εχετε να μου προτεινετε καμμια 26'' - 32'' lcd τηλεοραση?

Ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε προταση ( δεν εχω «κολληματα» με «μαρκες»)

Λοιπον?

Δεν προτείνω τίποτα, αλλά το Mediamarkt διαφημίζει 32" LCD 15ms (Grundig Sedance 32lw82) και 42" πλασμα 1024 X 768(?) (Fujitsu-Siemens Myrica P421AH) σε ανάλογες τιμές

NLS

Reaction score
1
δηλ. δεν μπορείς να ανέβεις λίγα λεφτά παραπάνω μαζί με έναν χρηματικό διακανονισμό;

NLS

Reaction score
1
εγώ τίποτα ούτε ξέρω λεπτομέρειες, απλά ξέρω ότι η Ηχοέκφραση μπορεί να κάνει κάποιο διακανονισμό (ως μαγαζί) ακόμα και για την AMOI του power-buy

μάλλον μαζί τους πρέπει να μιλήσεις ή για να το πω αλλιώς, μίλα πρώτα μαζί τους και μετά αποφάσισε για κάτι άλλο

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.744
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88