melina
Cargo 200
- Reaction score
- 45.938
ποια είναι η ταμπακιέρα;Φίλε μου η ουσία είναι να υπάρχει εναλλαγή στο θέμα και για την ταμπακέρα τίποτα. Μια χαρά δουλειά κάνουν τα παιδιά…
ποια είναι η ταμπακιέρα;Φίλε μου η ουσία είναι να υπάρχει εναλλαγή στο θέμα και για την ταμπακέρα τίποτα. Μια χαρά δουλειά κάνουν τα παιδιά…
Έχεις λάθος. Ο μισθωτός προκαταβάλει τον φόρο, τού γίνεται παρακράτηση σε κάθε καταβολή μισθού. Η εκκαθάριση γίνεται έναν χρόνο μετά.θα θέλα πολύ έτσι για αρχή να έβλεπα σε υπαλληλακους να τους έβαζαν να πληρώνουν 100%προκαταβολές φόρου που δεν εισέπραξαν ποτέ…κ το δάχτυλο που κουνάνε τώρα να το έβαζαν στον….![]()
![]()
Εγώ θα σου είχα ρίξει κάρτα και thread ban για thread hijacking. Επίσης, τραπεζικός είσαι;Είδες τι ωραία που αλλάζει το θέμα;
Το τι είμαι εγώ άσε να το ξέρω καλύτερα. Το θέμα φιλαράκι δεν το άλλαξα εγώ…διάβασε από την αρχή καλύτερα και θα καταλάβεις…Εγώ θα σου είχα ρίξει κάρτα και thread ban για thread hijacking. Επίσης, τραπεζικός είσαι;
Από πότε;Έχεις λάθος. Ο μισθωτός προκαταβάλει τον φόρο, τού γίνεται παρακράτηση σε κάθε καταβολή μισθού. Η εκκαθάριση γίνεται έναν χρόνο μετά.
Οχι ρε μόνο οι ΕΕ είναι οι αδικημένοι… οι υπαλληλάκοι που λέει και ο κύριοςΈχεις λάθος. Ο μισθωτός προκαταβάλει τον φόρο, τού γίνεται παρακράτηση σε κάθε καταβολή μισθού. Η εκκαθάριση γίνεται έναν χρόνο μετά.
εδω και τριάντα χρόνια τουλάχιστον…Από πότε;
Γιαυτο δεν θα μαμσεις ποτε σε μπαρ…Εγώ προς το παρόν σας αφήνω… πάω να πιω τα μπακαρντια μου και να πληρώσω τα πάντα με Κάρτα…
να προτιμήσεις το δικό μας το Bacardi, το ελληνικό, μην είσαι κορόιδο ..Εγώ προς το παρόν σας αφήνω… πάω να πιω τα μπακαρντια μου και να πληρώσω τα πάντα με Κάρτα…
Θα ζητήσω χαρτιά εκτελωνισμού… και pedigree…να προτιμήσεις το δικό μας το Bacardi, το ελληνικό, μην είσαι κορόιδο ..
Φίλε μου δέχονται παντού κάρτα…εκτός αν εσύ για να μαμσεις πληρωνεις, που το βρίσκω και λογικό, οπότε ναι εκεί δυσκολεύει λίγο η πίστα για εσένα. Βέβαια και εκεί έχουν γίνει βήματα προόδουΓιαυτο δεν θα μαμσεις ποτε σε μπαρ…![]()
![]()