- Reaction score
- 15.548
:444:Από αυτή την φωτογραφία καταλαβαίνω την τεράστια απόσταση που είδατε τον κορυφαίο προβολέα της Epson...σε σχέση βέβαια και με τις 84' ίντσες της Amleto
Aπαγορευτική για σοβαρά σχόλια και κρίσεις...νομίζω
Γι' αυτό έλεγα ότι ασφαλή συμπεράσματα για την εικόνα μπορούσες να βγάλεις μόνο από τα μεσαία καθίσματα της πρώτης σειράς. Οι φωτογραφίες που ανέβασα από την παρουσίαση, ήταν τραβηγμένες με τηλεφακό στα 80mm τραβηγμένες από το αριστερό κάθισμα της δεύτερης σειράς. Για πιο πίσω, δεν θέλω να το σκέφτομαι...... Γραμματόσημο......μανωλιο στην πρωτη θεση που πηγα,επιτηδες γιατι πριν ημουν διπλα με τον κεφαλα πολυ μακρια.απο την πρωτη θεση εβλεπες μια χαρα για 86.
ΟΚ Λάμπρο αφού ήσουν εκεί μπροστά,ξέρεις καλύτερα...:107:μανωλιο στην πρωτη θεση που πηγα,επιτηδες γιατι πριν ημουν διπλα με τον κεφαλα πολυ μακρια.απο την πρωτη θεση εβλεπες μια χαρα για 86.
Λαμπρούκο-φίλε μου,καλό μου παιδί,δεν σου είπα να προσέχεις τις παρέες σου;:143:γιατι πριν ημουν διπλα με τον κεφαλα πολυ μακρια
Αυτά να τα πείς του Κεφάλα που με κορόϊδευε επειδή, αν και καθόμουνα στην πρώτη σειρά, πήγαινα δίπλα στην οθόνη... :119:Ακόμη και η πρώτη σειρά είναι μακρυά...
ο Μπαμινος πρωτη μουρη παντα.....πηγε και στο πλαι κοντα στην οθονη η μουστογρια να δει.......τι να δει....αφου δεν βλεπει..:142:
Μανωλιό πήγα καποια στιγμή να ανοίξω τις ίντσες τόσο όσο μου επέτρεπε η θεση του προβολέα και το ζουμ του φακού αλλά η χρωματική αλλοίωση της οθονης (κιτρινίλα) με χάλασε.![]()
Από αυτή την φωτογραφία καταλαβαίνω την τεράστια απόσταση που είδατε τον κορυφαίο προβολέα της Epson...σε σχέση βέβαια και με τις 84' ίντσες της Amleto
Aπαγορευτική για σοβαρά σχόλια και κρίσεις...νομίζω
Ακόμη και η πρώτη σειρά είναι μακρυά...άρα από ό,τι βλέπω μόνο ο Μανώλης τον είδε με τις κατάλληλες συνθήκες για ασφαλή συμπεράσματα:107:
Αυτήν την καταπληκτική σκηνή από το 'Dark Knight' με το ελικόπτερο να πετάει και να προσγειώνετε στην ταράτσα ενός ουρανοξύστη στο Χονγκ-Κονγκ,την είχα δει πολλές φορές πέρυσι στην έκθεση και την 'περνάει' υπέροχα,με τα τα κτίρια στο bakcground να είναι αρκετά ξεκάθαρα....
όμως αυτή η συγκεκριμένη σκηνή θέλει ίντσες...πολλές ίντσες 16/9 για να την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπει και δυστυχώς με αυτήν την φωτεινότητα...δεν μπορεί το 'παλικάρι':116:
Ας μην του έκανα εγώ την ερώτηση........:409:Δυστυχως αποσυρουν τα 2 μοντελακια....
Θα βγουν του χρονου με 3D....(πιστευω)
....ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος..... και χωρις 3D,με αυτο το κοστολογιο..
που πας ρε καραμητρο :105:
http://www.perfectimage.gr/2012/03/14/epson-eh-r4000-2/