ELP No 2

Reaction score
2
«Εγώ θα φέρω έναν δίσκο συλλεκτικό του Andre Segovia που είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Εχει και θόρυβο επιφανείας και φθαρμένα αυλάκια και τσαρούχια .»

Ψάχνεις για τζάμπα πλύσιμο?

Reaction score
3

Reaction score
3.449
Χωρίς πλυσιμο δεν παιζουν τα βινύλια στο ELP.
Εγώ και ο Αναμουρλίδης πήγαμε στο σεμινάριο και το μάθαμε. Εσείς οι υπόλοιποι λουφάρετε :lol: :lol: :lol:

Αντώνη, εσύ σαν επεγγελματίας οφείλεις να έχεις επαγγελματικό πλυντήριο, να φέρνουμε τους δίσκους μας για μπουγάδα. Ξερεις τι λεφτά θα βγάλεις από το πλυντήριο δίσκων ? Πολλά λεφτά να φαν κι οι κότες, που έλεγε στην Ελληνική ταινία ο Μίμης ο Φωτόπουλος.
Πρόταση: 30 λεπτά του ευρώ το κάθε βινύλιο και 1 ευρώ τα 5 βινύλια.

Reaction score
0
Όχι σαν το jadisboy, που δεν είπε κουβέντα...
οπως το τραγουδι τις μπελλου.
ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΡΥΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ.
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε σεις σταματήστε γμτ το κέρατό μου δεν σας αντέχω!
Σάββατο πρωί γελάω μόνος μου, η γυναίκα μου νομίζει ότι ξεμωράθηκα και ο γιός μου τρέχει να δει τι αστείο παιδικό παίζει στο pc...

Έλεος!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
2
Ως ερασιτέχνης, φίλος του βινύλιου, έχω πλυντήριο.

Ως επαγγελματίας, μη μου ζητάς πράγματα που δεν γίνονται.
Ξέρεις πόσο κοστίζει ένα πλυντήριο? Δεν θα μου κάνει ποτέ απόσβεση!
Άσε που θα χαλάσω τα «χρυσά αυτιά» που μου έδωσε ο καλός Θεός, από το θόρυβο που κάνει!
Τι λέει ο άνθρωπος! Στην Ελλάδα ζεις, όχι….
Αχ, βρε g.kar, με στεναχώρησες :)

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.780
Όχι σαν το jadisboy, που δεν είπε κουβέντα...
οπως το τραγουδι τις μπελλου.
ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΡΥΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ.
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ :lol:
Προσοχή στα πουλάκια γιατί κυκλοφορεί και γρίππη...........Jadis-boy πολλά ξαφνικά κάνεις τελευταία.

Reaction score
2
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Γιώργος Αναμουρλίδης,
Λευτέρης 2175,
Χρήστος Νικήτας,
g.kar,
και περίπου οκτώ άτομα εκτός AVSite.

Επίσης «παίζονται» οι:

Νίκος Τσαρουχάς,
Ανδρέας Καφάτος,
Jadisboy.

Είναι δυνατόν να είναι μεγαλύτερη η συμμετοχή των «εκτός» από των «εντός» του A/VSite ή το βινύλιο είναι περισσότερο ξεχασμένο από όσο θα θέλαμε να νομίζουμε μερικοί εδώ μέσα?
Μήπως ο Νίκος έχει δίκιο, τέρμα οι ημέρες των βινυλιάκηδων? Ζήτω ο σκληρός!?
Μήπως οι λίγοι γραφικοί τύποι που υποστηρίζουμε το βινύλιο, κατά τύχη, έχουμε μαζευτεί εδώ μέσα (μάλλον δεν μας ανέχονταν αλλού)?
Μήπως από τη στιγμή που δεν μπορούμε να το αποκτήσουμε, δεν μας ενδιαφέρει και το πόσο καλά παίζει (αν παίζει)?
Μήπως πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του θέματος, ώστε αν κάποιος δεν έχει «μυριστεί» το θέμα, να το προσέξει?
Μήπως δεν άρεσαν τα λουκανοπιτάκια την τελευταία φορά και πρέπει να αλλάξω προμηθευτή :)?

Reaction score
0
Aντωνη σκεφτομαι να ερθω και εγω.Πρεπει να φερω και "σκουρα" για πλυσιμο;:D
Aν και δεν ειμαι Ηι-Endας το βινυλιο για μενα ειναι σαν μια διαφημηση σοκολατας
"Η πρωτη αγαπη και παντοτινη" :wink:

Reaction score
3.449
Αντώνη, να αλλάξεις υγρά στο πλυντήριο γιατί ο Segovia είναι λίγο συχασιάρης. Δεν θα θέλει να κάνει το μπάνιο του μαζί με τους άλλους κυρίους που βρήκες εκτός AVSite.

Reaction score
3
Για τον Ν.Τσαρουχά,η μεταφορά,η φιλοξενία και η διασκέδαση είναι εξασφαλισμένα,αρκεί να ψήσει τον "επιλοχία" να του δώσει άδεια μικράς διαρκείας τουλάχιστον 24άωρη... :mrgreen: :mrgreen:

Αλλοιώς πρέπει να τον στείλουμε στην Πάτρα στον Δημητρόπουλο, για σεμινάριο,"πως κρεμάμε ψηλά τις κουρτίνες"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
2
g.kar,

Με μπερδεύεις.
Ακρόαση θα κάνουμε ή μπάνιο?
Πάντως, ας μην ανησυχεί ο δίσκος, τα υγρά είναι μοναδικά για τον καθένα!
Δεν υπάρχει περίπτωση επαφής και μετάδοσης ασθενειών.

Επίσης όσοι φέρεται δίσκους, φροντίστε να μην είναι λευκοί, πορτοκαλί, γκρι κ.λ.π. γιατί η ακτίνα μπερδεύεται και δεν τους διαβάζει.
Μόνο μαύρους.
Φανταστείτε ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα αποτελεί κόκκινο πανί για τους ρατσιστές.

Αν και οι διάφοροι αντιπρόσωποι δεν το θέλουν, είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη, να στήσω και ένα πλατό/ βραχίονα/ κεφαλή/προ-ενισχυτή στα 10000ευρώ, για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον προς συζήτηση η συνάντηση?

Reaction score
3
g.kar,

Αν και οι διάφοροι αντιπρόσωποι δεν το θέλουν, είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη, να στήσω και ένα πλατό/ βραχίονα/ κεφαλή/προ-ενισχυτή στα 10000ευρώ, για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον προς συζήτηση η συνάντηση?
Απο την αρχή νόμιζα ότι αυτό ήταν δεδομένο. :neutral:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo