E-shop.gr & BluRay Discs

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: E-shop.gr & BluRay Discs

συγνωμη πριν κανα μηνα δε το χαν κανονικη τιμη 17.90 ή θυμαμαι λαθος?? :141:

Ναι τόσο το είχαν για αρκετό καιρό ! Τώρα τελευταία το ανέβασαν.Ηταν από τα πρώτα blu που αγόρασα τον Οκτώβριο και το θυμάμαι πολύ καλά :126:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Ναι τόσο το είχαν για αρκετό καιρό ! Τώρα τελευταία το ανέβασαν.Ηταν από τα πρώτα blu που αγόρασα τον Οκτώβριο και το θυμάμαι πολύ καλά :126:

Εγώ το είχα πάρει ακόμα πιο πριν (Άυγουστο περίπου νομίζω) με 22.90 αν θυμάμαι καλά. Πάλι μλκς πιάστηκα :141:

χαχαχαχαχα

Όχι μωρέ εντάξει δεν μου κάνει αίσθηση τα 2-3 ευρώ πιο πάνω ή πιο κάτω. Μου αρκεί που το έχω πάρει και το έχω απολαύσει τόσους μήνες πριν...! :107:

Reaction score
1

Όχι μωρέ εντάξει δεν μου κάνει αίσθηση τα 2-3 ευρώ πιο πάνω ή πιο κάτω. Μου αρκεί που το έχω πάρει και το έχω απολαύσει τόσους μήνες πριν...! :107:

Εγώ δεν το είχα δεί καθόλου :142: ήταν στη βιβλιοθήκη αρκετό καιρό με τις ζελατίνες, και όταν χάρισα το BD της Sharp που είχα, το χάρισα και αυτό μαζί...οπότε θα το ξαναγοράσω :142:

Reaction score
14

Όχι δεν το είχαν καν stadar γιατί θυμάμαι (ενώ το έχω πάρει από εκεί και εγώ πολύ πιο παλιά) το έψαχνα συχνά για να δω αν το είχαν και σε τι τιμή και δεν το έβρισκα ποτέ.

Μήπως μπέρδεψες το πακετάκι του DVD και νόμιζες πως ήταν Blu-Ray και θυμάσαι εκείνο ? :107:
το ειχαν 18 παλια αλλα δεν το ειχα προλαβει παλι

loyis7

Movies
Reaction score
4.142
Απάντηση: E-shop.gr & BluRay Discs

Βάλανε πριν από λίγο το Hellboy II στην θέση του Spider-Man Trilogy που είχε εξαντληθεί.

Προλάβετεεεε!!!!

χαχαχα

Reaction score
89
Re: Απάντηση: E-shop.gr & BluRay Discs

Βάλανε πριν από λίγο το Hellboy II στην θέση του Spider-Man Trilogy που είχε εξαντληθεί.

Προλάβετεεεε!!!!

χαχαχα
καινουργια καμπανια για το 2011 ειναι αυτο τωρα? καθε φορα που θα τελειωνει κατι θα βαζουν αλλο στη θεση του? :139:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

καινουργια καμπανια για το 2011 ειναι αυτο τωρα? καθε φορα που θα τελειωνει κατι θα βαζουν αλλο στη θεση του? :139:

Τελειώνει κάτι φωνάζουμε. Βάζουν κάτι άλλο φωνάζουμε.

Από το να ήταν σαν άλλα Ελληνικά μαγαζιά (βλέπε Mediamarkt, Public και τόσα ακόμα) και να μας λέγανε "sorry you are too late", καλύτερα να βάζουν άλλες ταινίες για αυτούς που δεν πρόλαβαν.

Έχω άδικο ?

Ε μααα, να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη !!!

Reaction score
14

Τελειώνει κάτι φωνάζουμε. Βάζουν κάτι άλλο φωνάζουμε.

Από το να ήταν σαν άλλα Ελληνικά μαγαζιά (βλέπε Mediamarkt, Public και τόσα ακόμα) και να μας λέγανε "sorry you are too late", καλύτερα να βάζουν άλλες ταινίες για αυτούς που δεν πρόλαβαν.

Έχω άδικο ?

Ε μααα, να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη !!!
σωστος και το e-shop ειναι πολυ καλο μαγαζι γενικα

Reaction score
2

Έχω βρει μερικές καλές τιμές στο e-shop.gr που αξίζει να δείτε αν θέλετε να αγοράσετε μερικά δισκάκια BluRay.

Προχθές παρέλαβα τα εξής:

The Passion Of The Christ με 13€! (ευτυχώς Odeon)

Είναι μονής στρώσης BD, 1080p και δυστυχώς δεν έχω προλάβει να δω τι παίζει από εικόνα. Θα ενημερώσω.....
Είναι μονό το Bluray; Γιατί στο εξωτερικό είναι διπλό. Οπότε αν ειναι μονό να φανταστώ ότι δεν υπάρχει τίποτα από έξτρα ε;

Reaction score
2

Και απ'ότι βλέπω το bluray με την ταινία είναι διπλής στρώσης περιέχοντας και τη theatrical και την recut version. Το ελληνικό ποιά περιέχει;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88