Epson EH-TW 7300/9300

Reaction score
26
To FI το εχω off.
Color mode :Natural
4K enhancement Off
Δεν μπορώ χωρίς fi είναι αδύνατη η θέαση για μένα δυστυχως
[DOUBLEPOST=1493417121][/DOUBLEPOST]
Pc με kodi η mpc με madvr
Τελευταία με nvidia shield tv

Reaction score
236
[DOUBLEPOST=1493417121][/DOUBLEPOST]
Pc με kodi η mpc με madvr
Τελευταία με nvidia shield tv
Ωραια τοτε.

Δοκιμασε να παιξεις με madVR στο mpc-hc, σε αναλυση 1080 @ 24Hz και κανε disable ολα τα image enhancements και το Frame Interpolation του projector σου.
Πιστευω πως θα υποστηριζει αναλυση 1920*1080 @ 24Hz.

Ισως να δυσκολευτεις λιγο στην αρχη, μεχρι να συνηθισεις εαν χρησιμοποιουσες συνεχεια FI, αλλα δωσε λιγο χρονο.

Ετσι ειναι η εικονα, οσο πιο πιστη γινεται, προς την αρχικη, cinematic μορφη της.

Reaction score
26
εβαλα το τελευταιο firmware για τον 9300 χθες και αυτο που προσθετει ειναι η επιλογη bright cinema οπου σε hdr υλικο ειδα μεγαλη βελτιωση , πολυ πιο φωτεινα και ζωντανα τα χρωματα οπου στα αλλα modes ειτε ηταν πολυ σκοτεινα ειτε σαν ξεπλυμενα .
το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον βλεπει hdr .
Φίλε πως έκανες το update
Δεν μπαίνει σε update mode. Δοκίμασα με usb τίποτα το φλαρασα σε fst όπως λέει αλλά τίποτα. Έβαλα το αρχείο στο root το usb τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαινει

Reaction score
26
Φίλε πως έκανες το update
Δεν μπαίνει σε update mode. Δοκίμασα με usb τίποτα το φλαρασα σε fst όπως λέει αλλά τίποτα. Έβαλα το αρχείο στο root το usb τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαινει
Επίσης αναβοσβηνουν τα λαμπάκια όταν κάνει update. Το πρόβλημα αυτό είναι σε μένα απλά μένουν αναμμένα. Έχω το 9300w

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Επίσης αναβοσβηνουν τα λαμπάκια όταν κάνει update. Το πρόβλημα αυτό είναι σε μένα απλά μένουν αναμμένα. Έχω το 9300w
απο την στιγμη που αναβοσβηνουν εχει αρχισει το update , οταν τελειωσει σβηνει ο projector και εισαι ετοιμος.
μπηκες στις ρυθμισεις και δεν εχεις αλλαγες?

Reaction score
4.250
Κανοντας μια εικονικη παραγγελια μου βγαζει ότι η τιμη είναι χωρις τον ΦΠΑ (20%), οποτε η τιμη και σ αυτόν που υποτίθεται είναι προσφορα ανεβαινει κοντα στα 2.300 ευρω.

Reaction score
1.469
Ναι και 500 ευρω πιο κατω ο 7300
ενα χιλιαρικο κατω απο ελλαδα???
μου κανε πολυ εντυπωση ...

αυτο ειναι καταστημα η κατι σαν βουλγαρικο σκρουτζ?
τυχαια το βρηκες?

Reaction score
4.250
Βασικα δεν είναι ένα μονο κατάστημα αλλα πολλα. Απλως δεν ηθελα να βαλω πολλα λινκ (ψιλοβαριεμαι). Εψαξα στο βουλγαρικο γκουγκλ και μου εβγαλε διαφορες σελιδες.

Οριστε κι εδώ ορεξη ναχεις. Οι τιμες σε λεβα το διαιρεις δια δυο (χονδρικα) και βγαζεις την τιμη σε ευρω
https://www.pazaruvaj.com/proektori-c88/epson/eh-tw9300-p345788790/

Η Βουλγαρια είναι κοντα μας κι ειπα για να δω τι παιζει.
Αρκετες φορες βρισκω και καλες τιμες στις τηλεοράσεις. Στα λαπτοπ ποτε μου δεν πετυχα κατι ενδιαφερων. Στα ταμπλετ μικροδιαφορες.
[DOUBLEPOST=1503169366][/DOUBLEPOST]Παρακατω ο 7300 μ ένα γρηγορο ψαξιμο σε δυο μαγαζια. Γραφει οτι είναι με τον ΦΠΑ
http://www.stealtech.org/projectors/Epson_EH-TW7300_id65159/
http://megamag.bg/160609/epson-eh-t...1080p-3d-2-300-lumens-160-000-1-hdmi-usb-wlan

Reaction score
1.469
εστειλα mail εαν στελνουν ελλαδα

ενα χιλαρικο κατω ο 9300 το βρισκω τρελη ευκαιρια
κανω λαθος?

Reaction score
26
Στα site που αναφέρεις όλα τα προϊόντα είναι σε χαμηλές τιμές. Επειδή ψάχνω για πανί τα tensioned έχουν μισή τιμή από Ελλάδα. Ακόμα και ο sony 4k native έχει σε τιμές jvc ελλαδος.
Αξιόπιστο είναι το homecinma.bg το οποίο στέλνει Ελλάδα κατόπιν επικοινωνίας που είχα μαζί του στα ελληνικά μαλιστα
Έχει να κάνει απλά με την φορολογια

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.744
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88