- Reaction score
- 0
Καλησπερα
Χροοοοονια κονσολας στα νιατα μου(απο atari-nes-snes-game boy-game gear-master system κλτ κτλ) πηγα σε pc gaming πολυ την τελευταια 10ετια
Μαλλον ηρθε το πληρωμα του χρονου να ξαναπαω σε console gaming ειτε αυτο λεγεται ps3(κομματακι αδυνατο αν δειτε τα release dates που κυκλοφορουν -->03/2007!) ειτε λεγεται xbox 360
Για να συνοδευσω την κονσολα ομως θελω και μια lcd tv οσο το δυνατον καλυτερη για τα -λιγα ειναι η αληθεια- λ7 που διαθετω
Η αληθεια ειναι οτι ειδα την 37'' amoi και εμεινα καγκελο!Η τιμη της απιστευτη για τα χαρακτηριστικα της ΑΛΛΑ ειναι ΠΑΡΑ πολλα για μενα
Τα λ7 που μπορω να διαθεσω ειναι 1.200-1.300 max
Σε αυτα τα χρηματα εχετε να μου προτεινετε καμμια 26'' - 32'' lcd τηλεοραση?
Τη samsung r51 χαλβαδιαζω ειτε την 32''
ή ακομα καλυτερα την 26'' αν αν και δεν την εχω δει απο κοντα.
Η Viewsonic λέει?
Ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε προταση ( δεν εχω «κολληματα» με «μαρκες»)
Λοιπον?
Χροοοοονια κονσολας στα νιατα μου(απο atari-nes-snes-game boy-game gear-master system κλτ κτλ) πηγα σε pc gaming πολυ την τελευταια 10ετια
Μαλλον ηρθε το πληρωμα του χρονου να ξαναπαω σε console gaming ειτε αυτο λεγεται ps3(κομματακι αδυνατο αν δειτε τα release dates που κυκλοφορουν -->03/2007!) ειτε λεγεται xbox 360
Για να συνοδευσω την κονσολα ομως θελω και μια lcd tv οσο το δυνατον καλυτερη για τα -λιγα ειναι η αληθεια- λ7 που διαθετω
Η αληθεια ειναι οτι ειδα την 37'' amoi και εμεινα καγκελο!Η τιμη της απιστευτη για τα χαρακτηριστικα της ΑΛΛΑ ειναι ΠΑΡΑ πολλα για μενα
Τα λ7 που μπορω να διαθεσω ειναι 1.200-1.300 max
Σε αυτα τα χρηματα εχετε να μου προτεινετε καμμια 26'' - 32'' lcd τηλεοραση?
Τη samsung r51 χαλβαδιαζω ειτε την 32''
ή ακομα καλυτερα την 26'' αν αν και δεν την εχω δει απο κοντα.
Η Viewsonic λέει?
Ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε προταση ( δεν εχω «κολληματα» με «μαρκες»)
Λοιπον?