Epik Empire και Velodyne SMS-1

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Epik Empire και Velodyne SMS-1

και στον δικο μου χωρο το sms του σωτηρη δεν δουλεψε.Βεβαια σε φιλου γειτονα δουλεψε ,
ο χωρος ειναιτ
ο # 1
που ελεγε και ο ζαμπετας

Reaction score
462

και στον δικο μου χωρο το sms του σωτηρη δεν δουλεψε.Βεβαια σε φιλου γειτονα δουλεψε ,
ο χωρος ειναιτ
ο # 1
που ελεγε και ο ζαμπετας
Κατι ξερεις εσυ φιλαρακο:121::121::126:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.944
Re: Απάντηση: Epik Empire και Velodyne SMS-1

Μηπως βιαστηκες λιγακι για την αγορα του sms Γιαννη?
Το λεω αυτο γιατι σε δοκιμη στο σπιτι μου δεν δουλεψε σωστα,ισα ισα μου χαλασε τα παντα!
Θα ελεγα πριν το ανοιξεις να στησεις πρωτα το σαμπ,και εαν κατι δεν σου αρεσει τοτε να προβεις στην αγορα του sms.
Δεν δουλευει παντα και παντου αυτο το μηχανακι.
Να ξερεις οτι εχει βγαλει και δευτερη βερσιον βελτιωμενη,ειναι αυτη το δικο σου?
Εαν δεν ειναι μην το αναβαθμισεις μονος σου (μεσω ιντερνετ) γιατι μετα θα εχεις προβλημα με βομβους,ειναι αστοχη (κατασκευαστικα) η αναβαθμιση.Καποιοι απο εδω μεσα το εχουν δοκιμασει ανεπιτυχως.
Εαν θες περισσοτερα κανε μου τηλ.
Παντα φιλικα και με εκτιμηση.
Αντωνης.

ο χωρος ειναιτ
ο # 1
που ελεγε και ο ζαμπετας
Δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο για να αναφερθώ εκτενώς.
Όμως, τόσο το Epik, όσο και το SMS-1, αποδείχτηκαν ότι αξίζουν και την τελευταία τους δεκάρα.

To SMS διόρθωσε μια βύθιση 5-6db στα 50Hz, με τη βοήθεια του παραμετρικού του ισοσταθμιστή. Αντίθετα
δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά σε ένα peak 4db στα 30Hz, μειώνοντάς το στα 2db. Από τα 25Hz και πάνω, και μέχρι τα 120Hz, η απόκριση είναι σχεδόν γραμμική, με μια σταδιακή, αλλά αναμενόμενη πτώση κάτω από τα 25Hz.

Όσο για το Epik, αν και το άκουσα λίγο, σε επιλεγμένες σκηνές, θεωρώ την απόδοσή του... επική, με κορυφαίο έλεγχο, αλλά και γερή ατάκα, που σου κουνάει τα σωθικά.

Βέβαια, μετά τις προγραμματισμένες αλλαγές του χώρου, θα χρειαστεί επαναμέτρηση. Τότε θα δούμε αν φτάνει το ένα.

Περισσότερα από την Κυριακή το βράδυ, οπότε και επιστρέφω.

Reaction score
462
Απάντηση: Re: Απάντηση: Epik Empire και Velodyne SMS-1

Δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο για να αναφερθώ εκτενώς.
Όμως, τόσο το Epik, όσο και το SMS-1, αποδείχτηκαν ότι αξίζουν και την τελευταία τους δεκάρα.

To SMS διόρθωσε μια βύθιση 5-6db στα 50Hz, με τη βοήθεια του παραμετρικού του ισοσταθμιστή. Αντίθετα
δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά σε ένα peak 4db στα 30Hz, μειώνοντάς το στα 2db. Από τα 25Hz και πάνω, και μέχρι τα 120Hz, η απόκριση είναι σχεδόν γραμμική, με μια σταδιακή, αλλά αναμενόμενη πτώση κάτω από τα 25Hz.

Όσο για το Epik, αν και το άκουσα λίγο, σε επιλεγμένες σκηνές, θεωρώ την απόδοσή του... επική, με κορυφαίο έλεγχο, αλλά και γερή ατάκα, που σου κουνάει τα σωθικά.

Βέβαια, μετά τις προγραμματισμένες αλλαγές του χώρου, θα χρειαστεί επαναμέτρηση. Τότε θα δούμε αν φτάνει το ένα.

Περισσότερα από την Κυριακή το βράδυ, οπότε και επιστρέφω.
Απο οτι καταλαβατε ο Γιαννης πηρε το θηριο για να κανει αλλαγες στον χωρο του :142:(ενοω οτι με τετοιο θηριο σαμπ και το χαμηλο που αναπτυσει ο χωρος ανακαινιζεται μονος του).
Γιαννη να εισαι γερος και να χαρεις την συστηματαρα που με πολυ κοπο και μερακι φτιαχνεις!!Καλα τελειωματα και καλο τριημερο!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.944
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Epik Empire και Velodyne SMS-1

Νά 'σαι καλά Αντώνη!!

Σε ευχαριστώ πολύ τόσο για τις ευχές, όσο και για τη βοήθεια που προσφέρθηκες να δώσεις! :126:

Reaction score
15.548

Kαλοριζικο Γιαννη μου .....

Εγω οπως καταλαβαινεις περιμενω να ξεμπερδευεις και θα τα πουμε....

Το σαμπακι κτηνος αποτι βλεπω....:111:
Να ξερεις.....ενα = κανενα....αλλη χαρη εχουν τα δυο
Το πρωτο απλα σε καλυπτη...με το δευτερο εχεις και την αισθηση πλεον...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.944
Re: Απάντηση: Epik Empire και Velodyne SMS-1

Ευχαριστώ Κωστή!!

Κανένα δεν το λες εύκολα αυτό το ένα....:114:

Άντε, να τα πούμε κι από κοντά! :126:

Reaction score
15.548

ειναι διπλο....το ξεχασα...

Η ολη δουλεια με αυτα τα ρημαδια ειναι η ισοσταθμιση......και πολυ καλα εκανες που πηρες το sms πακετο..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

εγω βρηκα την υγεια μου με 4, αν ειχα χωρο θα εχω αλλα 2 .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.397
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos