enisxitis 2000watt efkeria!

Reaction score
0
poulao ton enisxiti mou den prolava kan na ton xrisimopiiso! isa isa ton evala gia 2vdomades ke tora ton poulo logo anangis!

agorasmenos ine apo germania ke exi k egiisi!

130E sizitisimi

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.720
Απάντηση: enisxitis 2000watt efkeria!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Καλησπέρα και καλώς ήρθατε.Θα παρακαλούσα όμως να μην γράφετε σε greeklish για να είναι ευαναγνωστα τα μυνήματα σας.:107:
Επίσης για να γίνει πιό ευκολά η πώληση καλό θα ήταν να υπάρχουν και κάποια στοιχεία για το ποιός είναι ο ενισχυτής,κάποιο link ή καμια φωτογραφία.

Reaction score
1.285
Συγνώμη αλλά αυτή ΔΕΝ είναι αγγελία ! ! ! !

Είναι σαν να λέω , πουλάω το αμάξι μου 4200cc , το αγόρασα πέρσι εδώ απο Ελλάδα

6000 E θα τα βρούμε ...

Εγώ πραγματικά δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ από την αγγελία που έβαλε το παλικάρι !

Reaction score
0

21 ετων,ειναι ....
με τα γραμματα που μαθαινουν πλεον στα σχολεια .....
πως να μαθει να εκφραζεται.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Μη χάσεις ευκαιρία εσύ...
(Αν και μεταξύ μας... έβγαλε κανείς νόημα τι εννοεί ο ποιητής? Δεν πρόλαβε καν να τον χρησιμοποιήσει αλλά τον έβαλε για δυο εβδομάδες)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

2000W με 130 ευρω, ή μηπως 130W με 2000ευρω, λογω κεκτημενης ταχυτητας? :140::431:

Reaction score
5

21 ετων,ειναι ....
με τα γραμματα που μαθαινουν πλεον στα σχολεια .....
πως να μαθει να εκφραζεται.
Πάντως οι τόνοι ακόμη δεν έχουν καταργηθεί, ούτε για τους 21χρονους, ούτε για τους -άντα, ούτε για τους -ήντα :126:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.720

Πάντως οι τόνοι ακόμη δεν έχουν καταργηθεί, ούτε για τους 21χρονους, ούτε για τους -άντα, ούτε για τους -ήντα :126:
Δεν έχει νομίζω καμμία σχέση αυτό!

Δεν σημαίνει ότι, όποιος δεν βάζει τόνους στο ιντερνέτι δεν

έχει μάθει καλά, τα του σχολείου!

Reaction score
0

boro na po oti grafonte polles ....... edo apo kapoius! telos panton den grafo me ellinikous xaraktires epidi irtha prosfata apo germania ke etsi den prolava akoma na matho na grafo kala kala! an theloun kapioi na to sxoliasoun as to kanoun

Reaction score
5.879

boro na po oti grafonte polles mala.... edo apo kapous! telos panton den grafo me ellinikous xaraktires epidi irtha prosfata apo germania ke etsi den prolava akoma na matho na grafo kala kala! an theloun kapioi psefto mages na to sxoliasoun as to kanoun sta arx..... mou!
Mπραβο ρε φιλαρακι, η συμπεριφορα σου δεν παιζεται....συγχαρητηρια!!!:607:

Reaction score
0

Δεν συμφωνώ με τον τρόπο αντίδρασης του greek-gio, αλλά απο κάποιο ποστ και μετά, μερικοί ήθελαν να τ'ακούσουν... Η ειρωνία περίσσευε...
1-1 το σκορ...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ζητω συγνωμη αν αισθανθηκες οτι ειρωνευτηκα αλλα η αντιδραση μου δεν ηταν για τα greeklish, αλλα για το οτι θελεις να πουλησεις κατι το οποιο ενδεχομενως να με ενδιαφερει αλλα δεν δινεις στοιχεια. Δεν θα σε σχολιασει κανενας για τα ελληνικα σου αφου εξηγηθηκες, και δεν με πειραζει να γραφεις greeklish, θα διαβαζω τα ποστ σου οπως και να χει. Και παλι συγνωμη αν αισθανεσαι προσβεβλημενος απο την πλευρα μου.

Αν θες ενημερωσε την αγγελια σου για να εχει νοημα και το thread. Οσο για τα ελληνικα, ακομα και πολλων ελληνων ειναι στο ιδιο επιπεδο με τα Αγγλικα τους, επιπεδου Μυκονου δηλαδη:126: και αυτο ισχυει και για τα δικα μου Ελληνικα πολλες φορες. Το φορουμ ειναι διαυλος επικοινωνιας για μενα. Καλωσηρθες λοιπον

Reaction score
0

boro na po oti grafonte polles mala.... edo apo kapous! telos panton den grafo me ellinikous xaraktires epidi irtha prosfata apo germania ke etsi den prolava akoma na matho na grafo kala kala! an theloun kapioi psefto mages na to sxoliasoun as to kanoun sta arx..... mou!
Με αυτην την συμπεριφορα μαλλον μονο τα ..... σου θα καταφερεις να πουλησεις.
Γραψε λεπτομερειες αν θες να πουλησεις κατι η αν δεν ξερεις να γραφεις καλα ελληνικα βαλε λινκ,
στα γερμανικα μου φαινεται οτι ετσι γραφεται link

Reaction score
5

Δεν έχει νομίζω καμμία σχέση αυτό!

Δεν σημαίνει ότι, όποιος δεν βάζει τόνους στο ιντερνέτι δεν

έχει μάθει καλά, τα του σχολείου!
σε ό,τι έχει να κάνει με τη γλώσσα, σημαίνει και παρασημαίνει :126:

greek_gio πουλάς πολλή μαγκιά, πόσο όμως την πουλάς δεν μας λες...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695

Παιδιά μην αρχίσουμε λεξιλόγιο λαχαναγοράς.
Οι απρεπείς φράσεις διαγράφτηκαν κι ας ήταν μισές.
Συνεχίζουμε με την αγγελία.

Reaction score
0

Καλημέρα σας. Κατανοώ και σέβομαι κατά κύριο λόγω τους νόμους του site και ότι τα greeklish δεν είναι η γλώσσα που διδαχτήκαμε στο σχολείο, και ότι υπάρχει πολλοίς κόσμος που του είναι δύσκολο να βγάλει νόημα από την γραφή αυτή (δεν είναι και υποχρεωμένος άλλωστε), αλλά είναι ο Νο. 1 γρηγορότερος τρόπος επικοινωνίας όταν κάνεις live (ζωντανό), chat (συνομιλία), στο διαδίκτυο μέσω προγραμμάτων επικοινωνίας π.χ. msn, skype, ανταλλαγής αρχείων μουσικής-video κ.λ.π. και φυσικά όταν κάποιοι (φίλοι-συμμαθητες…), παίζουν ομαδικά παιχνίδια στο internet, επί πληρωμής… και όχι μόνο, όπου κι εκεί χρειάζεται άμεση-γρήγορη επικοινωνία των παικτών.
Καλά, εντάξει εδώ ο φίλος μας έχει έναν ιδιαίτερο λόγω… (δεν σχολιάζω συμπεριφορά, αυτό έγινε), περιμένουμε τις διευκρινίσεις του…

Staff online

• abcd

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv