Egreat EG-M31B Audio questions

Reaction score
12
Συνδέθηκε με HDMI στη Philips 37pfl9732.
Σε ήχο εκτός από DTS παίζει κανονικά. Αρχεία με ήχο DTS υπάρχει περίπτωση να παίξουν, έστω και stereo? Η να το επιστρέψω και να πάρω popcorn?

Όταν κάνω off τον ήχο από HDMI, γιατί ο ήχος δεν έρχεται από τα καρφάκια RCA left kai right? Εννοείται πως στα settings της TV έχω ορίσει στο Audio IN να συνδυάζεται με την ανάλογη είσοδο HDMI.

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Συνδέθηκε με HDMI στη Philips 37pfl9732.
Σε ήχο εκτός από DTS παίζει κανονικά. Αρχεία με ήχο DTS υπάρχει περίπτωση να παίξουν, έστω και stereo? Η να το επιστρέψω και να πάρω popcorn?

Όταν κάνω off τον ήχο από HDMI, γιατί ο ήχος δεν έρχεται από τα καρφάκια RCA left kai right? Εννοείται πως στα settings της TV έχω ορίσει στο Audio IN να συνδυάζεται με την ανάλογη είσοδο HDMI.

Ευχαριστώ.
Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να προσθέσεις μια καρτούλα για να κάνει decode το DTS, αλλά και πάλι ήχο θα πάρεις μόνο από τις αναλογικές audio out και όχι στο HDMI... To Popcorn είναι το πρώτο που αγόρασε license για DTS. Μάλλον θα ακολουθήσουν και άλλα (νομίζω ότι και το νέο HDX1000 κάνει decode μετά από firmware update).

Reaction score
12
Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να προσθέσεις μια καρτούλα για να κάνει decode το DTS, αλλά και πάλι ήχο θα πάρεις μόνο από τις αναλογικές audio out και όχι στο HDMI... To Popcorn είναι το πρώτο που αγόρασε license για DTS. Μάλλον θα ακολουθήσουν και άλλα (νομίζω ότι και το νέο HDX1000 κάνει decode μετά από firmware update).
Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι ψιλοαπάτη. Να μην κάνει DTS decoding να το δεχθώ.
Αλλά και με την καρτούλα, πάλι να βγάζει μόνο αναλογικό ήχο?
Μάλλον πάει για επιστροφή στο e-shop.

Reaction score
12
Προσπάθησα να αγοράσω μέσω ebay ένα DTs decoder board, αλλά αυτός που το πουλούσε με διαβεβαίωσε ότι δεν χρειάζεται να προχωρήσω στην αγορά και ότι και αυτός θα το αποσύρει από την λίστα των προϊόντων του, καθώς από το επόμενο firmware, θα υποστηρίζει DTS ήχο!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Προσπάθησα να αγοράσω μέσω ebay ένα DTs decoder board, αλλά αυτός που το πουλούσε με διαβεβαίωσε ότι δεν χρειάζεται να προχωρήσω στην αγορά και ότι και αυτός θα το αποσύρει από την λίστα των προϊόντων του, καθώς από το επόμενο firmware, θα υποστηρίζει DTS ήχο!!!!!!!!!!!
Σκεπτόμενος και εγώ την αγορά του και ύστερα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί για τον ήχο, ψάχνοντας στο Ίντερνετ βρήκα το ακόλουθο θέμα όπου από ότι φαίνεται υπάρχει λύση στο πρόβλημα και ισχύει αυτό που σου είπε ο πωλητής από το Ebay:

http://www.mpcclub.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=18203

Reaction score
12
Σκεπτόμενος και εγώ την αγορά του και ύστερα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί για τον ήχο, ψάχνοντας στο Ίντερνετ βρήκα το ακόλουθο θέμα όπου από ότι φαίνεται υπάρχει λύση στο πρόβλημα και ισχύει αυτό που σου είπε ο πωλητής από το Ebay:

http://www.mpcclub.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=18203
10/10/2008 βγαίνει το νέο firmware με υποστήριξη dts και έτσι δεν χρειάζεται κάποια έχτρα κάρτα. υπομονή.

Reaction score
2
Τελικά έχετε ήχο από DTS μέσω HDMI παιδιά?Ή τα προβλήματα παραμένουν?
Στο firmware του egreat δεν υπάρχει δυνατότητα ακόμη για αποκωδικοποίηση του DTS και δεν θα υπάρχει ούτε στο νέο firmware του Φεβρουαρίου.

Reaction score
1
Τελικά έχετε ήχο από DTS μέσω HDMI παιδιά?Ή τα προβλήματα παραμένουν?
Όχι, αλλά έχουμε ωραιότατο ήχο dts μέσω SP/DIF (οπτική ίνα) στο ηχοσύστημά μας που υποστηρίζει dts.

Reaction score
2
Όχι, αλλά έχουμε ωραιότατο ήχο dts μέσω SP/DIF (οπτική ίνα) στο ηχοσύστημά μας που υποστηρίζει dts.
Νομίζω ότι δεν αναφέρεται σ'εμάς που έχουμε ηχοσυστήματα (αφού μιλάει για HDMI).

Reaction score
1
Νομίζω ότι δεν αναφέρεται σ'εμάς που έχουμε ηχοσυστήματα (αφού μιλάει για HDMI).
ΟΚ, να το επαναδιατυπώσω.

Το egreat ΔΕΝ μπορεί να κάνει υποβάθμιση του dts σε analog-stereo ώστε να μπορεί να ακουστεί ο ήχος από την TV.
(Το PCH το κάνει, το egreat όχι)

Θα χρειαστεί ηχοσύστημα που υποστηρίζει dts το οποίο θα συνδέσει είτε μέσω SP/DIF είτε μέσω HDMI.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis