EGREAT EG-M32B

Reaction score
2
παιδιά μου ήρθε newsletter με πολύ καλή τιμή στο media player της western digital!!!
Καλή είναι η προσφορά, αλλά αν είσαι κάτοχος ΝΜΤ, αυτό σου φαίνεται σαν παιχνίδι.

Άσε που έχει και πολλές "παιδικές ασθένειες" ακόμη.

Να μεγαλώσει πρώτα και βλέπουμε.

Reaction score
0
τελικά έχει και ext3!!!
Καλημέρα σας! Πιό πρωινός σήμερα, τελευταία μέρα του χρόνου είπα να οργανωθώ :107:

Όντως, η περιγραφή τώρα δείχνει και τα 2 φορμά, ext2 και ext3.

Πάρα ταύτα, μέχρι που είδα και το pdf (από την eGreat) σκεφτόμουν ότι ίσως να έπρεπε να το ψάξω και εγώ, γιατί η περιγραφή του eShop δεν είναι 100% σωστή αφού είναι ελλιπής: στα υποστηριζόμενα video media extensions δεν αναφέρει καθόλου DVD ISO και IFO. Αν δεν έχει κάποια χαρακτηριστικά, γιατί όλα αυτά που αναφέρει υποχρεωτικά να είναι σωστά, ειδικά όταν πρόκειται για μια πιό τεχνική λεπτομέρια.

Περιμένω πάντως ακόμα κάποιον φίλο που το έχει να μας έλεγε 2 λόγια για ποιότητα κατασκευής, θόρυβο κλπ.

Σε άλλα threads είδα καινούργιοι ιδιοκτήτες του Μ32Β να ζητούν την βοήθεια του forum και να την παίρνουν. Λίγη ανταποδοτικότητα, στο πνεύμα του open source knowledge building αλλά και των ημερών δεν θα έβλαπτε :132:

Μάλλον δεν θα είδαν τις ερωτήσεις μου :126:

Καλή Χρονιά σε όλους!!!

Reaction score
0
παιδιά μου ήρθε newsletter με πολύ καλή τιμή στο media player της western digital!!!

δείτε εδώ :

http://www.plus4u.gr/mailer/email/005.html
Ευχαριστώ για την πληροφορία, όντως, φοβερή προσφορά! Στο σχετικό thread (για το WD TV Media Player) συζητάνε για τιμές πάνω από 100-110 ευρώ και εγώ ο ίδιος είδα εχθές στο MediaMarkt στο Μαρούσι τιμή 119 ευρώ!!

Καλή Χρονιά!!:107:

minas

Πισιά
Reaction score
4.387
Όσον αφορά στις τεχνικές προδιαγραφές, δεν πρέπει να περιμένετε μεγάλες διαφορές, αφού στην ουσία πρόκειται για το ίδιο μηχάνημα. Δυστυχώς δεν έχω πετύχει κάποιο από κοντά ακόμα, αλλά οι ιντερνετικές αναφορές κάνουν λόγο για λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής και μειωμένο θόρυβο στον ανεμιστήρα.
Παρ' όλα αυτά η προσθήκη οθόνης και ενσωματωμένης υποδοχής για DVD είναι μάλλον αμελητέες τεχνικά διαφορές.
Η τιμή των 240€ που πλέον συγκρίνεται άμεσα με αυτήν του popcorn δεν θεωρείται τόσο παράλογη όσο οι αρχικές... Τελικά είναι μάλλον επιλογή design παρά κάτι άλλο.

Reaction score
2
Όσον αφορά στις τεχνικές προδιαγραφές, δεν πρέπει να περιμένετε μεγάλες διαφορές, αφού στην ουσία πρόκειται για το ίδιο μηχάνημα. Δυστυχώς δεν έχω πετύχει κάποιο από κοντά ακόμα, αλλά οι ιντερνετικές αναφορές κάνουν λόγο για λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής και μειωμένο θόρυβο στον ανεμιστήρα.
Παρ' όλα αυτά η προσθήκη οθόνης και ενσωματωμένης υποδοχής για DVD είναι μάλλον αμελητέες τεχνικά διαφορές.
Η τιμή των 240€ που πλέον συγκρίνεται άμεσα με αυτήν του popcorn δεν θεωρείται τόσο παράλογη όσο οι αρχικές... Τελικά είναι μάλλον επιλογή design παρά κάτι άλλο.
Παιδιά μην το ψάχνετε.

Τα NMT είναι ίδια στο software (βλέπε Syabas), δηλαδή στη λειτουργικότητα, και έχουν κάποιες μικρο ή μεγαλύτερες διαφορές στην κατασκευή.

Αυτό σημαίνει πως οι δυνατότητές τους είναι ίδιες,όσον αφορά τη λειτουργικότητα (αν εξαιρέσουμε το popcornhour A-110 που ήδη αποκωδικοποιεί το DTS,οι άλλοι υπόσχονται ότι θα το κάνουν στο εγκύς ή απώτερο μέλλον) και διαφέρουν σε ποιότητα κατασκευής, ή διαφορές του τύπου, το ένα έχει e-sata, το άλλο vga, το τρίτο card reader,στο τέταρτο ακούγεται ο ανεμιστήρας κτλ.

Από'κει και πέρα το θέμα είναι τι ζητάει ο καθένας και πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να πληρώσει.

Γι'αυτό αναφέρθηκα και στο post για το M31C το οποίο το θεωρώ μια πολύ καλή και οικονομική λύση (αν ερχόταν στην διαφορά τιμής που πωλείται στο εξωτερικό) για κάποιον που διαθέτει ενισχυτή που υποστηρίζει DTS.

Reaction score
0
Εντυπώσεις από το νέο EG-M32B.
Το σύνδεσα σήμερα και δεν έχω κάνει πολλά πράγματα. Όμως μπορώ να σας μιλήσω για την ποιότητα κατασκευής του. Λοιπόν ξεχάστε το πλαστικό. Όλο το κουτί είναι μαύρο μεταλικό και μάλιστα με αχνές γραμμές όπως οι προσόψεις ακριβών μηχανημάτων (πχ. ενυσχιτές).Το μόνο πλαστικό είναι η πρόσοψη με την οθόνη και το περίβλημα της βάση του. Πλαστικό είναι επίσης το συρτάρι πού βιδώνει ο σκληρός δίσκος. Ο ανεμηστήρας βρίσκεται στο πάνω καπάκι και προστά από τον σκληρό δίσκο. Δεν θα έλεγα ότι είναι απόλυτα αθόρυβος αλλά ούτε και ενοχλητικός. Θα το δοκιμάσω και αργά το βράδυ σε απόλυτη ησυχία και θα σας πω.Το λεντάκι από κόκκινο στο EG-M31B έγινε μπλέ (λέτε να έχει σχέση με blueray?) και το ωραίο είναι ότι μόλις τελείωσε το φορμάτ στο σκληρό έγινε μπλέ περιμετρικά μια λορίδα σε όλη την πλαστική βάση. Το menu είναι στα ελληνικά.Με το που το άνοιξα συνδέθηκε αμέσως με την tv στα 720p 60hz.Μάλλον άλλαξαν το 1080 για να μην έχουν πρόβλημα με μαύρες οθόνες όσες tv δεν το υποστηρίζουν και μετά το ανεβάζει όποιος θέλει στα 1080i ή 1080p.Το σήμα όμως δεν είναι PAL αλλά NTSC. Στις ρυθμίσεις του ήχου στο μενού έχει επιλογή DTS. Το manual που είχε μέσα στο cd είναι χάλια.Παιδεύτικα να βρώ πως να κάνω format στο σκληρό και δεν κατάφερα να αντιγράψω από το usb κάτι files με φωτογραφίες παρόλο που ακολουθώ τα βήματα από το manual.Πρέπει να το ψάξω λίγο.Δεν το έχω συνδέσει ακόμα στο δίκτυο ούτε έχω περάσει ταινίες. Ίσως χρειαστώ βοήθεια από τους παλιούς με το EG-M31B. Αυτά προς το παρόν και έπεται συνέχεια.

Reaction score
0
Έχεις δίκιο το ξέρω.Στο μενού επιλέγεις PAL , NTSC, και τις γνωστές HD αναλύσεις. Ενώ όμως στην tv δίνει σήμα (το γράφει) 720p μπροστά στην οθόνη του EG-M32B ανάβει ένδειξη NTSC.Αυτό με μπέρδεψε.Μήπως ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό?

Reaction score
2
Έχεις δίκιο το ξέρω.Στο μενού επιλέγεις PAL , NTSC, και τις γνωστές HD αναλύσεις. Ενώ όμως στην tv δίνει σήμα (το γράφει) 720p μπροστά στην οθόνη του EG-M32B ανάβει ένδειξη NTSC.Αυτό με μπέρδεψε.Μήπως ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό?
Μάλλον επειδή είσαι στα 60hz.Βάλ'το στα 50hz και θα γράψει PAL.

Reaction score
0
Στην οθόνη έχει τέσσερα φωτινά παραλληλόγραμα. Το πρώτο δείχνει τον ήχο "audio output mode" με ενδείξεις DTS, AC3 και PCM. Το δεύτερο "video output mode" με ενδείξεις CVBS, SVHS,HD,και DVI. Το τρίτο "video output system" με ενδείξεις PAL , NTSC.Και το τέτερτο "dvd disc or hdd play mode" με ενδείξεις DVD, HDD.
Σε μένα ανάβει το δεύτερο με ένδειξη HD και το τρίτο με ένδειξη NTSC.

Reaction score
2
Τότε είναι λάθος, μιας και τα Hz στο HD δεν έχουν να κάνουν με συστήματα PAL/NTSC.
Η οθόνη που έχει είναι,μάλλον,συμβολική.Οπότε μην περιμένουμε μεγάλα πράγματα.Αν η ποιότητα κατασκευής του είναι καλή,τότε κάτι είναι κι αυτό.

Reaction score
0
Για το ανεμηστηράκι του EG-M32B. Με φυσιολογικό θόρυβο μέσα στο σπίτι ακόμα και το βράδυ δεν ακούγεται. Όμως αργά το βράδυ (ώρα 01:00) σε απόλυτη ησυχία και τον ήχο της tv πολύ χαμηλά ακούγεται και ίσως να ενοχλεί. Θα το συγκρίνω με το θόρυβο που κάνει το EG-M31B φίλου μου με την πρώτη ευκαιρία και θα σας πω αν έχει διαφορά.

Reaction score
0
Φίλε Proteas1, μήπως θα σου ήταν εύκολο να γράψεις τις διαστάσεις του κουτιού μαζί με τη βάση (για το ύψος) και να μας παραθέσεις κάποιες photo (ειδικά από το εσωτερικό του γιατί αυτές του Internet αφορούν το εξωτερικό μέρος του κουτιού)
Ευχαριστώ για την υπομονή και την προσπάθειά σου να μας ενημερώνεις.

minas

Πισιά
Reaction score
4.387
Χωρίς να θέλω να σε κουράσω κι εγώ, θέλω να ρωτήσω εάν έχεις εντοπίσει δυνατότητα απενεργοποίησης της οθόνης. Λίγα πράγματα είναι τόσο ενοχλητικά στο σκοτάδι της κινηματογραφικής θέασης όσο μια έντονα φωτισμένη οθόνη στον εξοπλισμό αναπαραγωγής :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.249
Members
38.671
Νεότερο μέλος
Katerinanota