Eσεις ....τον δροσιζετε λιγακι????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Οταν ο τελικος σας σκαει απο την ζεστη στα εσωτερικα του ,
οταν εσεις τον εχετε ...σε ταξη Α ,
οταν ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες την ωρα που τα δινει ολα για να σας δωσει τα wattακια του και να κανει τα ηχεια σας να χοροπηδανε εσεις.....τι κανετε για αυτο?

Εμενα ο δικος μου ο προκομμενος ειδικα μετα απο κανενα μισαωρο... ειλικρινα ...ψηνεις αυγα επανω στο καπακι του....δεν μπορω βρε παιδι μου....δεν μου παει η καρδια να τον αφηνω ετσι να μου ιδρωνει!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ειπα να σκεφτω λιγακι κατι τις και να βρω τροπο να τον δροσιζω οταν παιζει μουζικα....ετσι βρε παιδι μου να κανω κατι γιαυτον που με κανει ευτυχισμενο με το παιξιμο του............................

Σκεφτηκα λοιπον οτι αφου εγκλωβιζει την θερμοκρασια στο εσωτερικο του παροτι εχει ανοιγματα και πανω στο καπακι και κατω στον πατο θα επρεπε να βρω τροπο να βγαζω την υψηλη θερμοκρασια ποιο γρηγορα απο το εσωτερικο του!!!!

Τωρα θα μου πειτε οτι ειμαι ανωμαλος !!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον πριν με χαρακτηρισετε οπως θετε θα ηθελα να ενημερωσω οτι στην συγκεκριμενη σειρα FPB cx πραγματι υπαρχει ενα θεμα με τις θερμοκρασιες οι οποιες σε καποιους εχουν προκαλεσει βλαβες και συμφωνα με μειλ της Krell ...πραγματι δεν επιτυγχανεται γρηγορη απαγωγη της θερμοκρασιας απο το εσωτερικο.....αυτο τωρα με την παροδο του χρονου προκαλει διαφορα προβληματα σε υλικα επιφανειας ...βλεπε ηλεκτρολυτικους ,τρανζιστορς που γερνανε πριν την ωρα τους και ξερετε....55 κιλα δεν κουβαλιοντε ευκολα απο ενα ατομο στο service!!!!!!!

:142::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Eσεις ....τον δροσιζετε λιγακι????

Oποτε μετα απο σκεψη ηρθε η ωρα της κατασκευης του air condition του Krell :135:

Aνεμιστηρια 220 volt -0.09 Mamperes ειναι η λυση εφαρμοζμενοι επανω σε plexi glass ......

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.286

Γιατί δεν κάνεις πατέντα με ανεμιστήρα-ανεμιστηράκια;

Κάτι θα σκεφτείς εσύ.

Edit: Το έχεις κάνει ήδη βρε; :444:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Με τα χερακια μου τα χρυσα λοιπον μετρησα,εκοψα,ανοιξα τρυπες και το air condition του Krell ειναι ετοιμο.........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Εν τω μεταξυ το ρημαδι το plexi glass δεν τρυπιεται ευκολα και θελει μεγαλη προσοχη ωστε να μην σπασει!!!!!!

Θελει σιγα σιγα απο μικροτερα στα μεγαλυτερα νουμερα στο τρυπανι γιατι ευκολα μπορει να σπασει......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Τρυπα στην τρυπα λοιπον ....τελειωμο δεν ειχαν οι ρημαδες ..καταφερα και τις ανοιξα...ομως σειρα ειχαν οι μεγαλες οι οχταρες....

εδω λοιπον επιστρατευσα το κολληταρι μου τον Μανο.......μαλλον θα ελεγα ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ του Μανου στην υπογα του και με αναλογα ποτηροτρυπανα ανοιξαμε τις τρυπες-6 τον αριθμο-ωστε εκει να μπουν τα ανεμιστηρια!!!!!!!!!!

Εχω βαλλει και εναν ροοστατη ρευματος ωστε να δυναμωνω-χαμηλωνω την ενταση για να μην ενοχλει....που τελικα δεν ακουγεται!!!!!!

Reaction score
1.832

φιλαρακ εκεί μέσα που τον έχεις τον καημένο ούτε με παγάκια δε σώζεται!

Βγάλτον έξω τον καημένο, χύμα, ανάμεσα στα ηχεία και μη βάζεις ανεμιστήρια!

ΥΓ:παρόλα αυτά εξαιρετική η κατασκευή σου!

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.927

Αυτό θα πει αέρινα πρίμα. Όνομα και πράμα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Λαστιχα σιλικονης πανω και κατω απο την βιδα στο πλεξι glass και απολυτη εφαρμοφη επανω στο σασι του Κρελιου .....και η δροσουλα εφτασε!!!!!!

Δεν κανω πλακα παλλικαρια ....δουλευοντας σε νορμαλ εντασεις το καπακι ειναι κυριολεκτικα χλιαρο....μονο αμα τον ξεκ@λιασω στα γκαζια ζεστενεται χωρις ομως να φτανει τις θερμοκρασιες που εφτανε πριν την κατασκευη.

Επετυχαμεν κυριοι.....να δροσισωμεν το Κρελλιδιον .....τωρα για τα BTU δεν εχω αποψη...αλλα που θα παει θα τα μετρησω και θα σας τα πω.......

:143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

φιλαρακ εκεί μέσα που τον έχεις τον καημένο ούτε με παγάκια δε σώζεται!

Βγάλτον έξω τον καημένο, χύμα, ανάμεσα στα ηχεία και μη βάζεις ανεμιστήρια!

ΥΓ:παρόλα αυτά εξαιρετική η κατασκευή σου!

τρελλο μου αγορι ετσι και τον βγαλλω εκτος ρακ και συγκεκριμενα εκει που προτεινεις ενα ειναι το σιγουρο....ο 3χρονος τσογλανογιοκας μου δεν υπαρχει περιπτωση να μην ριξει τιποτις μεσα απο τις υπαρχουσες γριλιες η ακομα και να ριξει καμια κατρουλα μεσα τωρα που εβγαλλε το pamper!!!!!!!

γιαυτο του εφτιαξα το αρκουδισιον για να ειμαι σιγουρος !!!!!:142::142:

Reaction score
0

Vlasi άμα το στείλεις στο κατασκευαστή και το δει, θα σε πάρει με τους ενισχυτές.:204:

Reaction score
1.788

Βλασση γιατι δεν τον εκανες υδροψυκτο!!!! θα του εφερνες 5-6 γυρωβολιες με χαλκοσοληνα και θα ειχες και ζεστο νερο!!!!!!:615:

ΕΥΓΕ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!! πολυ καλη δουλεια , την δροσια του να χεις!!!!!

Reaction score
4

Θα μπορούσαμε μελοντικα να κάνουμε μια ωραιότατη ερεύνα , μελέτη για να το κάνουμε υδρόψυκτο το σύστημα !!! Με ένα κιτ για PC και λίγες πατέντες γίνετε :103:

Reaction score
4

Βλασση γιατι δεν τον εκανες υδροψυκτο!!!! θα του εφερνες 5-6 γυρωβολιες με χαλκοσοληνα και θα ειχες και ζεστο νερο!!!!!!:615:

ΕΥΓΕ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!! πολυ καλη δουλεια , την δροσια του να χεις!!!!!
Καλά ταυτόχρονα το γράφαμε !!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Βεβαια την πατεντα αυτη την εφτιαξα πρωτη φορα στον λαμπατο μου προ οπου αγοραζοντας μια NOS λαμπα ηταν κατα 3 δαχτυλα ψηλοτερη απο την μαμισια οποτε και εδω εσκεφτην την λυση του plexi glass

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Vlasi άμα το στείλεις στο κατασκευαστή και το δει, θα σε πάρει με τους ενισχυτές.:204:

:143::143:

Reaction score
4

Πέραν της πλάκας μια χαρά είναι η κατασκευή σου αν και δεν φαίνεται στην κατασκευή σου θα έβαζα ένα ανεμιστήρα ανάποδα να για ρουφάει τον ζεστό αέρα προς τα έξω θα βοηθούσε πολύ αν δεν το έχεις κάνει .

Αν και οι τρύπες πάνω κάτω αυτό θα κάνουν ζεστός αέρας πάει πάνω ψυχρός κάτω βασικές αρχές. Απλά το σχόλιο στο έκανα γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι όταν ο αέρας κυκλοφορεί με σύστημα κατεύθυνσης η ψύξη είναι καλύτερη .

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead