emails τύπου @avsite.gr

Reaction score
0
Re: Απάντηση: emails τύπου @avsite.gr

H otenet, το gmail, το yahoo κλπ κλπ κλπ Αυτό το έχουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. Ακόμα και τα πανεπιστήμια δίνουν mail domain σε αυτούς που το "δικαιούνται"!!!

Εϊναι ΠΟΟΟΟΟΛΥ μεγάλη η διαοφορά νομίζω από το ένα στο άλλο... Η άποψη πάντως που βαραίνει είναι αυτή του... ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ!!!!
Από την εμπειρία μου, θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να πάρεις e-mail account. Στα περισσότερα εργαστήρια δε, που το administration το κάνουν φοιτητές (γιατί αυτά δεν έχουν τα χρήματα να πληρώσουν προσωπικό) και σε συνδυασμό με το άσυλο κτλ, εύκολα κάποιος καταλαβαίνει τι κατάσταση επικρατεί.

Κλείνω, αναφέροντας ότι, για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις, το e-mail σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την υπογραφή.

Reaction score
1
Απάντηση: emails τύπου @avsite.gr

Πολυ καλη ιδεα. Θα ηταν πολυ ωραιο να εχουμε mail σε avsite.gr
Αν δεν υπαρχει "κινδυνος" για το forum, δεν βλεπω αλλο λογο να μην προχωρησει.

Reaction score
19
Re: Απάντηση: emails τύπου @avsite.gr

Συνεπώς την επόμενη φορά που κάποιος με e-mail: [email protected] κάνει κάποια καταγγελία στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ομιλεί εξ’ ονόματος του ΟΤΕ; Ή μήπως όταν στέλνω εγώ ένα e-mail από το e-mail account μου του πανεπιστημίου εκπροσωπώ το πανεπιστήμιο;
Έχει ατυχώς να κάνει με το πως έχει συνηθίσει ο κόσμος και μόνο.
Συνηθίζεται, λοιπόν, και έτσι έχει μάθει ο κόσμος, ότι ο provider σου δίνει email και αυτό είναι φυσιολογικό. Να σου δώσει όμως κάποιο site είναι πιο σπάνιο και συνήθως σημαίνει ότι ο κάτοχος εμπλέκεται άμεσα και άρα το εκπροσωπεί.

Από αυτή τη συνήθεια συνεπώς ενδέχεται να προκύψουν παρεξηγήσεις.
Λανθασμένες μεν, υπαρκτές δε.

Προσωπικά θέλω @avsite.gr :bravo:

Αλλά να κάνω και δύο προτάσεις;

- RSS βρε παιδιά! Γιατί όχι;
- wordpress για ενδο-blogging των μελών :smoking:

Reaction score
5
Έχω ιδιόκτητα domains, με αντίστοιχα emails, και Gmail, Yahoo mail, Hotmail etc.
Πιστεύω ότι μόνο οι υπεύθυνοι του site πρέπει να έχουν avsite email. Ναι μεν μπορεί νομικά υπεύθυνος να είναι ένας, όχι όσοι δυνητικά θα έχουν @avsite.gr, αλλά αν μου βρείτε έναν σοβαρό λόγο που το avsite πρέπει να δίνει τέτοιες διευθύνσεις σε όσα μέλη το ζητήσουν, να το συζητήσουμε.
Τι θα προσφέρει ένα @avsite.gr σε κάποιον, περισσότερο από έναν απλό λογαριασμό στο Gmail που μπορεί να πάρει και τώρα;
Περισσότερους πονοκεφάλους για το avsite βλέπω.
Αν κάποιος αρχίσει και spamάρει χρησιμοποιώντας το domain αυτό, θα μπει σε μαύρες λίστες ΙSPs και άντε τρέχα να το βγάλεις μετά...

Reaction score
1
Re: emails τύπου @avsite.gr

Είμαι κι εγώ κατά της χορήγησης λογαριασμών.

Για τους λόγους που αναφέρθηκαν αλλά και για άλλους...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.767

Τελικά μου φαίνεται ότι πρέπει να δοθεί email διεύθυνση σε όσους προσκομίσουν ταυτότητα, όπως και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Reaction score
3

Συμφωνώ με τον Alexxx :happy_4:
Α... και αυτό το RSS του Κώστα Δ. πολύ καλό μου φαίνεται.:cool_4:

Reaction score
49
Απάντηση: Re: emails τύπου @avsite.gr

Έχω ιδιόκτητα domains, με αντίστοιχα emails, και Gmail, Yahoo mail, Hotmail etc.
Πιστεύω ότι μόνο οι υπεύθυνοι του site πρέπει να έχουν avsite email. Ναι μεν μπορεί νομικά υπεύθυνος να είναι ένας, όχι όσοι δυνητικά θα έχουν @avsite.gr, αλλά αν μου βρείτε έναν σοβαρό λόγο που το avsite πρέπει να δίνει τέτοιες διευθύνσεις σε όσα μέλη το ζητήσουν, να το συζητήσουμε.
Τι θα προσφέρει ένα @avsite.gr σε κάποιον, περισσότερο από έναν απλό λογαριασμό στο Gmail που μπορεί να πάρει και τώρα;
Περισσότερους πονοκεφάλους για το avsite βλέπω.
Αν κάποιος αρχίσει και spamάρει χρησιμοποιώντας το domain αυτό, θα μπει σε μαύρες λίστες ΙSPs και άντε τρέχα να το βγάλεις μετά...

Συμφωνώ 100%
Το μέγιστο που (ίσως) χρειάζεται είναι να υπάρχουν email για την διαχειριστική και συντονιστική ομάδα (κυρίως για να μας στέλνουν όλα τα μέλη που επιθυμούν τις ενημερώσεις - προβληματισμούς τους):cool_4:

Συμφωνώ επίσης με την δυνατότητα RSS :bravo:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Mε δεδομένους τους βάσιμους προβληματισμούς που εκφράστηκαν όσον αφορά την ενδεχόμενη κακή ή και κακόβουλη χρήση σε συνδυασμό με τη φύση του site, θα συμφωνήσω με το Γιάννη (Δημητρόπουλο), προσθέτοντας ότι τα e-mails αυτά θα είχαν ενδεχομένως πραγματική χρησιμότητα μόνο στην περίπτωση εκείνων των μελών με συγκεκριμένους, συντονιστικούς ή άλλους, ρόλους, τα οποία για δικούς τους λόγους δεν επιθυμούν να έχουν εμφανή στο φόρουμ κάποια άλλη τους διεύθυνση e-mail.

Reaction score
1

Mε δεδομένους τους βάσιμους προβληματισμούς που εκφράστηκαν όσον αφορά την ενδεχόμενη κακή ή και κακόβουλη χρήση σε συνδυασμό με τη φύση του site, θα συμφωνήσω με το Γιάννη (Δημητρόπουλο), προσθέτοντας ότι τα e-mails αυτά θα είχαν ενδεχομένως πραγματική χρησιμότητα μόνο στην περίπτωση εκείνων των μελών με συγκεκριμένους, συντονιστικούς ή άλλους, ρόλους, τα οποία για δικούς τους λόγους δεν επιθυμούν να έχουν εμφανή στο φόρουμ κάποια άλλη τους διεύθυνση e-mail.
Απλά για την ιστορία, αυτός ακριβώς ο λόγος είναι η αιτία που δημιουργήθηκαν τα e-mails που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα του portal Μαρία μας ;-)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster