Eσείς που κάθεστε?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Αγοράσατε το super-duper-ultra hi end συστηματάκι σας,γεμίσατε το χώρο σας με diffusors και traps,κάνατε την ισοστάθμιση σας αλλά σκεφτήκατε ποτέ αν η πολυθρόνα σας είναι αρμόζουσα με τα λοιπά?
Όχι?
Μην αγχώνεστε.Εδώ είναι η υπέρτατη λύση:

Και με θήκη για το τ/χ.

When you think about the components of any audio system, things like speakers, power amps, and source devices undoubtedly come to mind. You might even consider the room as a component. But what about the seat in which you sit to enjoy the music? Most chairs are not designed specifically for that particular endeavor, leaving you with a pain in the neck and/or back after extended periods, and some actually interfere with perceiving the best possible sound. To overcome the limitations of this "forgotten component," a Swedish company called Klutz Design has developed the Ballerina Sweetspot, a prototype chair that is optimized for just one thing—listening.

The Ballerina Sweetspot began as a rough sketch that is said to have resembled a ballerina lifting her ballet skirt. After that sketch inspired the chair's name, the design evolved into its current curvaceous form, which includes a sturdy lumbar support, lockable height adjustment to align your ears with the speakers, and legs cut from thick, high-grade aluminum sheets to reduce the transmission of vibrations from the floor. Truly obsessed audiophiles can even install spikes to further decouple the chair.

Αρχές του 2010,με τιμούλα γύρω στα 5500 ευρουλάκια.:137:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Eσείς που κάθεστε? T'αναστενάρια του χαϊενδ

Αρχές του 2010,με τιμούλα γύρω στα 5500 ευρουλάκια.:137:
Σε...αναμμένα κάρβουνα οπωσδήποτε...:612:
[reliops=Anastenaria][youtube]rpjD-unzg2I[/youtube][/reliops]

Reaction score
1.845
Απάντηση: Eσείς που κάθεστε?

Μου ήρθε στο νού το παλιό. Κατά τη διάρκεια της "πράξης":
- Που κάθεσαι τώρα μανάρα μου;
- Στα Πετράλωνα Γιώργο μου!
- Μπάμπη μωρή σου λέω με λένε ...​
:143: :142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Εγω καθομαι επι του κανα-πεως με παντοφλα Migato τσιλικια,φορμα bodywear ,καλτσα Πουρναρα μαλλινη,γουισκι Johny που πορπαταει,φως λαγνο ολο υποσχεσεις,με τις λαμπες απεναντι ναζιαρικες να παιζουνε τιποτις fly to the moon και τα τοιαυτα,ξηροκαρπι κασιους απο τον Μαρινο-πουλλο ,τον μικρο μου γιοκα απεναντι με χεσμενο το παμπερ να κοιταει τα ηχεια σκεπτομενος πως θα ηταν τα οκταιντζα με τον κοκκινο μαρκαδορο καρφωμενο πανω σε αυτα,το γκυναικα ξαπλα στον αλλο καναπε υπο το πρισμα του σκεπτικισμου επειδη ο Παπακαλιατης επιασε την γυναικα καβαλλα με εναν τυπο και φυσικα εγω παρεα με τις βρωμικες σκεψεις του στυλ....αμα εχω φραγκα ποιους μονομπλοκιδες θα χτυπησω και ποσα θα χρεωθω σε επιταγες και καρτες?????????
Αντα βρε ....καλα ψωνια!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

- Μπάμπη μωρή σου λέω με λένε ...​
Και το αλλο που λεει....ρουφα το τρομπονι Ανεμελακο μου τι εννοει?????οτι η τυπισσα ειναι χαιεντου??

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Re: Απάντηση: Eσείς που κάθεστε?

- Μπάμπη μωρή σου λέω με λένε ...
Ρε και γω που τόσο καιρό νόμιζα ότι σε λένε Δημήτρη:138:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.140

Βασικά ρε φιλάρα, άμα αυτά το πράμα κάνει πεντέμισυ χιλιάρικα, εγώ δε γκάθομαι ούτε στιγμή. Τη γκάνω κανονικά να 'ούμ...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON