EGREAT EG-R200

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους.
Το έχει δοκιμάσει κανείς?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802087
http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=240004272&ref=bestprice.gr

Θέλω να το συγκρίνω με το MED 500X2 λόγω της διαφοράς στην τιμή.
Καταρχήν ο επεξεργαστής 1073 του Egreat σε σχέση με τον 1185 του ΜΕD τι διαφορά έχει?
Αν δεν έχει δοκιμαστεί, κι επειδή έχω δει πόση εκτίμηση υπάρχει για τους ΜEDI8ER εδώ,
για τον Egreat μήπως να βασιστούμε σε εμπειρία φίλων με προηγούμενα μοντέλα?

Reaction score
1.460
Απάντηση: EGREAT EG-R200

Γενικά τα egreat δεν φημίζονται για την καλή υποστήριξη σε firmware.Μετά από λίγο καιρό τα παρατάει η εταιρία και δε βγάζει αναβαθμίσεις.Επίσης το 1073 chip της Realtek που φοράει το συγκεκριμένο μοντέλο είναι υποδεέστερο από το 1185 που έχουν τα Mede8er 2ης γενιάς.

Reaction score
0

To Εgreat, το ΜED και κατ επέκταση όλα τα έχοντα ethernet κάνουν αναπαραγωγή απροβλημάτιστα(σαν αν είναι απο usb) μέσω της ethernet ενσύρματα απο σκληρό δ. που έχω επάνω στο Router?

Reaction score
1.460

Ναι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σε ενσύρματο δίκτυο.

Reaction score
0

Kοίτα να δεις, ένα ένα μου έρχονται..:402:
Ας πουμε στο ΜΕD500X βάζω μέσα τον hd. Πρέπει να τον περάσω διαμόρφωση πριν για να "κάτσει" καλά στο MED? Δηλαδή πειράζει να έχει και άλλα κόλπα μέσα, κανα-δυο λειτουργικά, εκτελέσιμα προγράμματα και άλλα? Απλά θα έχω σε κάποιο σημείο τους φακέλους με τις σειρές μου που θέλω να δω.

Reaction score
1.460

Καλο θα είναι να τον φορμάρεις τον δίσκο μέσα από το μενού του Mede8er.Αλλιώς θα έχεις προβλήματα αν του βάλεις λειτουργικα,προγράμματα κλπ

Reaction score
0

Προφανώς αυτό συμβαίνει με όλα τα mp που παίρνουν σκληρό δ. σωστά?
Και έστω τον διαμορφώνω απο πριν μέσα στον player.
Meτά πειράζει να του ρίξω ένα φάκελο με χρήσιμα για μένα αρχεία(όχι λειτουργικό) ας πούμε σαν back-up για το pc μου σε "περίπτωση χτύπα ξύλο"?

Reaction score
1.460

Ναι με όλα τα media players γίνεται αυτό.
Δεν θα έχεις πρόβλημα μετά να του βάλεις διάφορα αρχεία.Βάλτα όμως καλύτερα όλα τα αρχεία back up σε ένα φάκελλο μαζί και όχι χύμα στο δίσκο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito