e-great m34 - Περίεργο Πρόβλημα

Reaction score
1
Βασικά μου κάνει το εξής κουλό:

Μερικά ζόρικα .mkv, τα παιζεί σπαστά από external usb drives (όπως για παράδειγμα αυτό του planet earth, στην σκηνή με τα πουλιά στην αρχη...).

Τα ίδια ακριβώς .mkv, από τον ίδιο δίσκο, όταν τα seedάρω από το pc μέσω δικτύου, τα παίζει νεράκι (στα ιδια σημεία...).

Πώς στο καλό εξηγείται αυτό???

Reaction score
1.458
Απάντηση: e-great m34 - Περίεργο Πρόβλημα

Δοκίμασε να αλλάξεις θύρα usb,καθώς και να του περάσεις το τελευταίο firmware (αν δεν το έχεις περάσει).Πιθανόν να διορθώνει το πρόβλημα.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: e-great m34 - Περίεργο Πρόβλημα

Δοκίμασε να αλλάξεις θύρα usb,καθώς και να του περάσεις το τελευταίο firmware (αν δεν το έχεις περάσει).Πιθανόν να διορθώνει το πρόβλημα.
Και στις 2 θύρες usb που έχει το e-great το παρουσιάζει το πρόβλημα...Δυστυχώς η e-great σταμάτησε να το υποστηρίζει το media player αυτό.

Πάντως είναι τελείως κουφό κατά τη γνώμη μου που δεν μπορεί να παίξει κάποια mkv απευθείας από τον σκληρό καρφωμένο πάνω στο media player ενώ τα παίζει μέσω δικτύου (με το pc να διαβάζει πάλι μέσω usb, από τον ίδιο σκληρό!)

Reaction score
1.458

Περίεργο πρόβλημα,πραγματικά!
Κάποιος που έχει τον player θα μπορούσε να σε βοηθήσει περισσότερο!

Reaction score
0

Μηπως η θυρα του usb ειναι 1.1 αντι 2.0 ...λεω τωρα εγω...

Reaction score
1.153
Απάντηση: Re: e-great m34 - Περίεργο Πρόβλημα

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ.Μάλιστα τα συγκεκριμένα "δύσκολα" αρχεία δοκιμάστηκαν σε άλλα 2 34άρια με τα ίδια προβλήματα ενω όταν streamαρίστηκαν από pc παίξανε κανονικά.

Τελικά του πέρασα το τελευταίο firmware από το popcorn a-110, και το πρόβλημα λύθηκε!
Προσπάθησα να το κάνω κι εγώ αλλά μου βγάζει μήνυμα "Cross customer update is not allowed.Update failed"

Καμιά ιδέα?

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas