East Electronics για γελια η για κλαμματα…

Reaction score
1.687
Α ναι, τον γνωριζω τον κυριο. Οχι προσωπικα, την υπαρξη του εννοω. Εχω διαβασει τα καλυτερα. Το προβλημα ειναι οτι ειναι στο Περαμα. ;)

Reaction score
7.144
Α ναι, τον γνωριζω τον κυριο. Οχι προσωπικα, την υπαρξη του εννοω. Εχω διαβασει τα καλυτερα. Το προβλημα ειναι οτι ειναι στο Περαμα. ;)
Εχω άποψη,αλλά δεν θέλω να γράψω κάτι σε νήμα που αφορά ανταγωνιστή. Αν ποτέ ξεκινήσει νήμα για αυτόν ή γενικότερα για τεχνικούς που επισκευάζουν συσκευές,πολύ ευχαρίστως να πω την άποψη μου με κάθε λεπτομέρεια (τι πήγα για επισκευή,ποιό ήταν το αποτέλεσμα και κυρίως γιατι κάπου αλλού μου είχαν πει ότι είχαν επισκευάσει την μια συσκευή που του πήγα,ενώ δεν ήταν έτσι......).

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.974
Εχω άποψη,αλλά δεν θέλω να γράψω κάτι σε νήμα που αφορά ανταγωνιστή. Αν ποτέ ξεκινήσει νήμα για αυτόν ή γενικότερα για τεχνικούς που επισκευάζουν συσκευές,πολύ ευχαρίστως να πω την άποψη μου με κάθε λεπτομέρεια (τι πήγα για επισκευή,ποιό ήταν το αποτέλεσμα και κυρίως γιατι κάπου αλλού μου είχαν πει ότι είχαν επισκευάσει την μια συσκευή που του πήγα,ενώ δεν ήταν έτσι......).

για πάμε...

Reaction score
76
Το θέμα είναι που σου είχαν πει οτι είχαν κανει την επισκευή ενω τελικά δεν την είχαν κάνει.... Φαντάζομαι άνθρωποι είναι κάτι θα τους ξέφυγε...

Reaction score
924
Το θέμα είναι που σου είχαν πει οτι είχαν κανει την επισκευή ενω τελικά δεν την είχαν κάνει.... Φαντάζομαι άνθρωποι είναι κάτι θα τους ξέφυγε...
Πάντως να πληρωθεί δεν ξεφεύγει απο κανέναν!!!!!! :laugh::laugh::laugh::laugh:

Reaction score
29.835
Και στον Γιατρό πας , του μιλάς σε εξετάζει και πληρώνεις.
Γιατί δλδ σε επισκευαστή να πας , να του φάς τον χρόνο του και να μην πληρώσεις ?

• Like
Reactions: TGD

Reaction score
3.641
Στατιστικά μάλλον ΝΑΙ... Η πληρωμή είναι το βασικό. Κανονικά και μόνο που μιλάς μαζί τους πρέπει να πληρώνεις...
Εφόσον εκδίδουν κανονική και όχι με μειωμένο ποσό απόδειξη , τότε είναι νόμιμοι κα δεν κινδυνεύουν να χάσουν το μαγαζί τους.
Εφόσον έχεις την απόδειξη και δεν στο επισκευάσουν σωστά το μηχάνημα, τότε είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν εκ νέου εισαγωγή προς επισκευή.
Πλέον οι περισσότεροι έμαθα ότι σου δίνουν αρχικά μια απόδειξη παραλαβής του μηχανήματος με κωδικό και ημερ/νία..

Reaction score
29.835
Πλέον οι περισσότεροι έμαθα ότι σου δίνουν αρχικά μια απόδειξη παραλαβής του μηχανήματος με κωδικό και ημερ/νία.
Πλέον ?
Εδώ και χρόνια γίνεται αυτό ,από σοβαρούς επαγγελματίες.
Οχι από τον μάστρο Μήτσο της γειτονιάς βέβαια.
Ο Πετρόπουλος το κάνει εδώ και χρόνια , πάνω από 10 που τον ξέρω.
Με το ζόρι στο δίνει με την παραλαβή του μηχανήματος.

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.587
Θα αναφέρω την ίσως άνευ σημασίας γνώμη μου.
Το να θίγουμε κάποιους για έστω μεγάλη ή μικρή παρατυπία είναι λάθος.
Ένας επιτηδευματίας στο αν είναι καλός ή όχι, κρίνεται μέσα στην αγορά. Αν δεν είναι καλός στην δουλειά του κάποια στιγμή θα μείνει χωρίς αυτή. Εννοώ ότι κάθε ημέρα δίνει εξετάσεις, κρίνεται...
Αν κάποιος έχει 2-3 χιλιάδες συναλλαγές ετησίως, με συγχωρείτε αλλά δεν χρειάζεται άλλες αποδείξεις για την ποιότητα των υπηρεσιών του.
Μην κρίνουμε λοιπόν κάποιον από μία αστοχία (αν συνέβη και αυτή), και το κυριότερο, δημόσια.
Υπάρχουν τα mail, τα τηλέφωνα, για συννεόηση. Νομίζω ότι πάντα υπάρχει συννενόηση και λύνονται πολύ εύκολα τα οποιαδήποτε προβλήματα...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.974
Εφόσον εκδίδουν κανονική και όχι με μειωμένο ποσό απόδειξη , τότε είναι νόμιμοι κα δεν κινδυνεύουν να χάσουν το μαγαζί τους.
Εφόσον έχεις την απόδειξη και δεν στο επισκευάσουν σωστά το μηχάνημα, τότε είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν εκ νέου εισαγωγή προς επισκευή.
Πλέον οι περισσότεροι έμαθα ότι σου δίνουν αρχικά μια απόδειξη παραλαβής του μηχανήματος με κωδικό και ημερ/νία..
πάλι για αποδείξεις μιλάς εσύ?
για τους ''μαύρους'' του χώρου που κάνουν επισκευές σε ΄΄φίλους΄΄ με το αζημίωτο και τους γνωρίζεις θα μιλήσεις ποτέ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007