EGREAT και jukebox...

Reaction score
0
Καλησπέρα σας, χρόνια στην κοινότητα του linux είμαι πλέον εθισμένος στο XBMC, μία πλατφόρμα πολυμέσων με πολύ όμορφο γραφικό περιβάλλον. Μπορεί άραγε ένα e-great να αντικαταστίσει αυτό;;;
Δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν το egreat για παράδειγμα μπορεί να κάνει αυτόματη ανίχνευση και indexing στις ταινίες μου και την μουσική μου, καθώς επίσης και το αυτόματο κατέβασμα πληροφοριών για την ταινία και fanart.
Αυτό το γραφικό περιβάλλον του XBMC δημιουργεί πολύ όμορφη αίσθηση σε ένα σαλόνι.
Είναι δυνατό σε ενα E-Great με ευκολία??

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT και jukebox...

Αυτό ακριβώς έψαχνα.... ευχαριστώ πολύ...
Εϊμαι πρωτάρης στον χώρο των media players...
Κατι ακόμα... χρειάζεται να έχω σκληρό δίσκο πάνω στο NMT?? επειδή το μηχανιματάκι το προορίζω για αναπαραγωγή μέσω του lan μου... Σκληρός δίσκος πάνω στο Router και ασύρματη σνδεση του NMT σε αυτό... Θα έχω πρόβλημα....?
Ευχαριστώ για το καλώσόρισμα... Καλές γιορτές...

Σκέφτομαι το ΕG-M34A ή το ΕG-R1...

Reaction score
0
Για εγκατάσταση ΝΜΤ apps και για κάποιες άλλες εφαρμογές πρέπει να βάλεις δίσκο (υπάρχουν και έμμεσοι τρόποι, αλλά ο δίσκος είναι ο πιο εύκολος τρόπος). Δεν χρειάζεται κάτι μεγάλο. Ένας 2,5" 40-60-80GB θα ήταν μια χαρά.

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT και jukebox...

Billy87 θα μπλεξεις . Μεινε στο XBMC που ειναι σταθερο και συνεχως εξελισσομενο.
Γνωμη μου

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads