Eπιτελους......πηρα......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Κι αυτό το οριζόντιο ξύλινο πράμα εκεί στη μέση, τί είναι. Ραδιόφωνο του 1925; Πέταμα κι αυτό!
Αυτο το ξυλινο πραμα.....ειναι κουμπαρας και εκει ριχνω τις οικονομιες μου για τα ψωνια και τον δικηγορο που σιγουρα θα χρειαστω στο μελλον!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Παντως ειναι και αρκετα ρομαντικο το βραδυ........μες την ρομαντζα!!!!!!!!!!!!

Attachments

Reaction score
0
Απάντηση: Eπιτελους......πηρα......

Νομιζω με τοσα πολα μηχανηματα που εχεις και καποια απ αυτα δεν ταιριαζουν αισθητικα και για να μπορεις να βλεπεις και τα γραμματα απο τις ταινιες στο πανι το καλυτερο θα ηταν:
Να βρεις καποιον να σου αφαιρεσει μερικα πλακακια απο το δαπεδο και να πας προς τα ... κατω με τα μηχανηματα. Με αυτον τον τροπο θα εχεις και καποια προοπτικη στο μελλον για κανα καινουριο μηχανημα γιατι ετσι οπως πας συντομα θα τα βαρεθεις. Εαν μαλιστα μετα κανεις και κανενα ξυλινο παρκε ...συρομενο για εκει που εχεις τα μηχανηματα τοτε δεν χρειαζεται να αλλαξεις και τα ηχειακια.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Re: Απάντηση: Eπιτελους......πηρα......

Νομιζω με τοσα πολα μηχανηματα που εχεις και καποια απ αυτα δεν ταιριαζουν αισθητικα και για να μπορεις να βλεπεις και τα γραμματα απο τις ταινιες στο πανι το καλυτερο θα ηταν:
Να βρεις καποιον να σου αφαιρεσει μερικα πλακακια απο το δαπεδο και να πας προς τα ... κατω με τα μηχανηματα. Με αυτον τον τροπο θα εχεις και καποια προοπτικη στο μελλον για κανα καινουριο μηχανημα γιατι ετσι οπως πας συντομα θα τα βαρεθεις. Εαν μαλιστα μετα κανεις και κανενα ξυλινο παρκε ...συρομενο για εκει που εχεις τα μηχανηματα τοτε δεν χρειαζεται να αλλαξεις και τα ηχειακια.
Λενα εφαγα την πλακα οσο επαιρνε!!!!!!!!!Εφτασα στα σιδερα !!!!!!!Τωρα λεω να γκρεμισω το μικρο μπανιο αριστερα μπας και τα βολεψω !!!!!!Εχω κανει κολλητο το Μπομπ τον μαστορα που ειναι και αυτος ΧΑΙΕΝΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
3.492
Με γεια σου Βλάση Κορίνθιε το cp player. Χάλασε το προηγούμενο και αναγκάστηκες να πάρεις καινούργιο φτηνότερο με λυχνίες, αυτό δεν είπες στη σύζυγο ?

Εμένα μου χάλασε η κάρτα ήχου στο PC και πρέπει να πάρω την επαγγελματική με 192Khz/24bits για να παίζω τα high defiinition downloads με 8 ευρώ το CD.

για να μην ξαναχαλάσει και με έξοδο AES/EBU.

Υ.Γ Θα σε συμβούλευα να μην βάλεις λαμπάτο προ μετά το CD player που έχει ήδη μέσα του αρκετές λυχνίες. Θα χρωματίσει υπερβολικά τον ήχο, εκτός κι αν αυτό σε ευχαριστεί περισσότερο. Προσοχή τώρα με τις λυχνίες γιατί ο ήχος τους θα αλλάζει δραματικά το πρώτο διάστημα μέχρι να στρώσουν. Παρατήρησε επίσης αν αλλάζει ο ήχος, όταν το μηχάνημα παραμένει αναμμένο αρκετές ωρες. Επίσης τα συχνά on/off μειώνουν τη ζωή των λυχνιών και φυσικά την απόδοση.

Reaction score
8
θελουν καμμια εκατοστη ωρες στρωσιμο και κανενα τεταρτακι ζεσταμα, αντε 20 λεπτα.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Eπιτελους......πηρα......

Καλορίζικο και καλοάκουστο! :444:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Με γεια σου Βλάση Κορίνθιε το cp player. Χάλασε το προηγούμενο και αναγκάστηκες να πάρεις καινούργιο φτηνότερο με λυχνίες, αυτό δεν είπες στη σύζυγο ?

Εμένα μου χάλασε η κάρτα ήχου στο PC και πρέπει να πάρω την επαγγελματική με 192Khz/24bits για να παίζω τα high defiinition downloads με 8 ευρώ το CD.

για να μην ξαναχαλάσει και με έξοδο AES/EBU.

Υ.Γ Θα σε συμβούλευα να μην βάλεις λαμπάτο προ μετά το CD player που έχει ήδη μέσα του αρκετές λυχνίες. Θα χρωματίσει υπερβολικά τον ήχο, εκτός κι αν αυτό σε ευχαριστεί περισσότερο. Προσοχή τώρα με τις λυχνίες γιατί ο ήχος τους θα αλλάζει δραματικά το πρώτο διάστημα μέχρι να στρώσουν. Παρατήρησε επίσης αν αλλάζει ο ήχος, όταν το μηχάνημα παραμένει αναμμένο αρκετές ωρες. Επίσης τα συχνά on/off μειώνουν τη ζωή των λυχνιών και φυσικά την απόδοση.
Εγω Γιωργο ειμαι ΑΝΤΡΑΣ και λεω την Αληθεια στις τιμες στην αγαπημενη μου γυναικουλα,απλα στην τιμη οταν την αναφερω κανω μια εκπτωση 80% περιπου -χιχιχιχι......

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508