στις 10 σ΄λιδες των ενισχυτων του παρακατω σαιτ, θα δεις πολλους ενισχυτες της εταιριας, καθως και αλλους επωνυμους ειτε με αλλο ονομα ειτε απλα με χαμηλοτερες τιμες. Απο αυτο το σαιτ δεν εχω ψωνισει και απλα ειναι ενδεικτικο των τιμων και των μηχανηματων.
Δηλαδη ολα αυτα που γραφει το site τους περι σχεδιασμου απο τον David Shaw (δε τον ξερω το κυριο) και οτι ετοιμαζονται και αναβαθμιζονται απο αυτους στο Leicester της Αγγλιας ειναι ανακριβειες;
τα σχεδιαζουν στην Αγγλια, τα παραγουν στην Κινα για λογαριασμο τους και μετα οι Κινεζοι γεμιζουν τον κοσμο με τις ιδιες συσκευες με αλλο ονομα. Τωρα αν τα ελεγχουν στην Αγγλια τι να σου πω, παντως αναβαθμιση οι Αγγλοι θεωρουν και την αλλαγη των λυχνιων που την χρεωνουν και εξτρα τις περισσοτερες φορες.
Μιλας φανταζομαι για την Dussun και τους ενισχυτες της Red Rose.
Πολυ λαμογιο αυτος ο Mark Levinson για αυτο και πατωσε η τελευταια εταιρια του. Και τα ηχεια του ηταν της Aurum Cantus (οχι τα μοντελα που εισαγονται στην Ελλαδα)
Eχω παρει τον πρε la4 και ειναι τα παντα ολα !!
τρομερη διαφορα με τον προηγουμενο σσ που ειχα
εικονα σωματα ετη φωτος μπροστα.....δε το περιμενα τοσο καλο
συσκευασια αριστη,το μαιλ που εχουν ειναι ενας τυπος,ο Andrew πολυ γρηγορος και σου λυνει ολες τις απορειες,αν δεις η εταιρεια πουλαει κι ολας,κοιταξα τα κινεζικα που μοιαζουν εξωτερικα τουλαχιστον αλλα τον πρε αυτον δε τον εχουν [ακομη]
δεν αξιζει κινεζικο γιατι δεν ερχεται τοσο φτηνα,δε εχεις εγγυηση και αμα γινει καμια στραβη αντε βρες ακρη..εγω παντος για τον πρε ειμαι ++++++++:607: