Nelsy
Ιεράπετρα
- Reaction score
- 2.882
Μια χαρά τα γράφει,ας πήγαινες στην PSA να διάβαζα και εσένασου εχω πει να μην διαβαζεις χαζα αλλα εσυ εκει![]()
Μια χαρά τα γράφει,ας πήγαινες στην PSA να διάβαζα και εσένα...(μόνο που το έβαλα σε λάθος thread το review)
Το μετέφεραν.θα το μεταφερουν βρε δεν εγινε και κατι....
θα μας τα πει οπως ειναι ο καλιμπρατορας του site
Δυστυχωςπες μας σε παρακαλω οτι κερδισε ο epsonας![]()
Πηγαινε δες και πες μας κι εσυοχι ρε γαμωτο !
τι ηταν αυτο(α) που δεν εδωσαν την νικη στον epsonα ;
Εχω δικιο αλλα δεν λες να ξαπλωσεις και να περιμενεις να σου περασει .....Εχεις πολυ δικιο
Δεν ηταν καλιμπραρισμενα τα δυο μηχανηματα απλα καποιες αλλαγες στις ρυθμισεις τους οπως στη φωτεινοτητα κτλ
Δεν ειναι επισης ιδιας κατηγοριας τιμης
Πρωτη φορα ειδα jvc γενικοτερα
Η ταινια ηταν οι πειρατές της καραιβικης (2011)
Το μαύρο του jvc και το λευκο του ειναι καλυτερα οπως και το κοντραστ
Επίσης εχει περισσοτερο φως
Αυτα ηταν πολυ ξεκαθαρα και αντιληπτα
Σε καποιες σκηνες σκοτεινες στην αρχη της ταινιας η θαλασσα στον jvc ηταν μπλε ενω στον epson γκριζαριζε
Γενικα στα χρωματα υπηρχαν διαφορες ο epson έβγαζε κοκκινο αρκετο πχ
Αλλα αυτα ισως ειναι θεμα καλιμπραρισματος
Αν δεις τον Epson χωρις συγκριση α-β ειναι καταπληκτικο μηχανημα θεωρω και παντα βαση της τιμης του
Ο jvc ειναι παραπάνω κατηγορια ε και ειναι καλυτερος αλλα αναμενομενο και λογικο
Εγω δεν ξερω αν θα εδινα την διαφορα να παω απ τον 9200 στον 9300 ευκολα
Ομως αν εχω τα χρηματα και εχω αποφασισει να αλλαξω προτζεκτορα στον jvc θα πηγαινα πιο ξεκαθαρα
Ειναιβθεμα οπτικης που το βλεπει καποιος
Οι δυο αυτοι προτζεκτορες υπαρχουν στην avart
Εγω ειχα παει στο καταστημα να παραλαβψ το νεο μου κεντρικο ηχειο δεν πηγα να κανω δοκιμηΔυο προβολείς αρρύθμιστοι μπορούν να σου δείξουν αυτό που θέλεις να δεις. Ή αυτό που θέλουν να δεις. Ή να δείξουν άλλ' αντ' άλλων.![]()