EGREAT EG-M31A HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
0
Άντε παιδιά όσοι το έχουν πάρει ας πουν εντυπώσεις κυρίως στα .mkv αρχεία που είναι και το αδύνατο σημείο του εξαίσιου Izak.Ελάτε γιατί ένα χώχλο θέλω για να το παραγγείλω και γω και επιτέλους να απολαμβάνω απο την 32αρα μου HD επεισόδεια απο τις αγαπημένες μου σειρές.

Reaction score
0
Firmware version : 50-15-080330-14-EGR-402-073
Kernel Version : 14-EGR

Το αγόρασα. Δεν έχει ελληνικό μενού, δεν διαβάζει ελληνικούς Subs, δεν μπορώ να το κάνω Upgrate. Τζάμπα τα 199 εύρο. Αύριο θα το πάω πίσω στο e-shop γιατί κανονικά θα έπρεπε να έχει ελληνικά και να διαβάζει τους υπότιτλους.(πάντως παίζει τα πάντα εκτός από τον ήχο όταν παίζεις HDMI και το έχεις συνδέσει με καλώδιο HDMI σε HDMI.)

Reaction score
0
Ksexaste oti egrapsa poio pano. Katafera kai ekana kai to teleuteo Upgrate kai einai ola ok. Ta pezei ola diavazei tous ellhnikous ypotitlous. To exo sindesei sto diktio kai vlepo video apo apires selides katevazo oti thelo, pezei tenies apo to PC mou. Tou exo valei skliro disko SATA2 1Tera.
!!! malon kanei kai kafe alla den to exo vrei akoma pos !!!
xaxaxaxa :107::107::107::107:

Hkaliteri agora pou exo kanei.

Reaction score
6
Μπράβο σου, το EGreat σου διαβάζει ελληνικά, εμείς όμως υποφέρουμε με τα greeklish σου...!!!!:141:
Άντε να διαβάσεις τους κανόνες του forum και μετά με τον κηδεμόνα σου στο γραφείο του Γενικού...:116:

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT EG-M31A HDMI NETWORK PLAYER

Το usb wifi stick για να γινει ασυρματη συνδεση το παιρνει στις host θυρες μπροστα ή στη slave πισω?

Απο Vista εχει καταφερει να κανει κανεις share δισκο?
Εγω απο ενα laptop παντως δεν βρηκα ακρη....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31A HDMI NETWORK PLAYER

Εμενα παντως λεει :
Firmware version : 50-17-080808-15-EGR-402-000
Kernel Version : 15-EGR
και το μενου ειναι λιγο διαφορετικο.
Δεν εχω βαλει ακομα εσωτερικο δισκο, θελω να του βαλω ενα τερατακι..
Παρολα αυτα εγκατεστησα στο PC μου το My i Home και εκανα και share τους δισκους που ηθελα αλλα αρνειται να δει τον υπολογιστη και τα αρχεια.
Κανω ping απο τον υπολογιστη το EGREAT και το βλεπει κανονικα αλλα το EGREAT δεν....
Εχει κανενας καμια ιδεα???
Ευχαριστω.
Αν δεις το quick start guide, σελίδα 3, θα δεις ότι οι media servers είναι διαθέσημοι μονο οταν είναι τοποθετημένος HDD και έχεις κάνει setup NMT APPS.:113:
Ερώτηση με την σειρά μου. Το Firmware version : 50-17-080808-15-EGR-402-000 το έκανες εσύ το Update; αν ναι. Έχει Ελληνικό Menu; βλέπει Ελληνικούς υπότητλους (.srt ) όπως το Firmware version 50-17-080612-15-EGR-402-073.:118:

Reaction score
0
Ρε παιδία πως κάνατε το update στην 808 έκδοση ; Το έχω αγοράσει και εγώ εδώ και 3 μέρες και δεν μπορώ με τίποτα να το αναβαθμίσω το έχω κάνει update στην 612 και του περνάω και το firmware για την 808 μετά το boot πατάω tv mode 2 γιατί δεν παίζει αλλιώς στην HDMI και μετά δεν μπορώ να φορτώσω με τίποτα το NMT …έχω δοκιμάσει τα πάντα προσπάθησα να του βάλω παλιό NMT τίποτα , να του βάλω από popcorn μου λέει ότι δεν παίρνει cross firmware. Μήπως ξέρει κανείς τι παίζεται ; ακόμα και το telnet άνοιξα για να του βάλω μια ελληνική γραμματόσηρα για τα srt αλλά τίποτα.

Reaction score
1
Μετά από 3 εβδομάδες που το έχω παραδώσει στο eshop για έλεγχο [εδώ είχα γράψει για το πρόβλημα: http://avsite.gr/vb/showpost.php?p=714097&postcount=8 ] και ύστερα από άγριο κράξιμο που τους έριξα μέσω mail, έλαβα απάντηση σήμερα ότι το χρηματικό ποσό της αγοράς πιστώθηκε στο λογαριασμό μου (...). :111:
Φυσικά πήρα τηλέφωνο και ζήτησα διευκρινήσεις. Είχε πρόβλημα το μηχάνημα ή το δώσανε σε κανέναν "κολλητό";;; Και τι έγινε το καλώδιο HDMItoDVI που είχα αγοράσει μαζί; Περιμένω απάντηση και θα σας ενημερώσω. :109:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31A HDMI NETWORK PLAYER

Αν δεις το quick start guide, σελίδα 3, θα δεις ότι οι media servers είναι διαθέσημοι μονο οταν είναι τοποθετημένος HDD και έχεις κάνει setup NMT APPS.:113:
Ερώτηση με την σειρά μου. Το Firmware version : 50-17-080808-15-EGR-402-000 το έκανες εσύ το Update; αν ναι. Έχει Ελληνικό Menu; βλέπει Ελληνικούς υπότητλους (.srt ) όπως το Firmware version 50-17-080612-15-EGR-402-073.:118:

Ναι εγω το εκανα update κατευθειαν απο το μενου του egreat και ναι εχει κανονικα ελληνικο μενου και βλεπει και ελληνικους υποτιτλους

Reaction score
0
Αν κατάλαβα καλά, όλες οι εταιρίες στηρίζουν το firmware από τα μηχανάκια τους σε αυτό του Popcorn; Ή φοράνε ακριβώς το ίδιο;

Reaction score
12
Παιδιά το e-shop έχει φέρει το EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER στα 199 ευρώ.
Το αγόρασα ήδη.
Το μενού του είναι ήδη στα ελληνικά.
Κάνετε αναβάθμιση από το support του επίσημου site? ή κρατάμε το firmware το αρχικό?

Επιπλέον όταν ο ήχος είναι DTS, πως τον ακούμε από την TV έστω και stereo?
Έχω ακυρώσει τον ήχο από την HDMI, σύνδεσα με left και right καρφάκια στην TV, αλλά ο ήχος δεν έρχεται....

Reaction score
0
καλησπέρα ΄μια χαζή ερώτηση ...ξερει κανεις πως μπορώ να βάλω ταινίες και μουσική στον σκληρό που εχω μέσα.δεν τον βλέπω με κάποιο τρόπο να κάνω επικολληση.τηανκς σακις

Reaction score
0
Είμαι περίπου έτοιμος να το παραγγείλω, αλλά έχω μια ερώτηση προς τους κατόχους σχετική με τους υπότιτλους:
Το μέγεθος της γραμματοσειράς είναι επιλέξιμο ή στάνταρ -σε τέτοια περίπτωση μπορείς να διαβάσεις με άνεση ή χρειάζεσαι κυάλια;
Σε υποτίτλους με μεγαλύτερο μήκος από το επιτρεπτό, κάνει wrap και τους εμφανίζει σε περισσότερες από 2 σειρές;
Πώς είναι στην αναπαραγωγή μουσικής -κυρίως flac;

Ευχαριστώ.

Reaction score
12
Είμαι περίπου έτοιμος να το παραγγείλω, αλλά έχω μια ερώτηση προς τους κατόχους σχετική με τους υπότιτλους:
Το μέγεθος της γραμματοσειράς είναι επιλέξιμο ή στάνταρ -σε τέτοια περίπτωση μπορείς να διαβάσεις με άνεση ή χρειάζεσαι κυάλια;
Σε υποτίτλους με μεγαλύτερο μήκος από το επιτρεπτό, κάνει wrap και τους εμφανίζει σε περισσότερες από 2 σειρές;
Πώς είναι στην αναπαραγωγή μουσικής -κυρίως flac;

Ευχαριστώ.
Πατάς Subtitle και με τα κουμπιά left kai right, αυξάνεις ή μειώνεις το μέγεθος (ανά 2%)
Wrap κάνει. Εξ άλλου αν οι υπότιτλοι είναι σωστά γραμμένοι... δεν είναι ποτέ πάνω από 2 σειρές.....
Για Flac δεν γνωρίζω.
Να κάνω μια ερώτηξη?

Σε αρχείο MKV υπάρχουν ενσωματωμένοι οι Αγγλικοί υπότιτλοι. Μέσα στο folder υπάρχει αρχείο .srt με τους ελληνικούς υπότιτλους. Γνωρίζει κανείς πως θα επιλέξω τους ελληνικούς?
Με το κουμπί Subtitle μου δίνει απλά τη δυνατότητα να κάνω ΟΝ OFF τους αγγλικούς.
Ευχαριστώ.

Reaction score
12
καλησπέρα ΄μια χαζή ερώτηση ...ξερει κανεις πως μπορώ να βάλω ταινίες και μουσική στον σκληρό που εχω μέσα.δεν τον βλέπω με κάποιο τρόπο να κάνω επικολληση.τηανκς σακις
Εάν έχεις εξωτερικό δίσκο, τον συνδέεις με USB, κάνεις restart και με την χρήση του κουμπιού File Mode, επιλέγεις το αρχείο που επιθυμείς και το κάνεις move or copy.

Άλλη λύση είναι, το συνδέεις με καλώδιο δικτύου με το PC και με ένα FTP πρόγραμμα του μεταφέρεις τα αρχεία.

Επίσης και με το καλώδιο USB που είχε μέσα το κουτί, ανάλογα με το format που έχεις κάνει τον σκληρό ίσως πρέπει να ψάξεις κάτι παραπάνω στο forum.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut