- Reaction score
- 1.687
Πες μας ποιος ειναι. Μπορει να τον χρειαστουμε κι εμεις. 
Πες μας ποιος ειναι. Μπορει να τον χρειαστουμε κι εμεις.![]()
Εχω άποψη,αλλά δεν θέλω να γράψω κάτι σε νήμα που αφορά ανταγωνιστή. Αν ποτέ ξεκινήσει νήμα για αυτόν ή γενικότερα για τεχνικούς που επισκευάζουν συσκευές,πολύ ευχαρίστως να πω την άποψη μου με κάθε λεπτομέρεια (τι πήγα για επισκευή,ποιό ήταν το αποτέλεσμα και κυρίως γιατι κάπου αλλού μου είχαν πει ότι είχαν επισκευάσει την μια συσκευή που του πήγα,ενώ δεν ήταν έτσι......).Α ναι, τον γνωριζω τον κυριο. Οχι προσωπικα, την υπαρξη του εννοω. Εχω διαβασει τα καλυτερα. Το προβλημα ειναι οτι ειναι στο Περαμα.![]()
Εχω άποψη,αλλά δεν θέλω να γράψω κάτι σε νήμα που αφορά ανταγωνιστή. Αν ποτέ ξεκινήσει νήμα για αυτόν ή γενικότερα για τεχνικούς που επισκευάζουν συσκευές,πολύ ευχαρίστως να πω την άποψη μου με κάθε λεπτομέρεια (τι πήγα για επισκευή,ποιό ήταν το αποτέλεσμα και κυρίως γιατι κάπου αλλού μου είχαν πει ότι είχαν επισκευάσει την μια συσκευή που του πήγα,ενώ δεν ήταν έτσι......).
Το θέμα είναι που σου είχαν πει οτι είχαν κανει την επισκευή ενω τελικά δεν την είχαν κάνει.... Φαντάζομαι άνθρωποι είναι κάτι θα τους ξέφυγε...Εχω άποψη,αλλά δεν θέλω να γράψω κάτι σε νήμα που αφορά ανταγωνιστή. Αν ποτέ ξεκινήσει νήμα για αυτόν ή γενικότερα για τεχνικούς που επισκευάζουν συσκευές,πολύ ευχαρίστως να πω την άποψη μου με κάθε λεπτομέρεια (τι πήγα για επισκευή,ποιό ήταν το αποτέλεσμα και κυρίως γιατι κάπου αλλού μου είχαν πει ότι είχαν επισκευάσει την μια συσκευή που του πήγα,ενώ δεν ήταν έτσι......).
Πάντως να πληρωθεί δεν ξεφεύγει απο κανέναν!!!!!!Το θέμα είναι που σου είχαν πει οτι είχαν κανει την επισκευή ενω τελικά δεν την είχαν κάνει.... Φαντάζομαι άνθρωποι είναι κάτι θα τους ξέφυγε...
Στατιστικά μάλλον ΝΑΙ... Η πληρωμή είναι το βασικό. Κανονικά και μόνο που μιλάς μαζί τους πρέπει να πληρώνεις...Πάντως να πληρωθεί δεν ξεφεύγει απο κανέναν!!!!!!![]()
Εφόσον εκδίδουν κανονική και όχι με μειωμένο ποσό απόδειξη , τότε είναι νόμιμοι κα δεν κινδυνεύουν να χάσουν το μαγαζί τους.Στατιστικά μάλλον ΝΑΙ... Η πληρωμή είναι το βασικό. Κανονικά και μόνο που μιλάς μαζί τους πρέπει να πληρώνεις...
Πλέον ?Πλέον οι περισσότεροι έμαθα ότι σου δίνουν αρχικά μια απόδειξη παραλαβής του μηχανήματος με κωδικό και ημερ/νία.
πάλι για αποδείξεις μιλάς εσύ?Εφόσον εκδίδουν κανονική και όχι με μειωμένο ποσό απόδειξη , τότε είναι νόμιμοι κα δεν κινδυνεύουν να χάσουν το μαγαζί τους.
Εφόσον έχεις την απόδειξη και δεν στο επισκευάσουν σωστά το μηχάνημα, τότε είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν εκ νέου εισαγωγή προς επισκευή.
Πλέον οι περισσότεροι έμαθα ότι σου δίνουν αρχικά μια απόδειξη παραλαβής του μηχανήματος με κωδικό και ημερ/νία..