EGREAT EG-M32B

Reaction score
2
Χωρίς να θέλω να σε κουράσω κι εγώ, θέλω να ρωτήσω εάν έχεις εντοπίσει δυνατότητα απενεργοποίησης της οθόνης. Λίγα πράγματα είναι τόσο ενοχλητικά στο σκοτάδι της κινηματογραφικής θέασης όσο μια έντονα φωτισμένη οθόνη στον εξοπλισμό αναπαραγωγής :126:
Μα αν είναι να απενεργοποιηθεί η οθόνη,ποιος ο λόγος να αγοράσει κανείς αυτό και όχι το Μ31Β,που είναι και φθηνότερο;

minas

Πισιά
Reaction score
4.387
Μα αν είναι να απενεργοποιηθεί η οθόνη,ποιος ο λόγος να αγοράσει κανείς αυτό και όχι το Μ31Β,που είναι και φθηνότερο;
Ένας σοβαρός λόγος, ότι δεν είναι ολόκληρο από πλαστικό :126:

Reaction score
0
Διαστάσεις: ; Ύψος 200, πλάτος 73, μήκος 210 χιλ. (200Χ73Χ210χιλ.)
Μέσα στο μενού έχει επιλογή FAN: off ή on, LED: off ή on. http://img255.imageshack.us/img255/1375/img1119et4.jpg
Το FAN: off ή on δεν δουλεύει.
Το LED: off ή on δουλεύει και ανάβει το led της βάσης. http://img368.imageshack.us/img368/2420/m32a2el1.jpg
Το μενού είναι στα ελληνικά και έχει επιλογή υποτίτλων στα ελληνικά και όχι μόνο.
Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο danielo νομίζω σας καλύπτουν.
Συγνώμη αν αργώ να απαντήσω αλλά οικογενειακές υποχρεώσεις δεν μ’αφήνουν να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Φανταστείτε ότι δεν έχω δει ταινία ακόμα.
Προσπαθώ !!!

Reaction score
0
Η οθόνη δεν σβήνει αλλά δεν είναι ενοχλητική. Μπορεί μέσα να έχει κανένα καλώδιο για τροφοδοσία οπότε βγάζοντας το ίσως σβήνει αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει με το remote control.
Άλλη λύση- μακρύ καλώδιο HDMI και βγάλτο από το οπτικό σου πεδίο.

Reaction score
1
Ελπιζω να ειναι σιγουρο οτι παιζει ελληνικους υποτίτλους γιατι στο e-shop δεν αναφερει τιποτα. Μην το παρω και μετα ψαχνω για αναβαθμίσεις. Επισης να ρωτησω και κατι λιγότερο σημαντικό : κανει τυχαια αναπαραγωγη στα mp3 ? (γιατι το EG-M31B δεν εχει!)

Reaction score
1
Ωραια να το παρω τοτε. Πιστευω να ειναι καλυτερο απο EG-M31B. Αν και ειμαι στο τσακ να παρω της WESTERN DIGITAL το WDAVP00BE μαζι με ενα mybook δισκο. Αν και δεν εχει την ασυρματη δικτυωση του EGREAT. Μεγαλη υποθεση η ασυρματη δικτυωση. Οπως και το οτι δεχεται και αλλους 2 σκληρους με τα 2 USB του! Συνολο δηλαδη 3 σκληροι! Ενω της WESTERN DIGITAL παιρνει μονο ενα! Το σκεφτομαι....

Reaction score
1
Ναι παιρνει 2 σκληρους της Western? Μα βλεπω ενα usb να εχει στις υποδοχες του... Γιατι μου φανηκε πιο εντυπωσιακο το μενου του Western Digital απο το Egreat. Εχει και τυχαια αναπαραγωγη στα mp3...με βαλες σε σκεψεις τωρα...

Reaction score
0
Η πλακέτα μέσα στο Μ32Β δεν είναι η ίδια με το M31B από όσο γνωρίζω. Δεν ξέρω ποιές ακριβώς είναι οι διαφορές, πάντως το M32B δέχεται κάρτες mini PCI για μελλοντική αναβάθμιση του hardware. Ακόμα το firmware δεν υποστηρίζει την χρήση της mini PCI, κάποια στιγμή φαντάζομαι οτι θα γίνει. Άλλες διαφορές μπορεί να είναι στα DAC κλπ.

Οπότε μπορεί να έχει διαφορές επιδόσεις σε ήχο και εικόνα από το Μ31Β ή και από άλλα NMTs/υλοποιήσεις της πλατφόρμας της Syabas.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια πιό τεχνική μελέτη/συγκριτική δοκιμή NMTs που να δείχνει τέτοιες διαφορές. Αν κάποιος φίλος έχει κάτι ύπόψη, ας μας το παραθέσει...

Reaction score
1
Ωραια...και κατι ακομη...υπαρχει ποτε περιπτωση μελλοντικα να υποστηρίζει τοποθετηση slim BD-Rom? Αν ναι εφυγα με τα χιλια να το παρω....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M32B

Ναι παιρνει 2 σκληρους της Western? Μα βλεπω ενα usb να εχει στις υποδοχες του... Γιατι μου φανηκε πιο εντυπωσιακο το μενου του Western Digital απο το Egreat. Εχει και τυχαια αναπαραγωγη στα mp3...με βαλες σε σκεψεις τωρα...
έχει ένα πίσω και ένα στο πλάι.

Reaction score
1
Απ οτι βλεπω δεν ασχολειται&πολυς κοσμος με το 32Β.Anyway το πηρα τελικα μαζι με το dvd-rom που προτινει το e-shop. Ολα καλα αλλα ομως οταν εγκατεστησα το dvd-rom αρχισαν τα προβληματα!Δεν το βλεπει με τιποτα και παραλληλα δεν βλεπει ουτε και τον σκληρο!Οταν το αφαιρω ολα οκ!Θα τους παρω σημερα να τους ξεχεσω στο e-shop!Ασε που με αυτα τα κολοαρχεια bin ακομη δεν εχω καταλαβει τι γινεται και δεν τα αναγνωριζει το egreat στην διαδικασια της αναβαθμισης!Ελεος!!!!

Reaction score
0
Γειά σας παίδες,χρόναι πολλά κι οτι ποθούμε να . . .πάθουμε !
Λοιπόν ,σκεφτομαι πολυ σοβαρά να το πάρω όμως με ενδιαφέρει
ΠΑΡΑ πολυ το "θέμα" DTS . . .
υποστηρίζει DTS ??? ξέρει κανείς ???

Reaction score
0
Λοιπόν χθες πέρασα ταινίες MKV και DVD. Η εικόνα καταπληκτική. Για τα MKV τι να πω εξαίσια αλλά η μεγάλη έκπληξη ήταν τα DVD που μπορώ να πώ οτι πλησίαζε την ποιότητα των MKV. Έχω ένα Denon DVD με HDMI και scaler στα 1080i.Μπορώ να πω ότι το EG-M32B ίσως να βγάζει καλύτερη εικόνα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν παίζει DTS παρόλο που το έχει σαν επιλογή μέσα στο μενού για τον ήχο. Χρειάζεται να έχει ενυσχιτή με αποκωδικοποίση DTS και να περάσεις τον ήχο από τον ενυσχιτή.

Reaction score
0
Απ οτι βλεπω δεν ασχολειται&πολυς κοσμος με το 32Β.Anyway το πηρα τελικα μαζι με το dvd-rom που προτινει το e-shop. Ολα καλα αλλα ομως οταν εγκατεστησα το dvd-rom αρχισαν τα προβληματα!Δεν το βλεπει με τιποτα και παραλληλα δεν βλεπει ουτε και τον σκληρο!Οταν το αφαιρω ολα οκ!Θα τους παρω σημερα να τους ξεχεσω στο e-shop!Ασε που με αυτα τα κολοαρχεια bin ακομη δεν εχω καταλαβει τι γινεται και δεν τα αναγνωριζει το egreat στην διαδικασια της αναβαθμισης!Ελεος!!!!
Εγώ να δεις τι τράβηξα για να το συνδέσω με το PC και να περάσω ταινίες.Το manual είναι χάλια. Ακόμα δεν τολμάω να το αναβαθμίσω με το FW 1023. Ακόμα δεν κατάφερα να αντιγράψω ένα file από το USB στο σκληρό με τη χρήση του remote control. Ακολουθώ τις οδηγίες και τίποτα.

Reaction score
0
o ενισχυτης μου αποκωδικοποιεί dts . . . τουλάχιστον έτσι νομίζω:114:
εχω συνδέσει τον ήχο του dvd player με coaxial στον ενυσχιτή και οταν η ταινία έχει ήχο dts το γυρνάει απο μόνος του(μου βγαζει και εικονίδιο) και τα ακούω όλα σαραουντ ναουμ... αυτό δε συμαίνει οτι υποστιρίζει dts ή μπορεί να του το στέλνει "έτοιμο" το dvd (μάλλον χλώμο το κόβω το δεύτερο...) .
πείτε μου γιατί τα έχω:140::140::140:

Reaction score
0
ααααα,και κάτι ακόμα...διαβάζει ISO ?ρωτάω γιατί έχω στην κρεβατοκάμαρα το ποπκορν και
με έχει καταβολέψει το οτι διαβάζει iso...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.264
Members
38.673
Νεότερο μέλος
tazman71