Eρωτας με το ζορι - Scusa Ma Ti Chiamo Amore (2008)

Reaction score
0
Δεν είχα σκοπό να το κάνω θέμα, αλλά επειδής παρακολουθώντας το, άγνωστο γιατί, μουρθε στο μυαλό η μορφή του ΙΔΡΥΤΗ, είπα να το κουβεντιάσουμε...

Reaction score
0
Απάντηση: Scusa Ma Ti Chiamo Amore

Η επανάσταση του Καμμένου Δέντρου!
του zerVo
Να το θέσω απλά. Ποιο είναι το όνειρο ενός σύγχρονου σαραντάρη, βαριεστημένου για οτιδήποτε, καταπιεσμένου από την καθημερινότητα, που τα μίτινγκ και το στρες τον κρατούν στην δουλειά νυχθημερόν, που το συνομήλικο - με ότι αυτό συνεπάγεται - κορίτσι του, μόλις τον εγκατέλειψε, που αντιλαμβάνεται πως πλέον για εκείνον η ζωή με γοργούς ρυθμούς αρχίζει και μετρά αντίστροφα, που λέγαμε και στο στρατό? Εκεί που οδηγάει ήσυχα και ωραία το αμαξάκι του σε κεντρική λεωφόρο της αιώνιας πόλης, να πέσει πάνω του παπάκι, με οδηγό κουκλί κορασίδα της τελευταίας τάξης του λυκείου, με τα έξωμα της, τα μινάκια της, τα piercing της, το κέφι της εφηβείας της, την άγνοια κινδύνου της ηλικίας της και να μην έχει και αναστολές... Φαντάσου τώρα αυτή η μοιραία συνάντηση να εξελιχθεί και σε αμόρε - για να χρησιμοποιήσω την λέξη που στο φιλμ ακούγεται καμιά οχτακοσαριά φορές - τι έχει να τραβήξει ο φουκαράς! Δεν καθόταν στο παλιομοδίτικο σπιτάκι του, που μου ήθελε και πιπίνι ο γερομπισμπίκης...?

Μη γελάς! Κι όμως αυτό το παραμύθι που είναι σπανιότερο από εκείνο της Σταχτοπούτας, αποτελεί θέμα ταινίας. Και ποια είναι η έκπληξη? Όχι ελληνικής. Συνήθως τέτοιες εμπνεύσεις επιπέδου...Μπέργκμαν μόνο οι εγχώριοι δημιουργοί μας έχουν συνηθίσει να παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια. Και να που γίνεται το μπρέικ και οι γειτόνοι Ιταλοί, σπάνε το κατεστημένο του Visconti και με μια σινέ-φωτονοβέλα, βάζουν στο ταμείο ξέρεις πόσα? Κρατήσου! 15 ζεστά εκατομμύρια ευρώ!!! Εμ, θα μου πεις, ποιος Μπάτμαν και Σποκ θα οδηγήσει τους προ 1970 γεννηθέντες στην σκοτεινή αίθουσα? Εδώ ο μαγνήτης έχει όνομα και λέγεται MichelaQuattrociocche...

Για πες: Που ο Θεός να την έχει καλά δηλαδή, για να δίνει το καλό παράδειγμα και σε άλλες συνομήλικες της, μπας και αναστηθούν ποτέ όλα τα -αντάρικα καμμένα δέντρα της ζώνης Παλιάς Πεντέλης - Ντραφίου! Βέβαια από φωνή "φωνάρα", το κορίτσι, όπως άλλωστε και το σύνολο του φιλμακίου, που θυμίζει ένθετο του Ντομινό θεματικά και επεισόδιο του Λίτσα.com σινεματικά. Και τι έγινε θα μου πεις τώρα, που κόβω όποιον μεσήλικα (sic) παρακολουθήσει το Scusa Ma, να βγαίνει από αύριο στην Κηφισίας με το Punto του και να σημαδεύει ότι δίτροχο με κότσο κυκλοφορεί... Κι αν του κάτσει?

http://lessthanzervo.blogspot.com

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Δεν παει να λες οτι θες?:142:
Μην μου πεις πως δεν θα το...μαγαριζες για παρτη της?:120:

Reaction score
0

Ωπ εδώ είσαι? Κι εγω που νόμισα πως είδα ένα τζιπάκι guidare pericolosamente στα ΒΠ και φαντάστηκα πως ήσουν εσυ...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ωπ εδώ είσαι? Κι εγω που νόμισα πως είδα ένα τζιπάκι guidare pericolosamente στα ΒΠ και φαντάστηκα πως ήσουν εσυ...
^%$#@:141:

Οι σαρανταρηδες δηλαδης(του τα γραφω σε διαλεκτο του λιμανιου για να καταλαβει) δεν εχουν ψυχη?

Reaction score
8.349

καλα ολα αυτα,αλλα που ειναι ο ...σαρανταρης????:203:για μοντελο τον κοβω τον τυπο στο ποστερ,δεν αισθανομαι τιποτα κοινο,κομπλεξαριστηκα:116:να μην πω και για κατι αλλους ασπρομαλληδες......

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis