Eσεις ....τον δροσιζετε λιγακι????

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Απάντηση: Eσεις ....τον δροσιζετε λιγακι????

Τέλος δεν μπορώ να πιστέψω οτι δεν εχει θόρυβο η όλη κατασκευή.Μιλάω για αεροδυναμικό θόρυβο, ε? δλδ την τυρβώδη ροη του αέρα.
Πως φαινεται ο πιλοτος αμεσως.Δεν κρυβεται η επαγγελματικη διαστροφη του με τιποτα:146:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Εγω θα εβαζα-αναβα το κλιματιστικο κ να του εριχνε δροσερο αερα μονο , γενικα δε θελω να πειραζω-ανοιγω καπακια σε τιποτα του ειδους:121:

Reaction score
29.753

Η μια λύση είναι αυτό που λέει η μουστόγρια , εε , ο Μανος ενοούσα.
Η άλλη είναι σίτα μεταλική η πλαστική πολύ ψιλή απο πράκτικερ η κάτι τέτοιο.
Επιμένω να κλείσεις τις μικρές τρύπες βλάσση, θα δουλεύει καλύτερα, ποιό αποδοτικά .

Reaction score
29.753

Πως φαινεται ο πιλοτος αμεσως.Δεν κρυβεται η επαγγελματικη διαστροφη του με τιποτα:146:
Ρε αει πάγαινε απο δω πέρα.:142:

Reaction score
6
Μανο,

Οι πιλοτοι (εχω φιλους και ξερω) περασαν φανταστικα στη ζωη τους φοβερα ωραια πραγματα κλπ κλπ...:126:που εμεις ουτε τα εχουμε δει ποτε. Ηταν και ειναι στο επικεντρο των...... αιθεριων υπαρξεων:126: ενω εμεις ξεροσταλιαζουμε αποτιστοι...:120:

Reaction score
29.753

Ελα ρε νίκο που γκρινιάζεις , οι πιλότοι έχουν κάτι ωράρια που εσυ δεν τα θες ούτε για δείγμα.ΠΧ πρωινή αλεξανδρούπολη η πρωινή κέρκυρα η πρωινά χανιά , η ηράκλειο , η κως η .............. άστο καλύτερα ρε νικόλα.by the way χρονια πολλά αγοράκι μου να σε χαίρεται όποια σε απολαμβάνει.
Νικο χρόνια πολλά ρεεεεεεεεε

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.127
Members
38.535
Νεότερο μέλος