E-GREAT/POPCORN/WD HD

Reaction score
0
πιο απο τα 3 ειναι το καλυτερο?πιστευω οτι με κοστος απο 100-200 ευρω που μπορεις να αποκτησεις ενα απο τα 3 εαν δεν θελεις κατι παραπανω απο το να βλεπεις ταινιες σε hd ειναι οκ.Παρακαλω τις γνωμες σας για ολους εμας που ετοιμαζομαστε να μας παρουμε κατι για τα χριστουγεννα.Που ξερεις μπορει να προκυψει και κανα group buy...

(Για το WD ξερουμε οτι υπαρχει θεμα για τους υποπτιτλους αλλα αναμενεται να λυθει, οποτε αν εχετε καποια αλλα αρνητικα σχολια ας εστιασουμε εκει.)

Reaction score
0
μπορεις να μου δωσεις καποιο link γιατι με search δεν καταφερα να βρω κατι...sorry:108:

Reaction score
0
γιατι συγκρινεται το WD με το EGREAT η το POPCORN. το WD πασχει απο ESATA,WIRELESS,LAN εισοδους. ενας λογος πιστευω που η τιμη του ειναι χαμηλη. αρα οποιος δε τα χρειαζεται αυτα παιρνει το WD κοτσαρει δισκο usb και βλεπει. επισης το WD ποιος μου υποσχεται οτι θα δω υποτιτλους ελληνικους τον επομενο μηνα η σε ενα χρονο. ετσι απλα...

Reaction score
0
γιατι συγκρινεται το WD με το EGREAT η το POPCORN. το WD πασχει απο ESATA,WIRELESS,LAN εισοδους. ενας λογος πιστευω που η τιμη του ειναι χαμηλη. αρα οποιος δε τα χρειαζεται αυτα παιρνει το WD κοτσαρει δισκο usb και βλεπει. επισης το WD ποιος μου υποσχεται οτι θα δω υποτιτλους ελληνικους τον επομενο μηνα η σε ενα χρονο. ετσι απλα...
γιατι εγω προσωπικα εχω πολυ υλικο ετοιμο και δεν ενδιαφερομαι να το δικτυωσω...
ετσι οπως τα λες για τους υποτιτλους.αμα δεν ειχε αυτο το θεμα θα το επερνα για την χρηση που το θελω

Reaction score
19
Υπομονή γιατί το fimrware του WD ψήνεται και μπορεί να το'χουμε μέσα στο μήνα! Να δούμε αν θα είναι ευχάριστη η έκπληξη!

Reaction score
4
Απάντηση: E-GREAT/POPCORN/WD HD

το WD δεν παιζει και embedded υποτιτλους ακομη...

μια ερωτηση που εχω και αφορα ολα αυτα τα μηχανηματα... οταν μια ταινια, ας πουμε, εχει ηχο πεντακαναλο (πχ DD 5.1) η οπτικη/ψηφιακη εξοδος στελνει το σημα κωδικοποιημενο και πρεπει να εχει ο ενισχυτης αποκωδικοποιητη; δλδ αν συνδεσω το μηχανακι ψηφιακα με ενα dac που ειναι στερεοφωνικο (οπως το Cambridge Audio DACMagic) και αυτο κατ'επεκατση σε ενα στερεο ολοκληρωμενο ενισχυτη, το σημα θα γινεται downmix σε στερεο ή απλα δε θα ακουω ηχο;

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.324
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian