Edward Norton - Θεος

Reaction score
4.275
Αναμφισβήτητα καλός ηθοποιός, και η φιλμογραφία του δεν είναι κακή για την ηλικία του. Παρεμπιπτόντως, το Illusionist δεν ήταν καθόλου κακό.

Υπάρχουν βεβαίως και τα αντιπαραδείγματα...
Robert de Niro, Edward Norton, Marlon Brando...μια ταινία με αυτό το καστ δε θα μπορούσε να είναι κακή, σωστα? Λάθος! wall_1
Για όσους δεν το έχουν δει, αναφέρομαι βεβαίως στο κάκιστο The Score.

Πραγματικά...απογοητευτική ταινία...

Κρίμα...

Ευτυχώς την είχα δει σε avant-premiere :happy_9:

Reaction score
1.988
Απάντηση: Edward Norton - Θεος

Αξίζει κανείς να δεί μία ταινία επειδή παίζει ο συγκεκριμένος ηθοποιός.
Πιστεύω πως ακόμα κ στα χειρότερά του αποδίδει πολύ πάνω απο τον μέσο αμέρικάνο ηθοποιό.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Edward Norton - Θεος

Καλός είναι. Μου αρέσει ότι το παίξιμό του είναι κάπως εσωστρεφές και θυμίζει Ντε Νίρο, οι εκρήξεις του Πατσίνο με κουράζουν.
Θα συμφωνήσω με τον Andrew πάντως στο ότι η φιλμογραφία του δε δικαιολογεί συγκρίσεις με ιερά τέρατα.
Αγαπημένο μου έργο του η 25η Ώρα του Spike Lee.

[FONT=&quot]Συμφωνώ απολυτα ειδικά στα δυο υπογραμμισμένα σημεία. :cool_4:[/FONT]

Reaction score
50
Καλά για τις εκρήξεις του Πατσίνο δεν το συζητάω... Όχι απλά βαρετές αλλά πλέον... εκνευριστικές. Χάνει πολύ με κάτι τέτοια!

Reaction score
0
Το περίεργο μυαλό των Αγγλοσαξώνων!....

Δεν υπάρχει καμμία σοβαρή διαφωνία ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Είναι μεγάλος, είναι "κλειστός", με "εσωτερικό" παίξιμο, έχει μεγάλη γκάμα κι ευτυχώς δεν είναι ζεν πρεμιέ. Άνετα επιβάλλεται στο πλάνο κι επικρατεί σχεδόν όποιος κι αν είναι δίπλα του. Κι όμως, η επόμενη κινηματογραφική δουλειά του είναι αυτή....
Και του Tim Roth. Και του William Hurt. Νάναι τα λεφτά; Μάλλον όχι, σε τέτοια μεγέθη. Μπορεί και νάναι, όμως. Δεν ξέρω πια τι να πω.:confused:

Reaction score
50
Εντάξει, αφού δεν έχουμε δει ακόμα την ταινία δεν υπάρχει νομίζω λόγος για πρώιμα συμπεράσματα, όσο... blockbuster κι αν φαίνεται αυτή.

Αλλά ακόμα και μέτρια να είναι, δε νομίζω κανείς ηθοποιός να έχει παίξει μόνο σε καλές ταινίες!

Reaction score
0
Αυτό που προσπάθησα να πω, αφορά στις, τουλάχιστον, περίεργες επιλογές που κάνουν μεγάλοι ηθοποιοί, χωρίς να μπορώ να καταλάβω το γιατί, εκτός από την "αρπαχτή". Διότι, ναι μεν αυτή η ταινία βρίσκεται στο μέλλον, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει καμμιά αντίρρηση στο γεγονός ότι δεν πρέπει να αναμένει κανείς μεγάλα περιθώρια για υψηλή υποκριτική ή για καθηλωτική υπόθεση.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.851
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss