ELP No 2

Reaction score
3.455
Αντώνη, η σχετική κόντρα πρέπει να γίνει για χάρη της επιστήμης.

Θα φέρουμε μόνο μαύρους δίσκους.

Once you go black you never go back !!!

(Το έλεγε μια φίλη μου... που το είχε δοκιμάσει ).

Reaction score
0
Το στήσιμο του πλατό ακούγεται εξαιρετική ιδέα, και πολύ ουσιαστική θα έλεγα...

Να μην πω πως και η παρουσία ενός ψηφιακού player υψηλής κατηγορίας τιμής θα ήταν κι αυτό χρήσιμο...

Reaction score
3.455
Λευτέρη, θα είναι δύσκολο να γίνει ένα τέτοια συγκριτικό. Αλλωστε δεν έχει νόημα γιατί ξέρουμε ήδη ποιο είναι το καλύτερο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αναμούρλα αφού ξέρεις ρε χαμένε ότι εγώ δεν μασάω από υπαξιωματικούς ή αξιωματικούς των σωμάτων ασφαλείας. :lol: :lol:

- Αν δεν προκύψει τίποτα περίεργο λέω να κατέβω, να μου φύγει η περιέργεια αλλά και να κάνουμε κανένα καλό κόλπο all together μετά, σαν αυτό της εκθέσεως του Νοε, να γνωρίσω από κοντά και όσους δεν γνώρισα ακόμη. :wink:

Reaction score
2
Τρελός είσαι Mac?
Ποιος αντιπρόσωπος θέλει αυτή την κόντρα?
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη.

Δεν μιλάμε για ψηφιακό κόντρα σε αναλογικό, που είναι κάτι διαφορετικό, μιλάμε αναλογικό εναντίον αναλογικού, σφαγή.
Ήδη έχω μπει στο μάτι ορισμένων…
Θίγονται πολλά συμφέροντα, μύθοι ή πραγματικότητες.

Ανεβαίνω να στήσω, γιατί θέλει στρώσιμο η κεφαλή που θα χρησιμοποιήσω:).

Reaction score
3.455
Αντώνη, μην φοβάσαι κανέναν.

Προλάβαμε και πουλήσαμε τις μετοχές που είχαμε της Clearaudio.

Reaction score
1.379
Αν και οι διάφοροι αντιπρόσωποι δεν το θέλουν, είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη, να στήσω και ένα πλατό/ βραχίονα/ κεφαλή/προ-ενισχυτή στα 10000ευρώ, για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον προς συζήτηση η συνάντηση?
Η μια προταση μου ειναι το πικαπ+βραχιονας+κεφαλη+phono να κοστιζει οσο το ELP.
H αλλη προταση μου, να ειναι αυτο που εννοουμε αναφορας. Δηλ. επιπεδου Pluto πικαπ/βραχιονας και αναλογου επιπεδου κεφαλη+phono.

Οτι και να χρησιμοποιηθει, ιδιαιτερη προσοχη στο ρυθμισμα, αλλιως το καλυτερο συστημα ευκολα γινεται μετριο.

Καλη επιτυχια.

Reaction score
2
Μπα, όλοι έχουν πρόβλημα για το συγκεκριμένο τεστ.
Προμηθευτές μου και μη!

Κε Kostas,

Δεν έχω τέτοιο συνδυασμό, που να ακουμπά την τιμή του ELP.
Ζήτημα να φθάνω στα 14 χιλιάρικα, περίπου (+-), για συνδυασμό πλατό/ βραχίονα/ κεφαλή/ προ-ενισχυτής.
Φυσικά για να ζητήσω από κάποιον, ούτε λόγος…
Γι’ αυτό και είπα στα 10 χιλιάρικα, περίπου.

Reaction score
3
Αντώνη,σίγουρα κάποιοι θα δυσανασχετίσουν.
Ομως ακόμη και η διαφορά να είναι μεγάλη που να αξίζει τον κόπο να το συζητάμε,λέμε τώρα υπέρ του ELP,πόσοι θα μπορέσουν να το αγοράσουν? :wink: :smile:

Reaction score
3
Αναμούρλα αφού ξέρεις ρε χαμένε ότι εγώ δεν μασάω από υπαξιωματικούς ή αξιωματικούς των σωμάτων ασφαλείας. :lol: :lol:
Νίκο δεν μίλησα γιά αυτούς τους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και ναύτες.
Για τον σπιτικό επιλοχία έκανα κουβέντα... :mrgreen:
Ρε συ θα σου δώσει 24αωρη,ή παλι θα βρείς κάποια δικαιολογία,ότι και καλά,τα παραβάν θέλουν στρώσιμο,η πεθερά είναι άρρωστη,το σκυλάκι πρέπει να το πάω για μανικιούρ κλπ,κλπ...?!!! :mrgreen: :mrgreen:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιωργάκη μου αφού καταλαβαινόμαστε γιατί επιμένεις, λες και έχω δώσει και κανα δικαίωμα δηλαδής? Αλλού κάνουν κουμάντο αξιωματικοί. :wink: :lol: :lol: :lol:

- Άντε να μην ανοίξω το στοματάκι μου, να είσαι καλό παιδί. :wink: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3
Γιωργάκη μου αφού καταλαβαινόμαστε γιατί επιμένεις, λες και έχω δώσει και κανα δικαίωμα δηλαδής? Αλλού κάνουν κουμάντο αξιωματικοί. :wink: :lol: :lol: :lol:
Για ποιόν χτυπά η καμπάνα,για ποιόν χτυπά η καμπάνα... :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Reaction score
0
Ακόμη,έχω χρέος και υποχρέωση να μυήσω στο Hi End,το νέο εκκολαπτόμενο μέλος της υπέρ κοινωνίας μας τον Andrew.... :wink: :smile: :mrgreen: :mrgreen:
Εγω ΗιEnd-ας ;Ωχ , με επιασε απο τωρα κρυος ιδρωτας. :lol:

@Νίκος Τσαρουχάς

Ρε Νιck ασε τον Μac να λεει ,και χτυπα μια απο τη σημαια !! :mrgreen:

Και για παραταση παραμονης , θα σου γραψουμε Αναρρωτικη !!! 3 μερες με επανεξεταση ακουστικου τυμπανου . :lol: :lol:

Reaction score
3.455
Τι αγαπημένοι που είμαστε σε αυτό το φόρουμ !!!

Φτου να μη μας ματιάσω. Ούτε καουμπόηδες να είμασταν.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.782
Γιώργο σε παρακαλώ, λίγη προσοχή όταν αναφέρεσαι σε καουμπόηδες, μετά την ταινία, τα πράγματα έχουν αλλάξει, τις προάλλες πήγα να δω το Μόναχο και πριν είχε τη διαφήμιση του Marlboro με τον καουμπόη τον σκληρό κλπ, ε, τι γιούχα έφαγε δεν λέγεται επιτακτικό αίτημα να αλλάξει διαφήμιση που να μην περιλαμβάνει "καουμπόηδες"

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.782
το παλιό καλό "Κνίτες" είναι καλύτερο, εκτός κι αν γυριστεί καμιά ταινίες με cowgayknites

Reaction score
3.455
Τι είναι οι Κνίτες θύμισέ μου?
Ξεχασμένοι πολιτικοί χαϊεντάδες της εποχής μας που κάποια στιγμή τους πείρε κι αυτους το κύμα των αλλαγών και άλλαξαν θέσεις που αργότερα τις μετέτρεψαν σε δερμάτινες θέσεις υπουργείων ?

Reaction score
2
Καλή Σαρακοστή σε όλους,

Σε συνομιλία που είχα σήμερα με την αντιπροσωπεία, είπαμε το ELP να έρθει νωρίτερα, ώστε αν κάποιοι δεν μπορούν το Σάββατο, να πάρουν μία γεύση από την Παρασκευή το απόγευμα.
Άρα αν κάποιοι θέλουν αλλά δεν μπορούν για Σάββατο, το ELP θα παίζει από την Παρασκευή το απόγευμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab