Eπιτελους......πηρα......

Reaction score
250
Απάντηση: Eπιτελους......πηρα......

Φίλε Βλάση με γειά και καλές ακροάσεις !!!

To AMR είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει

κάποιος σήμερα !!!:444:

Reaction score
8
Κντοχωριανε καλοριζικο το εργαλε
αντε να τ ασημοσουμε αμα το δουμε απο κοντα
και τι δωρο σουχω - το περιοδικο HI-FI+ που τοχει τεστ. Αν δεν τοχεις να στο στειλω.

Reaction score
8
Kαι για να τελειωνει η ιστορια το πικαπ, ειναι ιδναικο μονο για ηλικιες ανω των 53 ετων και για συστηματα που δεν παιζουν (ακουγεται λιγο καλυτερο με τον χρωματισμο του πικαπ).
Δεν ακούγεται καλύτερα. Στα εν λόγω συστήματα απλά είναι λιγότερο ενοχλητικό.
με σας απο δω και περα ουτε καλημερα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Eυχαριστω βρε παλλικαρια για τις ευχες σας !!!!!!!
Παντως βρε παιδι μου τι βλαμμενα ειμαστε........παιρνουμε ενα μηχανακι που μας καθεται στην κεφαλα και χαιρομαστε σαν μικρα παιδια!!!!!!!
ΠΩ πω πω σκεφτομαι (οταν φυσικα περισσεψουν παραδες)και μια καλη λαμπα στην προενισχυση .....και η ολοκληρωση ΚΟΝΤΕΥΕΙ !!!!!!!βρε θα με χωρισει η γυναικα ...το βλεπω το
ονειρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
10
Mα αυτο φιλε ειναι η μαγεια. Να εισαι στη δουλεια και να μην βλεπεις την ωρα να γυρισεις στο σπιτι, να ακουσεις μουσικουλα. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη μαγεια απο το να θελεις να δοκιμασεις το καινουργιο σου παιχνιδι ,να δεις τι κανει.
Εμενα παντως με κανει απιστευτα χαρουμενο ολο αυτο το παιχνιδι.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Mα αυτο φιλε ειναι η μαγεια. Να εισαι στη δουλεια και να μην βλεπεις την ωρα να γυρισεις στο σπιτι, να ακουσεις μουσικουλα. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη μαγεια απο το να θελεις να δοκιμασεις το καινουργιο σου παιχνιδι ,να δεις τι κανει.
Εμενα παντως με κανει απιστευτα χαρουμενο ολο αυτο το παιχνιδι.
Ναι βρε Μιχαλη.....ουτε φρεσκια γκομενα να ηταν ενα πραμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
10
Φιλε ετσι ειναι. Εγω τουλαχιστον νιωθω αυτη την εσωτερικη ευχαριστηση στο στομαχι και στο στηθος, πραγματικα λες και ερωτευτηκα καινουργια γκομενα.

Reaction score
23
Καλορίζικο το μηχάνημα Βλάση και καλές ακροάσεις. Βαλέ στη θράκα ψάρια και οι πελάτες είναι έτοιμοι.

Υ.Γ. Όταν αρχίσουμε να ερωτευόμαστε αντί για γυναίκες μηχανήματα, τοτε τη κάτσαμε τη βάρκα. Άσε που είναι περισσότερες από τους άνδρες και τι θα απογίνουν οι έρμες; Λες τα μηχανήματα να βγάζουν και hi End παιδιά! Μάγκες σωθήκαμε… Άνδρες - μηχανάκηδες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι.
Και μετά σου λένε ότι οι τρελοί είναι μέσα. Για να μπει κανένας ψυχίατρος στην κατηγορία να δεις πελάτες, που θα μαζέψει.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
ΜαστροΜιχαλη....εννοω κυριε συντονιστα μου καλλιτερα αμα εισαι παντρεμενος και μαλιστα με δυο μωρτες να ερωτευεσαι τα μηχανακια σου παρα καμια φρεσκια γκομινα......πολλα τα εξοδα και οι αγωνιες βρε παλλικαρι μου!!!!!!!!!!

Reaction score
23
Εσύ ρε Βλάση δικαιολογείσαι ο Μιχάλης όμως πάει πάλι για άσσο.

Άσε τώρα. Αυτά τα γράφω για να τα ακούω και ο ίδιος.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Εσύ ρε Βλάση δικαιολογείσαι ο Μιχάλης όμως πάει πάλι για άσσο.

Άσε τώρα. Αυτά τα γράφω για να τα ακούω και ο ίδιος.
Ακου τα λοιπον και μην λες τιποτις!!!!!φανταστικε τροχονομε...!!!

Reaction score
8
Υ.Γ. Όταν αρχίσουμε να ερωτευόμαστε αντί για γυναίκες μηχανήματα, τοτε τη κάτσαμε τη βάρκα.
Βρε παιδια ενα βημα εξω α;π την πορτα και γυναικες βρισκεις. Τετοια μηχανηματα που να τα δεις.

Υ.Γ. Βλαση οταν μου την λεει η γυναικα της απανταω
- Διαλεξε με τι θες να ασχολουμε, με μηχανηματα η με γυναικες;

Reaction score
10
Εγω παντως εχω σταματησει να λεω τιμες στις γυναικες μου.

Αφου τους εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι ολοι οι αντιπροσωποι ειναι κοροιδα και τους πιανω "κοτσο". Ετσι ελπιζω τουλαχιστον.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.960

Τώρα, για να λέμε την αλήθεια δηλαδή, αυτό το σαμπανιζέ δεν ταιριάζει ούτε με το μαύρο της κεφαλής των ηχείων, ούτε με το ξυλί της καμπίνας. Ψιλοκολλάει λίγο με την οθόνη, αλλά και πάλι έχει διχρωμία.

Να το πας πίσω και να το πάρεις σε μαύρο, ή έστω σε μπλου Ψωράλ με λοξό βούρτσισμα. Είναι εντελώς απαράδεκτο, δεν το βλέπεις;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.960
... και τα ηχεία! Πέτα τα! Παλιά μοντέλα. Να πάρεις τα καινούργια!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.960
Κι αυτό το οριζόντιο ξύλινο πράμα εκεί στη μέση, τί είναι. Ραδιόφωνο του 1925; Πέταμα κι αυτό!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Βρε παιδια ενα βημα εξω α;π την πορτα και γυναικες βρισκεις. Τετοια μηχανηματα που να τα δεις.

Υ.Γ. Βλαση οταν μου την λεει η γυναικα της απανταω
- Διαλεξε με τι θες να ασχολουμε, με μηχανηματα η με γυναικες;
Και γω Θανασαρα μου τα ιδια της λεω ........και με πιανει στο φιλοτιμο λεγοντας οτι......ε τωρα ψωνισες αγαπημενε μου και πενταμορφε στυλοβατη του σπιτιου μας.....τωρα δεν χρειαζεσαι τιποτις αλλο......εναν τοιχο εχεις εκει......κακοχρονο ναχεις για αντρα το κερατο σου μεσα,μ'εσκασες με δαυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Attachments

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Τώρα, για να λέμε την αλήθεια δηλαδή, αυτό το σαμπανιζέ δεν ταιριάζει ούτε με το μαύρο της κεφαλής των ηχείων, ούτε με το ξυλί της καμπίνας. Ψιλοκολλάει λίγο με την οθόνη, αλλά και πάλι έχει διχρωμία.

Να το πας πίσω και να το πάρεις σε μαύρο, ή έστω σε μπλου Ψωράλ με λοξό βούρτσισμα. Είναι εντελώς απαράδεκτο, δεν το βλέπεις;
Ενταξει ...θα το παρω σε μαυρο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss