EGREAT EG-M31B με 1,5TB δίσκο?

Reaction score
1
EGREAT EG-M31B με 1,5TB σκληρό δίσκο θα έχω προβλήματα ασυμβατότητας ?

Έχει βάλει κανείς 1,5TB ? Μήπως είναι καλύτερα να βάλω 1TB ?

Έχω έναν 250αρι και είναι μονίμως γεμάτος μετά την αλλαγή φαντάζομαι ότι για να μεταφερω τις ταινίες θα πρέπει να συνδέσω το δίσκο εξωτερικά στο e-sata και θα κάνω αντιγραφή και επικόλληση η κάνω λάθος ?

Γιαυτό σκέφτομαι
Seagate Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 1.5-TB Hard Drive

Reaction score
19

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B με 1,5TB δίσκο ?

Ναι όντος πρόκειται για συγκεκριμένες παρτίδες και δεν νομίζω ότι θέλω να πέσω σε τέτοια λούμπα....

Μαλον εδώ θα καταλήξω...
SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST31000333AS 1TB SATA2
Το πρόβλημα λύνεται με ένα firmware update.

Αν είναι να πας στο 1TB θα πρότεινα έναν WD Caviar Green. Ήσυχος,δροσερός,φιλικός στο περιβάλλον,χαμηλής κατανάλωσης και πολύ καλών επιδόσεων!

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT EG-M31B με 1,5TB δίσκο ?

Αυτόν προτίμησα κι εγώ. Δε χρειάζεσαι κανένα update. Τον έχω σε εξωτερική θήκη κι όλα καλά μέχρι τώρα.

Reaction score
119

Ναι όντος πρόκειται για συγκεκριμένες παρτίδες και δεν νομίζω ότι θέλω να πέσω σε τέτοια λούμπα....

Μαλον εδώ θα καταλήξω...
SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST31000333AS 1TB SATA2
Τον πηρα απο το eshop τον Seagate 1.5TB την περασμενη Δευτερα, γνωριζοντας και ρισκαροντας, εβαλα το serial του δισκου στο site της Seagate και ειδα οτι δεν εχει προβλημα(...δεν απαιτειται αναβαθμιση του firmware).
Iδωμεν...:121:

Reaction score
1

Αυτόν προτίμησα κι εγώ. Δε χρειάζεσαι κανένα update. Τον έχω σε εξωτερική θήκη κι όλα καλά μέχρι τώρα.
Μιλάς για τον 1,5TB ?

Τον πηρα απο το eshop τον Seagate 1.5TB την περασμενη Δευτερα, γνωριζοντας και ρισκαροντας, εβαλα το serial του δισκου στο site της Seagate και ειδα οτι δεν εχει προβλημα(...δεν απαιτειται αναβαθμιση του firmware).
Iδωμεν...:121:
Τυχερός ! Μια χαρά... Τον χρησιμοποιείς στο Egreat η σε PC ?

Reaction score
0

Τον 1ΤΒ, αλλά νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς τα 333 μοντέλα δεν έχουν θέμα με το firμware

Reaction score
1

Τον 1ΤΒ, αλλά νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς τα 333 μοντέλα δεν έχουν θέμα με το firμware
Και δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το E-Great ?

Reaction score
11

Και δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το E-Great ?
Γιατί να έχει πρόβλημα;
Κι εγώ στο egreat έχω μέσα 1TB χωρίς πρόβλημα.
Μετά έβαλα άλλο 1TB εξωτερικά πάλι δεν είχε πρόβλημα.
Μετά έβαλα άλλον ένα 2TB και τότε άρχισε να έχει μεγάλες καθυστερήσεις την ώρα της έναρξης μέχρι να τους αναγνωρίσει σε σημείο που αναρωτιέμαι αν αξίζει να τον έχω πάνω ή αν πρέπει να τον βγάλω και να τον βάζω όταν χρειάζεται.

Reaction score
1

Γιατί να έχει πρόβλημα;
Κι εγώ στο egreat έχω μέσα 1TB χωρίς πρόβλημα.
Μετά έβαλα άλλο 1TB εξωτερικά πάλι δεν είχε πρόβλημα.
Μετά έβαλα άλλον ένα 2TB και τότε άρχισε να έχει μεγάλες καθυστερήσεις την ώρα της έναρξης μέχρι να τους αναγνωρίσει σε σημείο που αναρωτιέμαι αν αξίζει να τον έχω πάνω ή αν πρέπει να τον βγάλω και να τον βάζω όταν χρειάζεται.
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση εκεί θα καταλήξω (1TB) για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Reaction score
1

τελικά παράγγειλα τον SEAGATE BARRACUDA 7200.12 ST31000528AS 1TB SATA2 !

Περιμένω να έρθει...

Λογικά θα πρέπει να περάσω μόνο της εφαρμογές και όχι το firmware ?

Reaction score
0

Αν τον βάλεις εσωτερικό τα περνάς όλα (και firmware και εφαρμογές).
Αν τον έχεις εξωτερικό, τον φορμάρεις κι είσαι έτοιμος.

Reaction score
1

Τελικά έβαλα εσωτερικά τον segate 1tb 7200.112

Πέρασα αρχικά το νέο firmware και μετά του έβαλα τις εφαρμογές (κατά την διαμόρφωση μου πέταξε και ένα σφάλμα αλλά την 2η φορά όλα καλά)

Όλα καλά τώρα έχει πολύ φόρτωμα για να αδειασω από δεξιά και αριστερά τα αρχεία μου και να τα ρίξω εκεί μέσα !!!!

Όσο για τον 250 που έβγαλα από το EGREAT θα τον συνδέσω με το PC Μου αφοί πρώτα τρέξω καμιά διανομή Linux live cd για να μπορέσω να τον διαβάσω και να πάρω τις ταινίες που έχει.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B με 1,5TB δίσκο ?

Τελικά έβαλα εσωτερικά τον segate 1tb 7200.112

Πέρασα αρχικά το νέο firmware και μετά του έβαλα τις εφαρμογές (κατά την διαμόρφωση μου πέταξε και ένα σφάλμα αλλά την 2η φορά όλα καλά)

Όλα καλά τώρα έχει πολύ φόρτωμα για να αδειασω από δεξιά και αριστερά τα αρχεία μου και να τα ρίξω εκεί μέσα !!!!

Όσο για τον 250 που έβγαλα από το EGREAT θα τον συνδέσω με το PC Μου αφοί πρώτα τρέξω καμιά διανομή Linux live cd για να μπορέσω να τον διαβάσω και να πάρω τις ταινίες που έχει.
Γιατί να τρέξεις διανομή linoux και δεν περνάς κάποιον από τους drivers για ext2 ή ext2/3 στο PC και να ξεμπερδεύεις.

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M31B με 1,5TB δίσκο?

Έβαλα ένα Linux files from Windows
http://www.diskinternals.com/linux-reader/
Τα διάβασε όλα αλλά τα 190gb ταινίες όταν τις αποσυμπίεσε ήταν μόνο 60 και δεν δουλεύανε οι ταινίες !!! Τσάμπα κόπος.

Το μεσημέρι θα έχει κατέβα μια έκδοση ubundu live cd και θα κάνω το Test

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B με 1,5TB δίσκο?

Έβαλα ένα Linux files from Windows
http://www.diskinternals.com/linux-reader/
Τα διάβασε όλα αλλά τα 190gb ταινίες όταν τις αποσυμπίεσε ήταν μόνο 60 και δεν δουλεύανε οι ταινίες !!! Τσάμπα κόπος.

Το μεσημέρι θα έχει κατέβα μια έκδοση ubundu live cd και θα κάνω το Test
Με τους drivers που ανάφερα σε μένα μεταφέρει τα πάντα κανονικά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης