20 Αυγούστου 2014 #1 H hamurabi "Επαγγελματίας" Μηνύματα 2.377 Reaction score 202 παιδια καλησπερα.μολις παρηγγειλα απο εβαy μεταχειρησμενα τα rs180 αλλα τους λειπουντα earpads. βρισκω τα αυθεντικα με 30 ευρω μαζι με τα μεταφορικα ενω κατι κινεζικα με 10 ευρω. αξιζει η διαφορα να παρω τα αυθεντικα?
παιδια καλησπερα.μολις παρηγγειλα απο εβαy μεταχειρησμενα τα rs180 αλλα τους λειπουντα earpads. βρισκω τα αυθεντικα με 30 ευρω μαζι με τα μεταφορικα ενω κατι κινεζικα με 10 ευρω. αξιζει η διαφορα να παρω τα αυθεντικα?
6 Σεπτεμβρίου 2014 #2 H hamurabi "Επαγγελματίας" Μηνύματα 2.377 Reaction score 202 Παιδιά επανέρχομαι γιατί θελω να ψωνίσω. Πιο φτηνά earpads θα κάνουν διάφορα στον ήχο αποτι τα αυθεντικά;
Παιδιά επανέρχομαι γιατί θελω να ψωνίσω. Πιο φτηνά earpads θα κάνουν διάφορα στον ήχο αποτι τα αυθεντικά;
6 Σεπτεμβρίου 2014 #3 Petros_Dalipis Μηνύματα 14.059 Reaction score 11.759 Εγώ για τα HD-600 πήρα φθηνά ανταλλακτικά. Μου φαίνονται ακριβώς το ίδιο στην υφή, στην πυκνότητα, στην φωτοδιαπερατότητα και στον ήχο.
Εγώ για τα HD-600 πήρα φθηνά ανταλλακτικά. Μου φαίνονται ακριβώς το ίδιο στην υφή, στην πυκνότητα, στην φωτοδιαπερατότητα και στον ήχο.
6 Σεπτεμβρίου 2014 #4 H hamurabi "Επαγγελματίας" Μηνύματα 2.377 Reaction score 202 Ευχαριστώ πολύ φίλε για την πληροφορία. Αν κάποιος άλλος έχει σχετική εμπειρία ας μας το πει.