E3 2007

Reaction score
1
σιγουρα, για μενα το metal gear solid ειναι η επιτομη της action adventure genre!!!

Reaction score
0
Για να μην μένουμε στο κόψε-ράψε + μια δόση prescripted που μας παρουσίασε η Guerilla δείτε και το βίντεο από αυτά που είδαν μερικοί δημοσιογράφοι.

[youtube]7APPge9mDUM[/youtube]

Η ποιότητα των textures

Ο φωτισμός

Βέβαια το παιχνίδι έχει μπροστά του πολύ development και αυτά είναι πράγματα που φτιάχνονται. Απλά για να μην μας τυφλώσει το hype γιατί ακούγονται διάφορες "βλασφήμιες", όπως Gears Of War ή ακόμα χειρότερα Halo3 Killer:happy_9:

Reaction score
0
To halo φαίνεται σχεδόν αστείο αν τα βάλεις δίπλα ... βλασφημία πραγματικά να τα συγκρίνουμε στα γραφικά.

Τα υπόλοιπα για τα textures και τις ατέλειες που βλέπω και σε όλα τα xbox forum , δεν κάνουν ούτε για damage control :).
Το παιχνίδι είναι απίστευτο συνολικά και θα βελτιωθεί πολύ όπως είπες, δεν έχει νόημα να επικεντρώνετε κανείς σε αυτά...

Εδώ έχουν βάλει αρκετά πράγματα μαζεμένα, ρίξτε μια ματιά.
http://www.ps3forums.gr/vb3/showthread.php?t=392&highlight=killzone
(Συμβουλή μου, όσοι ετοιμάζεστε να πορωθείτε με το halo αποφύγετε την επαφή με τα HD video του killzone)

Reaction score
0
Ελπίζω Bliz, για το καλό σου, να μην είδες το video του Halo3. Μπορεί να μην το αντέξει η αδύναμη σου καρδιά.

[youtube]h91qRrfCzqw[/youtube]

Reaction score
7
Καλά αφήστε να βγουν και τα δυο πρώτα για να γίνει σύγκριση... Τότε βλέπετε ποιός από τους 2 θα πάθει εγκεφαλικά (αν είναι αυτός λόγος να το πάθει κανείς) Όλοι και στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα παραθέτουν Screenshots και βίντεο της "αλήθειας" μιλώντας για textures, φωτισμούς και χρώματα. Κόψιμο και ράψιμο στα μέτρα του κάνει οποιοσδήποτε... Είτε είναι η ίδια εταιρία που το βγάζει είτε αυτός που το κρίνει. Και έλεος....όλοι έγιναν Developers και έχουν άποψη για όλα. Τουλάχιστον μην αφήσουν αυτή τους την ιδιότητα ανεκμετάλευτη...να βρούν δουλειά σε καμια εταιρία να βγάζουν και λεφτά και να μεταφέρουν την αλήθεια στον κοσμάκη όταν θα τους προσκαλούν σε μελοντικές E3.

Reaction score
5
Που'ναι το Starcraft,
ΟΕΟ που'ναι το Starcraft,
που'ναι το Staaaaaaaaarcraaaaaaaaaft.....

PS. Το "2" ε!

Reaction score
0
E3: No more 60GB PlayStation 3 in US after July, says Reeves

'All they're doing is taking their stock and marking the price down'

SCEE president David Reeves has told GamesIndustry.biz that the 60GB PlayStation 3 will no longer be available in the US after stock sells out - which he predicts will occur by the end of the month.
Reeves was speaking at an E3 event to announce the introduction of a new PS3 bundle in Europe. When asked about possible criticisms over whether SCEE should have given consumers the option to pay a lower price, as SCEA has done, he replied, "Well, they're not really are they, because what the US are offering from the 1st of August is a USD 599 version with one game.
"All they're doing is taking their stock in trade that they've got at the moment of the 60GB model, marking the price down and it will all be gone by the end of July."
When asked to clarify if this will mean the end of the 60GB model, Reeves answered, "In America, yes."
SCEA announced a USD 100 price cut for PlayStation 3 earlier this week. A new 80GB model will come bundled with a copy of Motorstorm and will retail for USD 599.
The full interview with Reeves is now on GamesIndustry.biz.
Τί σημαίνει αυτό πρακτικά; Πώς η Sony δεν έκανε μείωση τιμής. Ξεστοκάρισμα έκανε. Πάλι στα $600 γυρίσαμε.:happy_4::happy_4::happy_4:

Reaction score
0
Οταν και αν τελειώσουν τα 2-3 εκατομμύρια που έχουν, θα πλησιάζουν οι γιορτές και λογικά θα ρίξουν την τιμή του ακριβού μοντέλου στα 500.

Εδώ δείτε video του halo ... του ακριβότερου και μεγαλύτερου τίτλου που βγαίνει σε λίγο, 2 χρόνια σχεδόν μετά την κυκλοφορία της κονσόλας.
Σαν γραφικά απογοητευτικό πιστέυω.
http://www.gametrailers.com/game/2606.html

Reaction score
0
Οταν και αν τελειώσουν τα 2-3 εκατομμύρια που έχουν, θα πλησιάζουν οι γιορτές και λογικά θα ρίξουν την τιμή του ακριβού μοντέλου στα 500.
Όχι δεν το έπιασες. Μέχρι τέλος Ιουλίου. Για σου ρε Sony με τα price drop σου.

Εδώ δείτε video του halo ... του ακριβότερου και μεγαλύτερου τίτλου που βγαίνει σε λίγο, 2 χρόνια σχεδόν μετά την κυκλοφορία της κονσόλας.
Σαν γραφικά απογοητευτικό πιστέυω.
http://www.gametrailers.com/game/2606.html
Πώ, πώ χάλια το video του HALO3!!!!! Σε καταλαβαίνω!!!!

Βλέπεις αυτό έχει και σωστούς φωτισμούς και textures, όχι σαν το killzone2.

.............

Reaction score
0
Δηλαδή απαγορεύεται και το "είσαι πολύ ενημερωτικός"; Και αυτός προσωπικός χαρακτηρισμός είναι; Τι εννοείτε;

Έθιξα κανέναν; Είναι γραφικός. Ίσως είμαι και εγώ πλέον. Αλήθεια είναι.

Blizzard, εσύ το θεώρησες προσβλητικό;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν είναι το θέμα μας η άποψή σου για τον blizard. Μην το συνεχίζεις σε παρακαλώ, την επόμενη φορά θα υπάρχουν κυρώσεις.

Reaction score
0
Δεν δέχομαι την φίμωση. Εϊναι φασιστική. Δεν προσέβαλα κανέναν. Το συνεχίζω. Ας υπάρξουν.

Είστε σίγουρος πως γνωρίζετε την έννοια της λέξης "γραφικος"; Για ψάξτε το...

Reaction score
5
δεν ειναι θεάμ φίμωσης. ειναι θεμα σεβασμού και στους υπόλοιπους χρήστες. το έκανα κι εγώ παλιά. ignore list αν σε ενοχλεί και τέλειωσε. αστον να λέει. μήπως νομίζεις τον παίρνει και κανένας στα σοβαρά πλέον εδω μέσα;

ελάχιστοι έως κανενας ειναι...

άντε κανας ξαδερφός του ή κανας μπατζανάκης του

Reaction score
0
Δεν με ενοχλεί ο Bliz στην συγκεκριμένη. Το παράλογο του πραγματος με ενοχλεί.

Reaction score
62
Προσπαθήστε να είστε εντός θέματος παρακαλώ. Ό,τι γίνεται, γίνεται για να διατηρηθεί η κατηγορία καθαρή. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με κανένα. Πρέπει να το καταλάβετε αυτό!!:cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
O χρήστης GabrielConnor, θα είναι για 24 ώρες banned.

Αυτό ας ληφθεί ως προειδοποίηση για όποιον θέλει να συνεχίσει έτσι στην εν λόγω κατηγορία. Για όποιον θέλει, υπάρχουν πολλά sites που αφορούν μόνον στα games και ο κόσμος μπορεί και πλακώνεται ελεύθερα. Εδώ πρέπει να υπάρχει ένα άλλο επίπεδο.

Reaction score
62
Αν και είμαι κατα του ΒΑΝ, συμφωνώ με το Νίκο. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι δεν μπρούμε να τα φορτώνουμε "στο γείτονα", δηλαδή να δίνουμε απαντήσεις του στύλ δεν φταίω εγώ αλλά ο άλλος που μιλάω έτσι. Υπάρχει και η ignore list, αλλά δυστυχώς δεν της εφαρμόζει κανείς...

G

GCOut

Guest
O χρήστης GabrielConnor, θα είναι για 24 ώρες banned.

Αυτό ας ληφθεί ως προειδοποίηση για όποιον θέλει να συνεχίσει έτσι στην εν λόγω κατηγορία. Για όποιον θέλει, υπάρχουν πολλά sites που αφορούν μόνον στα games και ο κόσμος μπορεί και πλακώνεται ελεύθερα. Εδώ πρέπει να υπάρχει ένα άλλο επίπεδο.
Εισαι τουλάχιστον αστείος, Νίκο.

Αναγκάζομαι να φτιάξω duplicate account για να απαντήσω και να σας χαιρετήσω. Αν είσαι σωστός δεν θα το σβήσεις.

Ο "χαρακτηρισμός" του Blizard ως γραφικού μου έδωσε αυτό το ban"happy_1""happy_1""happy_1"

Ε δεν είστε σοβαροί.

Εδώ άλλοι τον έχουν χαρακτηρίσει με φράσεις του στυλ, "ποταπό, ελλεινό, τρισάθλιο σκουλήκι" και "κεφτεδάκο" και δεν είχαμε τίποτα even close to ban(sorry Regunus, ξέρεις πως δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Το αντίθετο. Απλά προσπαθώ να περάσω ένα μήνυμα).

Η ευθυξία σας χτύπησε κόκκινο όμως στην λέξη "γραφικός"!!!!

Αμερόληπτος "κύριε" Τσαρουχά; Ναι καλά.

Moderation για κλάμματα, για να μην πώ κάτι άλλο.

Με moderators flamers να τρολάρουν εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (GTX και κάποιοι που ΄μου διαφεύγουν τώρα).

Θέλατε να έχετε section για gaming. Είστε ανίκανοι να το διαχειριστείτε. Μείνετε σε αυτά που πιθανώς γνωρίζετε, ή βρείτε κανέναν άνθρωπο να σας το οργανώσει. Δεν είναι κακό.

Αυτά από εμένα και κάντε μου την χάρη τα bans να είναι μόνιμα. και στα 2 accounts. ΑΝ έχετε καθόλου τσίπα.

Σας το χαρίζω λοιπόν το δυσκοίλιο/δυσλειτουργικό/δύστροπο website σας. Μην περιμένετε να μείνει κανείς σοβαρός gamer με άποψη εδώ.

/GabrielConnor singed out

Reaction score
0
Απάντηση: E3 2007

Φίλε δεν κατάλαβες καλά........από χτές ισχύει η ανακοίνωση........αν κάποιος όποιος κι αν είναι αυτός παραβεί τους κανόνες θα έχει την ίδια αντιμετώπιση......και σε παρακαλώ μίλα καλύτερα για την κατηγορία.......έγινα κατανοητός?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney