EGREAT EG-M32B

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT EG-M32B

Καλησπέρα παιδιά πρόκειται να αγοράσω το EGREAT EG-M32B με προβληματίζουν αυτά που γράφει στίς πληροφορίες στο σάιτ του eshop μου φαίνονται ελειπή οσο αφορά τα 1080p σε Mkv PAL κλπ. αρχεία, τι γίνεται με αυτά? τα παίζει όλα τελικά και μεγάλα αρχεία?
Επίσης τι προτείνετε είναι καλή αγορά στα 210 euro η υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο που προτείνεται?
Όποιος έχει την καλή θέληση ας δώσει μια διαφωτιστική απάντηση στα ερωτήματά μου.
Ευχαριστώ πολύ.....

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους, το βλέπω λίγο παρατημένο αυτο το thread αλλά έχω μια απορία σχετικά με το EG-M32B. Μπορώ να μπώ remotely στο μηχάνιμα μέσω static IP ή dyndns? Με το Α-110 ξέρω οτι γίνετε. Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Μια βοήθεια ρε παιδιά. Ενώ είχα βάλει έναν εσωτερικό σκληρό, έπαιξε για δύο μέρες και την τρίτη μέρα απλά δεν τον έβλεπε, έχω δοκιμάσει άλλους 2 δίσκους μετά απ'αυτο αλλά δεν μου βγάζει την επιλογή για να κάνω το format, που σημαίνει οτι δεν βλέπει κανέναν hdd. Καμιά ιδέα κανείς, πριν πάρω τηλέφωνο εκεί που το αγόρασα???

Reaction score
0

Το πρόβλημα που αναφέρεις για τους σκληρούς δεν έχουν να κάνουν με το media player σου αλλά ότι σίγουρα δεν έχεις κάνει ασφαλή κατάργηση από τα windows που τους είχες. Μετά όπου και να βάλεις αυτόν τον δίσκο δεν θα μπορεί να στον δεί κανένα λειτουργικό σύστημα.

Reaction score
0

DiannisHD, φίλε το πρόβλημα μου είναι ότι βάζω δίσκο μέσα, παω στο setup για να τον κάνει format και δεν μου έχει την επιλογή ''NMT setup Wizard'' καν!! Νομίζω οτι μαζι με το format περνάς και τα NMT.

Reaction score
0
Κατέβασε το NMT Community Installler, την portable (δεν χρειάζεται εγκατάσταση δηλαδή) μορφή.

Πηγαίνεις: Extra -> Advanced -> Reinstall NMT Apps.

Θα προχωρήσει την διαδικασία και θα κάνει reboot το Egreat αν θυμάμαι καλά. Θα πρέπει να έχεις σ' ένα flashάκι/σκληρό δίσκο το αρχείο της εγκατάστασης των NMT (syb8634) το οποίο θα πρέπει να είναι συγκεκριμένα για την έκδοση firmware που έχεις εγκατεστημένη.

Από εκεί και πέρα όπως τα ξέρεις...

Reaction score
0

Το θέμα ειναι όμως οτι δεν βλέπει δίσκο το μηχάνημα για να κανει εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα όπως το NMT Community Installler ή της ΝΜΤ εφαρμογές. Το πρόβλημα μου είναι οτι βάζω παρθένο δίσκο μέσα (αφορμάριστο,του κουτιού), πάω στο setup --> Maintenance --> και δεν μου έχει την επιλογή --> NMT setup Wizard για να ξεκινήσω τη διαδικασία του format και της εγκατάστασης μετά. Δοκίμασα έβαλα και δεύτερο ολοκαίνουριο δίσκο αλλα τπτ!!! Μήπως δεν πρέπει να ειναι σε row μορφή αλλα σε κάποια άλλη, όπως NTFS ή FAT32??? Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη, ευχαριστώ.

Reaction score
0

Φίλε petroulio kάνε recover firmware και πέρασε πάλι το τελευταίο firmware και όλα θα
είναι οκοκοκ.....

Reaction score
0
Γεια σας. ρε παιδια εχω το m32 b μολις περασα το καινουριο firmware EG-M32B-M35A-FW-20091202 και τωρα θελει να περασω τισ εφαρμογες.....υπαρχει καποιο link για να κατεβασω το πιο νεο πακετο? Υπαρχει κατι αλλο καλυτερο για να εγκαταστισω στο m32 ωστε να δουλεθει καλυτερα?

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Δεν παίζει σωστά ελληνικούς υπότιτλους. Εμφανίζει τους υπότιτλους, αλλά με χαρακτήρες περίεργους, (οχι πάντως ελληνικούς).

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ,

:107:

minas

Πισιά
Reaction score
4.374

Από μνήμης, κάπου στις ρυθμίσεις έχει subtitle language και μπορείς να επιλέξεις Ελληνικά. Δυστυχώς δεν έχω κανένα κοντά μου να σου πω τις ακριβείς επιλογές.

Reaction score
0
EGREAT EG-R1 (HDMI MEDIA PLAYER)
παιδια πρωτη φορα ασχολουμε με media και θα ηθελα να μου πειτε δυο λογια για αυτο το μοντελο και αν αξιζει για αγορα. επισης να μου πειτε αν ειναι απο τελευταια αν οχι τελευταιο μοντελο της egreat.
thanks

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.966
Members