Eρωτήσεις για Panasonic BD-35

Reaction score
0
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα Blu-ray player για να τροφοδοτήσω τον AX-200 προβολέα και με κριτήριο το κόστος, 'γερνω' προς το BD-35 (το media markt το έχει 170 ευρώ).

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής (αν γίνεται):

α) Επειδή δεν έχει αναλογικές εξόδους, συνδέοντας την οπτική ίνα με τον Υamaha ραδιοενισχυτη μου (παλιό μοντέλο) θα παίζει τα πιο παλιά στανταρ ήχου, όπως Dolby Digital, DTS?

b) Παίζει mkv?

c) Πιστεύεται ότι είναι λάθος αγορά να πάρεις ένα μοντέλο που είναι λίγο πίσω?

d) Ύπάρχει κάτι σαν media-player ή όπως τα λένε αυτά, που να συμφέρει καλύτερα από ότι ένα blu-ray player, μιας και το 2ο είναι θέμα χρόνου να μην υποστηρίζει σε λίγο καιρό τα τότε format?

Τέλος, καμία εναλλακτική (άλλο player κάτω από τα 200)?

Reaction score
802
Απάντηση: Eρωτήσεις για Panasonic BD-35

α)Θα τα παιζει φυσικα
β)οχι, και κανενα δεν τα παιζει απο ntfs δισκο.
γ)μια χαρα ειναι στα λεφτα του.Και εικονα καλυτερη η ιδια με αυτα που κυκλοφορουν και κοστιζουν πιο ακριβα.
δ)Ενα egreat ισως να ηταν καλυτερη επιλογη.

Reaction score
1.213

d) Ύπάρχει κάτι σαν media-player ή όπως τα λένε αυτά, που να συμφέρει καλύτερα από ότι ένα blu-ray player, μιας και το 2ο είναι θέμα χρόνου να μην υποστηρίζει σε λίγο καιρό τα τότε format?

Τέλος, καμία εναλλακτική (άλλο player κάτω από τα 200)?

Εκτος απο το dune που παιζει και blu ray και mkv (αλλα κοστιζει ακριβοτερα ) τα αλλα media player δεν παιζουν blu ray.Οποτε ειναι λιγο ατοπη η συγκριση.Εκτος αν θες να τα ριπαρεις , και να προσθετεις υποτιτλους και να τα παιζεις ετσι απο το media player.

Μια χαρα ειναι το bd..ειδικα σε αυτη τη τιμη..:126::111:

Reaction score
4

Πριν ένα μήνα πήρα το bdp-2500 της samsung στα 250 με την μεταφορά
Πολύ καλό και στα bd και στα dvd και με αναλογικές εξόδους

Αυτά αν θες να υπερβείς λίγο τα 200 ευρώ

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.719

Αλφαβηταριε..το μεγαλο lg δεν θα παιζει ? Για θυμισε μου..:137::203:
Οι μισοί λένε ότι παίζει, και οι άλλοι μισοί όχι.:111:

Reaction score
1.213

Πριν ένα μήνα πήρα το bdp-2500 της samsung στα 250 με την μεταφορά
Πολύ καλό και στα bd και στα dvd και με αναλογικές εξόδους

Αυτά αν θες να υπερβείς λίγο τα 200 ευρώ

Να τα κανουμε καποια στιγμη κοντριτσα με το σονυ s-550 ? :137:

Oχι τιποτα αλλο , ειμαι ικανοποιημενος με το sony , αλλα εχω ψηθει για το 2500 λογου τoυ reon (σαν δευτερο blu ray player )

Eιμαστε και κοντα....:137:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.719

Καλή ιδέα. Βάλε το δισκάκι του Βογιατζάκη να δούμε πιο παίζει καλύτερα!:136::137:

Reaction score
0
Αυτά τα ασυμπίεστα format ήχου που υποστηρίζουν τα blu-ray (που θα πρέπει ή να έχεις μοντέρνο ενισχυτή και να πάρει το σήμα μέσω HDMI ή να βγάζει αναλογικές εξόδου το Player) έχουν όντως σημαντική διαφορά με το κλασικό Dolby Digital, DTS και τέλος πάντων αυτά που μπορώ να παίξω από την οπτική ίνα?

Δηλαδή, ρωτάω κάποιον που τα έχει ακούσει με το αυτί του (όχι από την θεωρία και τα specs) υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά ή είναι marketing και ουσιαστικά πρέπει να έχεις κορυφαίο ηχοσύστημα για να δεις διαφορά?

Reaction score
4

Oχι τιποτα αλλο , ειμαι ικανοποιημενος με το sony , αλλα εχω ψηθει για το 2500 λογου τoυ reon (σαν δευτερο blu ray player )

Eιμαστε και κοντα....:137:
Θα τα πάμε στην ευθεία του Κιάτου για 0 - 100 και προς Μέγαρα για τελικές :116:

Σοβαρά τώρα για στείλε pm

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.719
Απάντηση: Re: Eρωτήσεις για Panasonic BD-35

Αυτά τα ασυμπίεστα format ήχου που υποστηρίζουν τα blu-ray (που θα πρέπει ή να έχεις μοντέρνο ενισχυτή και να πάρει το σήμα μέσω HDMI ή να βγάζει αναλογικές εξόδου το Player) έχουν όντως σημαντική διαφορά με το κλασικό Dolby Digital, DTS και τέλος πάντων αυτά που μπορώ να παίξω από την οπτική ίνα?

Δηλαδή, ρωτάω κάποιον που τα έχει ακούσει με το αυτί του (όχι από την θεωρία και τα specs) υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά ή είναι marketing και ουσιαστικά πρέπει να έχεις κορυφαίο ηχοσύστημα για να δεις διαφορά?
Δεν ανοίγεις ένα νέο θέμα;

Ωραία ερώτηση!

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Eρωτήσεις για Panasonic BD-35

Πολυ χοντρικα ,( σε αλλου το συστημα :142:...πω,πω,αραχνες επιασε ο yamaha ) εγω ακουω αυξημενα δυναμικα.Κανουν μπαμ που λενε....:142:

Οπως καταλαβαινω τη διαφορα απο dolby και dts...στο δικο μου συστημα:137:

Για ρωτα και τους υπολοιπους...:138:

Reaction score
0
Μερικές ερωτήσεις και από μένα για το Panasonic BD-35.
Ποιές οι διαφορές με το PANASONIC DMP-BD60 ,η τιμή που βρίσκω και για τα δύο είναι περίπου στα ίδια επίπεδα ,πο συμφέρει ποιό πολύ;
Τα dvd θα τα παίζει καλύτερα από toshiba 500 που έχω ;
Στα divx παίζει ελληνικούς υπότιτλους;

Staff online

• abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik