Νομίζω οτι τα συγχαρητήρια τα αξίζει κατα πρώτον ο
Γιώργος Χαιρόπουλος που ως πρόεδρος οργάνωσε άριστα το event
και μετά οι
Βαγγέλης Ησυχόπουλος που έφερε ένα αν μη τι άλλο εξαιρετικό σύστημα
Μάνος Μπιτσακάκης που βοήθησε στη μεταφορά των μηχανημάτων
Νομίζω οτι όλοι οι άλλοι απλά απολαύσαμε την βραδιά και το υπέροχο αυτό event.
Περα και των δικων μου μπραβο για αυτην την εκδηλωση θα ηθελα να ρωτησω τον Μιχαλη πως παιζουν-επαιξαν τα συγκεκριμενα ηχεια της Lumen White.....πως ειναι απο δυναμικα ?
Τα μπραβο φυσικα στο Audiophile Club Of Athens και στον κυριο Χαιροπουλο για αυτην του την προσπαθεια....μακαρι να συνεχισουν να γινονται παρομοια meeting .....
Βλάση τις 3-4 φορές που τα έχω ακούσει μου έχουν δείξει κάποιες αρετές τους, δεν μπορώ να πω όμως ότι έχω σαφή άποψη! Καθαρά είναι, απαραμόρφωτα - χωρίς έντονους χρωματισμούς! Γενικώς τα κεραμικά είναι ευαίσθητα στα upstream components μιας και είναι πολύ αποκαλυπτικά.
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30_05_2011 η 2η και εξ ίσου επιτυχημένη εκδήλωση - ακρόαση του Audiophile Club Of Athens(ACA) στο Ίδρυμα Κατακουζηνού σε συνεργασία με την ECM και το περιοδικό Jazz & Tζαζ...
Η εκδήλωση αφορούσε τον πιανίστα Marcin Vasilewski και το Trio του στο νέο υπέροχο δίσκο τους Faithful
οι άνθρωποι της ecm και του ιρδύματος κατακουζηνού μίλησαν για τον καλλιτέχνη και την πορεία του, και στο ενδιάμεσο της ακράσης μιλήσαμε ζωντανά μαζί του...
Ο Marcin Vasilewski ήταν για πολλά χρόνια ο πιανίστας του κορυφαίου Πολωνού τρομπετίστα Tomasz Stanko και τώρα κάνει καριέρα με το δικό του τρίο...