EASTERN ELECTRIC MINIMAX DAC

Reaction score
4.419
Απάντηση: EASTERN ELECTRIC MINIMAX DAC

......................................................................................................................................Αυτά τα λίγα και ελπίζω να μη σας κούρασα.
Μια φορα στους 3 μηνες μιλας αλλα .....βγαζεις τα απωθημενα σου!

Καλη η παρουσιαση σου παντως και χρησιμη για οσους κινουνται προς αυτη την κατευθυνση.

Παντως προσωπικα πιστευω οτι ενα ντακ κρινεται μονο σε σχεση με καποιο αλλο και τι διαφορα χρηματων πληρωσες σε σχεση με το αλλο. Δηλαδη στην κατηγορια 200-300 ευρω ειναι το ματζικ και το Musical Fidelity -Vdac, πανω απο το χιλιαρικο ειναι το Benchmark. Επειδη τα συγκεκριμενα εχουν γινει μπεστ σελερ καταλαβαινεις σε σχεση μ αυτα οι διαφορες που ακους πως μεταφραζονται και οικονομικα.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.314
Φυσικα κ δε μας κουρασες, ισα ισα ησουν πολυ εμπεριστατωμενος και αναλυτικος!!!
Αρα πολυ καλο μηχανακι με λιγα λογια ε?
Αραγε πως να στεκεται απεναντι σε ακριβοτερο ανταγωνισμο?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Αραγε πως να στεκεται απεναντι σε ακριβοτερο ανταγωνισμο?
Άραγε σε ποιό επίπεδο είναι όλα τα υπόλοιπα ώστε να αναδείξουν τις διαφορές......:437:

Όποιος κυνηγάει την ουρά του,άμα σταματήσει η ουρά θα σφηνώσει ξέρετε που.....:441:

Reaction score
1

Παντως προσωπικα πιστευω οτι ενα ντακ κρινεται μονο σε σχεση με καποιο αλλο και τι διαφορα χρηματων πληρωσες σε σχεση με το αλλο. Δηλαδη στην κατηγορια 200-300 ευρω ειναι το ματζικ και το Musical Fidelity -Vdac, πανω απο το χιλιαρικο ειναι το Benchmark. Επειδη τα συγκεκριμενα εχουν γινει μπεστ σελερ καταλαβαινεις σε σχεση μ αυτα οι διαφορες που ακους πως μεταφραζονται και οικονομικα.
Δίκιο έχεις Βασίλη, όλα κρίνονται με βάση τον ανταγωνισμό στην κατηγορία τιμής τους. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω. Η εμπειρία μου στους DAC είναι μικρή. Θα μπορούσες να βοηθήσεις σ' αυτό κάνοντας το δικό σου "review". Μπορώ να στο δώσω να κρίνεις για να βοηθήσεις και όσους ίσως ενδιαφέρονται. Δεν με πειράζουν τα αρνητικά σχόλια και μπορείς να γράψεις ελεύθερα τη γνώμη σου. Με παραξενεύουν πολύ μάλιστα οι αντιπαραθέσεις για μηχανήματα, ηχεία. Στο κάτω κάτω αυτό που είναι καλό για μένα μπορεί να μην είναι καλό για 1000 άλλους ή και το αντίθετο. [Αν είσαι αρκετά περίεργος για το πώς ακούγεται. Μπορείς και να μη γράψεις.]

Reaction score
1

Και λίγα ακόμη για το Eastern Electric Minimax DAC.

1) Τροποποιήσεις που κάνουν στο DAC
http://www.boldercables.com/servlet/-strse-419/Eastern-Electric,-MiniMax,-DAC,/Detail

Εδώ η τιμή για την αναβάθμιση ξεπερνά την τιμή του DAC και το βάζουν σε άλλη κατηγορία.
(Έχει και για το Touch)

Διάβαζα σε κάποιο φόρουμ και για voltage regulators και ένα σωρό άλλα που ούτε τα καταλαβαίνω.

2)Το DAC έχει κάποιο πρόβλημα με το jitter. Μπορεί για παράδειγμα να λειτουργεί σωστά με το hiface ή το musical fidelity V-link αλλά έχει πρόβλημα με το ακριβότερο Halide Design Bridge.
http://www.computeraudiophile.com/content/USB-SPDIF-converter-Eastern-Electric-DAC

Επίσης από την απάντηση που πήρα όταν είχα στην αρχή προβλήματα:

Hi,

Here the replies from Alex Yeung the designer.

" All inputs except the USB are able to take 24/96, but sometimes due to different machines (CDP etc.) it may not get very stable. Many owners use the Hiface converter to accept the 24/96 file and play on the RCA or BNC inputs with very good results."

From this first reply i then asked him : "Have you already implemented the solution to support higher than 24-96 , e.g 24-176.4 or 24-192 over coax like pointed in the 6moons review ?
(Εδώ είχα ρωτήσει για κάτι που διάβασα στο review του 6moons)

He replied : " The sample DAC sent to 6 moon was the from the first batch of production. We have actually done quite many different mods. to address the 24/96 or 192 signals since then. in fact most of the time it works for 24/96 or 192 coaxial but depends on the output strength, free of jitter etc."

So please report what's your finding ............................. κτλ

Reaction score
4.419

Δίκιο έχεις Βασίλη, όλα κρίνονται με βάση τον ανταγωνισμό στην κατηγορία τιμής τους. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω. Η εμπειρία μου στους DAC είναι μικρή. Θα μπορούσες να βοηθήσεις σ' αυτό κάνοντας το δικό σου "review". Μπορώ να στο δώσω να κρίνεις για να βοηθήσεις και όσους ίσως ενδιαφέρονται. Δεν με πειράζουν τα αρνητικά σχόλια και μπορείς να γράψεις ελεύθερα τη γνώμη σου. Με παραξενεύουν πολύ μάλιστα οι αντιπαραθέσεις για μηχανήματα, ηχεία. Στο κάτω κάτω αυτό που είναι καλό για μένα μπορεί να μην είναι καλό για 1000 άλλους ή και το αντίθετο. [Αν είσαι αρκετά περίεργος για το πώς ακούγεται. Μπορείς και να μη γράψεις.]
Φιλιππα με την πρωτη ευκαιρια φερτο. Για κανα δυο μερες. Βασικα μπορω να περασω κι απο κει. Εχω βρει κατι καλαμιες στα μερη σου που ειναι οτι πρεπει για τα φασολακια μου και τις ντοματιες!!

Reaction score
1

Βασίλη, θα στο φέρω εγώ αλλά από Δευτέρα, θα το κρατήσω το Σαββατοκύριακο. Στο κάτω κάτω σου χρωστάω. Το ψάξιμό μου στους DAC και οι πρώτοι πειραματισμοί μου πάνω στην Asus που έχω ξεκίνησαν όταν σου είχα πάρει το DacMagic.

Θα στο δώσω όπως το έχω αυτή τη στιγμή αλλά μπορούμε κάποια στιγμή να κάνουμε κάποια αλλαγή, να του βάλουμε πάνω κάποιο AD797 για πιο "τρισδιάστατο" ήχο ή κάτι άλλο.

Όσο για τις καλαμιές το βλέπουμε άλλη φορά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan