earthquake sub cp 8

Reaction score
0
Απάντηση: earthquake sub cp 8

αυτα ειναι ωραια για να τα βαλεις κατω απο τον καναπε :)

Reaction score
150
Κατά ένα περίεργο λόγο δεν βρίσκω και πολλά reviews της Earthquake ενώ κάποτε είχε γίνε παρεξήγηση στο AVS με έναν τεχνικό τους και γενικά ΔΕΝ υπάρχουν στα διάφορα φορα?

Το συγκεκριμένο site δε είναι από τα λίγα που γράφει αναλυτικά γι'αυτούς.

Γιατί? Τι παίζει και στο τεράστιο ειδικό section του AVS για τα subwoofer δεν τους βλέπουμε?

Είμαι τόσο περίεργος που κάποια στιγμή παίζει να αγοράσω ένα να το δοκιμάσω γιατί θα σκάσω!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μου θυμιζεις ενα γνωστο αντιπροσωπο που κοιτα να πουλα βαση ριβιου και βραβειων.Εγω κοιταω πως παιζει.Και αυτο το σαμπακι και επαιζε και καλο ηταν.Και αυτο μετα απο καμποσα σαμπ (δικα μου) και καποια που ηρθαν για δοκιμη.

Reaction score
0

Γειά σας

διαβάζοντας τα θετικά σχόλια για τo earthquake 15' αποφάσισα να του ρίξω μια ματιά.Πήρα τηλ.την αντιπροσωπεία και τους ρώτησα αν το έχουν.Πήρα αρνητική απάντηση.
Ρώτησα για παραγγελία και μου είπαν ότι όποτε και να κάνω παραγγελία το sub θα έρθει τον Σεπτέμβρη.Μου πρότειναν μάλιστα κάποιο 10' που είχαν ετοιμοπαράδοτο.
Η εντύπωση που μου έδωσαν είναι ότι δεν τους πολυενδιαφέρει το συγκεκριμένο κομάτι της αγοράς (home cinema),αλλιώς θα μπορούσαν να μου δικαιολογήσουν τον Σεπτέμβρη μιλώντας για χειροποίητη κατασκευή,μαζική αποστολή παραγγελίας με μειωμένο κόστος τους,ή αυξημένη χρέωσή μου λόγω γρηγορότερης παράδοσης.
Αν δηλαδή κάνω υπομονή για τον Σεπτέμβρη, το πάρω, και συμβεί κάτι σε θέμα service-ανταλακτικού θα περιμένω 2 φορές τον χρόνο που κάνουν παργγελίες για να έρθει το ανταλακτικό;
Μήπως να πάω προς SVS 13 με τα καλά και τα κακά του;
Να προσθέσω ότι θέλω αγορά sub για χώρο 40τμ.Επί του παρόντως έχω το YSP-800 το οποίο είναι καλό για τα αυτιά μου αλλά θα ήθελα ακόμα πιο χαμηλές συχνότητες.

Αrgi μιας και έχεις αυξημένη εμπειρία και συστήνεις earthquake τι λές;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Κοιτα ο αντιπροσωπος δεν πολυνοιαζεται.Αλλα ως εκει και ανταλακτικα εχει.Και σε νορμαλ χρηση δεν θα τα χρειαστεις.Απο εκει και μετα σαν σαμπ για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο.Δυστυχως δεν παραγγελνει συχνα ουτε στοκαρει.Αυτα ομως δεν κανουν κακο το ερθ.Οσο αφορα τα εξοδα δυστυχως οτι φερεις απο την αμερικη σε αυτον τον ογκο το πλερωνεις τρελλα

Reaction score
0

Ξέρουμε αν κάποιος στο forum έχει εμπειρία από SVS 13 σε σχέση με το earth 15, ή από άλλο sub ανάλογης ποιότητας και τιμής (1000-1700€).
Αυτή η διαφορά τιμής είναι εμφανής στον ήχο των παραπάνω δύο sub;
Το νετ είναι γεμάτο καλά σχόλια για τα SVS.Πιστεύεις είναι θέμα καλής σχέσης της εταιρίας με τον τύπο ή απλά υπάρχει καλή σχέση ποιότητας/τιμής;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

δεν υποτιμω καμμια γνωμη στο νετ.Απλα δες με τι ευκολια ξεπερνα 18ιντσα σαμπ-και οχι μονο.
http://earthquakesound.com/supernova15.htm
Ενα απο τα καλυτερα σαμπακια που ειχα την τυχη να ακουσω ειναι το revel.Δεν ηταν το πιο μπρουταλ και βουτηχτικο αλλα ειχε ατακα με χροιες γουφερ-και οχι υπογουφερ.Ε καπου εκει ειναι και σαν ατακα το ερθ.
Βεβαια παιζουν και αλλα πραματα ρολο αλλα σαν allover αποδοση και αξιοπιστια δεν θα σε πουλησει.

Reaction score
0

Ευχαριστώ για την βοήθειά σου αλλά οι μετρήσεις αυτές έγιναν από ένα περιοδικό.
Ξέρεις που υπάρχει να το ακούσω live;

Reaction score
0

Ναι κυρίως ΗΤ,αλλά και για μουσική με ήχο αναφοράς χαμηλών έτσι για να δω τι προσθέτει(σπάνια).

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

υποψιν οτι το σαμπ θελει διαφορετικη ρυθμιση σε ταινιες και διαφορετικη σε μουσικη

Reaction score
0

Εννοείς το συγκεκριμένο sub ή οποιοδήποτε sub;
Θα αφιερώσω λίγο χρόνο στο τι μου αρέσει ακουστικά και θα το ρυθμίσω διαφορετικά για κάθε περίσταση αν δεν με ικανοποιεί-κουράζει μια γενική ρύθμιση.
Το θέμα είναι να κατεβαίνει σε συχνότητες που προκαλούν αυτό το ευχάριστο ρίγος όπως πχ στο Master & Commander οι κανονιοβολισμοί ή στο U571 οι βόμβες βυθού.
Το έχω νοιώσει εν μέρη με το yamaha 800 αλλά θέλω μεγαλύτερη δόση.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

εννοηται καθε σαμπ.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: earthquake sub cp 8

Το νετ είναι γεμάτο καλά σχόλια για τα SVS.Πιστεύεις είναι θέμα καλής σχέσης της εταιρίας με τον τύπο ή απλά υπάρχει καλή σχέση ποιότητας/τιμής;

Ποιο τύπο? Internet Direct είναι και τους έχει στραβοκάτσει.......

Ψάξε ΟΠΟΙΟ φορουμ θέλεις και αν βρεις αρνητικά σχόλια γράψε μου...κατά γενική ομολογία το PB-13 Ultra "τα σπάει" και υπάρχει άμεσα διαθέσιμο από ευρώπη καθώς και τα άλλα μοντέλα φυσικά.

Επίσης ο ενισχυτής τους είναι BASH που θεωρητικά είναι καλύτερος από Class D που φορούν όλοι οι άλλοι.

Το είπες και μόνος σου "Το νετ είναι γεμάτο καλά σχόλια για τα SVS" και αυτό κάτι λέει.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.315
Members
38.541