EGREAT EG-M32B

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M32B

Μεγειές,

Το File Mode key λειτουργεί σε περιεχόμενα του ίδιου δίσκου, κανονικά. Μπορείς έτσι να αντιγράψεις και να μεταφέρεις από φάκελο σε φάκελο κανονικά.

Μια ερώτηση: όταν παίζεις αρχεία ήχου (mp3, flac) σου εμφανίζει τις πληροφορίες των tags που βρίσκονται στα metadata του αρχείου (δηλ. εκτός από το χρόνο & τίτλο, εμφανίζει άλμπουμ, συνθέτη κ.α)
Ευχαριστώ...

To file mode δεν λειτουργεί πουθενά....Πατώντας το file mode key όπου και να είμαι ,είτε στον εσωτερικό είτε σε εξωτερικό δίσκο δεν γίνεται τίποτα , σαν να μη λειτουργεί το πλήκτρο (που λειτουργεί γιατί το βλέπω στο led του αυτόματου φωτισμού που έχω και τον δουλεύει κανονικά)..Εκτός και εκπέμπει λάθος κωδικό το τηλεκοντρόλ πράγμα μάλλον δύσκολο νομίζω...

Για τα mp3 αν εννοείς να τα εμφανίζει στην οθονίτσα του ,όχι δεν τα εμφανίζει , τώρα για το info την ώρα που παίζει δεν το έχω προσέξει , θα το κοιτάξω όταν πάω σπίτι και θα σου πώ...

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M32B

Η συμπεριφορά του file mode είναι περίεργη! Δεν είμαι κάτοχος του 32B αλλά του 31Β και το πλήκτρο αυτό λειτουργεί κανονικά στον εσωτερικό δίσκο (δεν έχω δοκιμάσει εάν μπορεί να αντιγράψει από εξωτερικό δίσκο που να είναι ext2/ext3)

Τι προβάλει τελικά στην ενσωματωμένη οθόνη του; Δεν θα έπρεπε όταν παίζει ένα audio αρχείο να δίνει τις ανάλογες πληροφορίες; Όταν παίζει ένα mp3 (που εννοείται ότι έχει συμπληρωμένα τα πεδία στα metadata) τι εμφανίζει η οθόνη του;

Επιπρόσθετα, τώρα στην οθόνη της τηλεόρασης όταν παίζεις ένα mp3 ή ένα flac πατώντας το (i) τι σου δείχνει; (στα mp3 θα πρέπει να σου δίνει αρκετές πληροφορίες στα flac όμως...)

Reaction score
0

Η συμπεριφορά του file mode είναι περίεργη! Δεν είμαι κάτοχος του 32B αλλά του 31Β και το πλήκτρο αυτό λειτουργεί κανονικά στον εσωτερικό δίσκο (δεν έχω δοκιμάσει εάν μπορεί να αντιγράψει από εξωτερικό δίσκο που να είναι ext2/ext3)

Τι προβάλει τελικά στην ενσωματωμένη οθόνη του; Δεν θα έπρεπε όταν παίζει ένα audio αρχείο να δίνει τις ανάλογες πληροφορίες; Όταν παίζει ένα mp3 (που εννοείται ότι έχει συμπληρωμένα τα πεδία στα metadata) τι εμφανίζει η οθόνη του;

Επιπρόσθετα, τώρα στην οθόνη της τηλεόρασης όταν παίζεις ένα mp3 ή ένα flac πατώντας το (i) τι σου δείχνει; (στα mp3 θα πρέπει να σου δίνει αρκετές πληροφορίες στα flac όμως...)
Η οθόνη του Μ32Β είναι πολύ βασική και δείχνει το χρόνο ενός έργου ή τραγουδιού το είδος του ήχου όπως και σε τι ανάλυση συγχρονίζει το Egreat (576p,720p,1080p κτλ)
Όσο για τα flac δεν τα χρησιμοποιώ...Για τα mp3 περίμενε στο ακουστικό σου...

Τώρα σχετικά με το file mode πλήκτρο υπάρχει κάποιος χρήστης Μ32Β που να του δουλεύει..?? Και αν ναι πως και με πιο firmware..?? Please help...!!! :110:

Reaction score
0
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με το file mode στο Μ32Β. Δεν λειτούργησε ποτέ ούτε με το FW που είχε όταν το αγόρασα, ούτε μετά την αναβάθμιση με το 1023.
Ακολούθησα τις οδηγίες από το manual αλλά τίποτα. Στο Μ31Β λειτουργεί από ότι διαβάζω στο forum. Μήπως να στέλναμε κανένα mail στην Egreat?

Reaction score
2
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με το file mode στο Μ32Β. Δεν λειτούργησε ποτέ ούτε με το FW που είχε όταν το αγόρασα, ούτε μετά την αναβάθμιση με το 1023.
Ακολούθησα τις οδηγίες από το manual αλλά τίποτα. Στο Μ31Β λειτουργεί από ότι διαβάζω στο forum. Μήπως να στέλναμε κανένα mail στην Egreat?
Μήπως επειδή είχε τόσα προβλήματα το απέσυραν;

Reaction score
0
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε πολλές φωτογραφίες στο internet καθώς και στο site του e-shop το δείχνουνε με ένα ασημένιο remote control. Στη συσκευασία όμως το remote control είναι μαύρο και μάλιστα το ίδιο με το Μ31Β. Μήπως έχει γίνει κάπoιο λάθος στην παραγωγή και αντί για το δικό του ασημένιο έχουν βάλει το μαύρο του Μ31Β και γι'αυτό δεν δουλεύει; Βέβαια στο manual δείχνει το μαύρο αλλά τι να πω.
tassos9999 και όποιος άλλος το έχει μπορεί να μου πεις πιο από τα δύο remote control έχει το δικό σου Μ32Β.

Reaction score
0
Μήπως επειδή είχε τόσα προβλήματα το απέσυραν;
Δεν νομίζω ότι έχει άλλα προβήματα.Το μόνο που δεν λειτουργεί είναι το file mode. Aντίθετα η ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το Μ31Β είναι η μέρα με την νύχτα και το ανεμηστηράκι είναι λίγο πιο αθόρυβο (αυτό από φίλο που έχει το Μ31Β και άκουσε το δικό μου Μ32Β).

Reaction score
0
Δεν νομίζω ότι έχει άλλα προβήματα.Το μόνο που δεν λειτουργεί είναι το file mode. Aντίθετα η ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το Μ31Β είναι η μέρα με την νύχτα και το ανεμηστηράκι είναι λίγο πιο αθόρυβο (αυτό από φίλο που έχει το Μ31Β και άκουσε το δικό μου Μ32Β).
ναι συμφωνω και εγω ειναι πολυ καλυτερο για μενα απο το 31b σε κατασκευη. σε ποιοτητα εικονας ειναι παρα πολυ καλο και εχει παιξει τα παντα το μονο που δεν λειτουργει ειναι αυτο που ανεφεραν και πιο πανω.

Reaction score
0
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε πολλές φωτογραφίες στο internet καθώς και στο site του e-shop το δείχνουνε με ένα ασημένιο remote control. Στη συσκευασία όμως το remote control είναι μαύρο και μάλιστα το ίδιο με το Μ31Β. Μήπως έχει γίνει κάπoιο λάθος στην παραγωγή και αντί για το δικό του ασημένιο έχουν βάλει το μαύρο του Μ31Β και γι'αυτό δεν δουλεύει; Βέβαια στο manual δείχνει το μαύρο αλλά τι να πω.
tassos9999 και όποιος άλλος το έχει μπορεί να μου πεις πιο από τα δύο remote control έχει το δικό σου Μ32Β.
Και εμένα το μαύρο έχει....
Μάλλον κάτι έχουν ξεχάσει να αλλάξουν στο firmware του Μ31Β όταν φτιάξαν το Μ32Β....

Νομίζω ότι κάποια mail σε αυτούς θα βοηθούσαν στη λύση του προβλήματος....

Reaction score
0
Φίλε Proteas1 , θα μπορούσες να δοκιμάσεις το τηλεκοντρόλ του φίλου σου (Μ31Β) στο δικό σου Μ32Β για το file mode....Ίσως να καταλαβαίναμε κάτι απο αυτό..(πρόβλημα τηλεχειριστηρίων ίσως)...

Reaction score
0
Φίλε Proteas1 , θα μπορούσες να δοκιμάσεις το τηλεκοντρόλ του φίλου σου (Μ31Β) στο δικό σου Μ32Β για το file mode....Ίσως να καταλαβαίναμε κάτι απο αυτό..(πρόβλημα τηλεχειριστηρίων ίσως)...
Θα του πω να το φέρει αλλά ίσως πάρει μέρες.
Στο manual κάτι γράφει για το τηλεκοντρόλ ότι με αναβάθμηση του FW θα αλάξουν λειτουργίες πλήκτρων!! θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα.

Reaction score
0

Μεγειές,

Το File Mode key λειτουργεί σε περιεχόμενα του ίδιου δίσκου, κανονικά. Μπορείς έτσι να αντιγράψεις και να μεταφέρεις από φάκελο σε φάκελο κανονικά.

Μια ερώτηση: όταν παίζεις αρχεία ήχου (mp3, flac) σου εμφανίζει τις πληροφορίες των tags που βρίσκονται στα metadata του αρχείου (δηλ. εκτός από το χρόνο & τίτλο, εμφανίζει άλμπουμ, συνθέτη κ.α)
Ναι στα mp3s εμφανίζει ID3 tags....

Δες εδώ....http://www.youtube.com/watch?v=MGRSFphOph4&feature=related

Reaction score
1

Ευχαριστώ για το reply...

Εάν έχεις το χρόνο, κατέβασε ένα αρχείο flac από εδώ (είναι 24bit/96KHz) και πες μου εάν σου εμφανίζει εκτός από εναπομείναντα χρόνο/συνολικό χρόνο και τίτλο, άλλες πληροφορίες.

Reaction score
0

Ευχαριστώ για το reply...

Εάν έχεις το χρόνο, κατέβασε ένα αρχείο flac από εδώ (είναι 24bit/96KHz) και πες μου εάν σου εμφανίζει εκτός από εναπομείναντα χρόνο/συνολικό χρόνο και τίτλο, άλλες πληροφορίες.
Κατέβασα ένα αλλά δυστυχώς δεν δείχνει extra πληροφορίες...:122:

Reaction score
1

Σε ευχαριστώ, για το χρόνο σου...το ίδιο γίνεται και στο 31Β και σε πρόσφατη επικοινωνία που είχα με την egreat, δεν μπορούν να το επιλύσουν στην επερχόμενη έκδοση firmware του Φεβρουαρίου...

Reaction score
0
Καλησπερα ,
Εχω παρει το μηχανακι αλλα αντιμετοπισα το εξης προβλημα . Το dvd rw που αγωρασα απο το eshop οταν το βαζω επανω χανει τον δισκο . Εχει κανεις καμια ειδέα ?
Ευαριστω

Reaction score
16
Παιδια να κανω κι εγω δυο κουφες αλλα ομως σημαντικες και καθοριστικες για μενα ερωτησεις..

Παει και ξαπλωτο?

Μπορει να παιζει απροβληματιστα και σωστα και ξαπλωτο?

Η βαση και οι κεραιες ειναι αποσπωμενες? Ξηλωνονται?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.975
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou