Epson EH-TW 7300/9300

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
σου εχω πει να μην διαβαζεις χαζα αλλα εσυ εκει :D
Μια χαρά τα γράφει,ας πήγαινες στην PSA να διάβαζα και εσένα:p...(μόνο που το έβαλα σε λάθος thread το review)

Reaction score
15.548
θα το μεταφερουν βρε δεν εγινε και κατι....;)

θα μας τα πει οπως ειναι ο καλιμπρατορας του site ;):)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.158
Μια χαρά τα γράφει,ας πήγαινες στην PSA να διάβαζα και εσένα:p...(μόνο που το έβαλα σε λάθος thread το review)
θα το μεταφερουν βρε δεν εγινε και κατι....;)

θα μας τα πει οπως ειναι ο καλιμπρατορας του site ;):)
Το μετέφεραν. ;)

Reaction score
1.469
Δεν ηταν καλιμπραρισμενα τα δυο μηχανηματα απλα καποιες αλλαγες στις ρυθμισεις τους οπως στη φωτεινοτητα κτλ
Δεν ειναι επισης ιδιας κατηγοριας τιμης
Πρωτη φορα ειδα jvc γενικοτερα
Η ταινια ηταν οι πειρατές της καραιβικης (2011)
Το μαύρο του jvc και το λευκο του ειναι καλυτερα οπως και το κοντραστ
Επίσης εχει περισσοτερο φως
Αυτα ηταν πολυ ξεκαθαρα και αντιληπτα
Σε καποιες σκηνες σκοτεινες στην αρχη της ταινιας η θαλασσα στον jvc ηταν μπλε ενω στον epson γκριζαριζε
Γενικα στα χρωματα υπηρχαν διαφορες ο epson έβγαζε κοκκινο αρκετο πχ
Αλλα αυτα ισως ειναι θεμα καλιμπραρισματος
Αν δεις τον Epson χωρις συγκριση α-β ειναι καταπληκτικο μηχανημα θεωρω και παντα βαση της τιμης του
Ο jvc ειναι παραπάνω κατηγορια ε και ειναι καλυτερος αλλα αναμενομενο και λογικο
Εγω δεν ξερω αν θα εδινα την διαφορα να παω απ τον 9200 στον 9300 ευκολα
Ομως αν εχω τα χρηματα και εχω αποφασισει να αλλαξω προτζεκτορα στον jvc θα πηγαινα πιο ξεκαθαρα
Ειναιβθεμα οπτικης που το βλεπει καποιος
Οι δυο αυτοι προτζεκτορες υπαρχουν στην avart

Last edited:

Reaction score
638
Δεν ηταν καλιμπραρισμενα τα δυο μηχανηματα απλα καποιες αλλαγες στις ρυθμισεις τους οπως στη φωτεινοτητα κτλ
Δεν ειναι επισης ιδιας κατηγοριας τιμης
Πρωτη φορα ειδα jvc γενικοτερα
Η ταινια ηταν οι πειρατές της καραιβικης (2011)
Το μαύρο του jvc και το λευκο του ειναι καλυτερα οπως και το κοντραστ
Επίσης εχει περισσοτερο φως
Αυτα ηταν πολυ ξεκαθαρα και αντιληπτα
Σε καποιες σκηνες σκοτεινες στην αρχη της ταινιας η θαλασσα στον jvc ηταν μπλε ενω στον epson γκριζαριζε
Γενικα στα χρωματα υπηρχαν διαφορες ο epson έβγαζε κοκκινο αρκετο πχ
Αλλα αυτα ισως ειναι θεμα καλιμπραρισματος
Αν δεις τον Epson χωρις συγκριση α-β ειναι καταπληκτικο μηχανημα θεωρω και παντα βαση της τιμης του
Ο jvc ειναι παραπάνω κατηγορια ε και ειναι καλυτερος αλλα αναμενομενο και λογικο
Εγω δεν ξερω αν θα εδινα την διαφορα να παω απ τον 9200 στον 9300 ευκολα
Ομως αν εχω τα χρηματα και εχω αποφασισει να αλλαξω προτζεκτορα στον jvc θα πηγαινα πιο ξεκαθαρα
Ειναιβθεμα οπτικης που το βλεπει καποιος
Οι δυο αυτοι προτζεκτορες υπαρχουν στην avart

Παντα οταν πηγαινει κανεις να δει εναν προβολεα σε εναν ειδικα διαμορφωμενο χωρο θα πρεπει να λαβαινει υπ οψιν του οτι σε καμμια περιπτωση ο προβολεας δεν θα αποδιδει το ιδιο στο σπιτι του καθως η οθονη , οι τοιχοι και οι αντανακλασεις που δεν υπαρχουν παιζουν πολυ μεγαλο ρολο σε αυτο που βλεπουμε....
Καλο θα ειναι να επικεντρωθεις σε θεματα οπως η συγκλιση και η ανομοιομορφια το color abberation και η ευκρινεια πως αποδιδει η ιριδα την κινηση τετοια πραγματα. Σε οτι αφορα αταφου πρωτα κανεις ενα reset στις ρυθμισεις του cinema και του normal mode και βαλεις τα δικα σας δισκακια με σκηνες που γνωριζετε πως παιζουν
Στην συγκεκριμενη περιπτωση αφου τα εχεις διπλα διπλα και εαν υποθεσουμε οτι η φωτεινωτητα ηταν σωστα ρυθμισμενη μπορεις να συγκρινει το μαυρο .
Και για να κανετε και λιγο την ζωη του πωλητη δυσκολη τραβατε ενα reset στις ρυθμισεις του cinema και του normal mode kai βαζετε τα δικα σας δισκακια με σκηνες που γνωριζετε πως παιζουν
Οσοι υποστηριζουν οτι το on/off contrast του νεου Επσονα πλησιαζει τους jvc απλα ονειρευονται
Βλεπετε το οπτικο μονοπατι στους lcd δεν μπορει να δωσει τα αποτελεσματα της τεχνολογιας LCOS ...

Αλλα ειναι τα πλεονεκτήματα που εχουν οι Επσον πχ η γραμμικότητα που δεν υπάρχει στους JVC ή το γεγονός ότι στις τελευταίες γενιες JVC υπαρχει μια διαχυση του λευκου σε μαυρο φοντο για το καταλαβετε στην μαυρη καρτελλα του avs forum με το σταυρονημα που χρησιμοποιουμε το τοποθετησουμε τα οργανα υπαρχει ενα μικρο ειδωλο του λευκου σταυρονήματος κατι που σαφως επηρεάζει το ansi contrast

Reaction score
1.469
Οταν πας να δεις εναν προβολεα γενικα μπορεις να παρεις το τηλεκοντρολ και να αλλαξεις οπως θες εσυ τις ρυθμισεις
Επισης να δεις το dvd που θες κτλ
Χθες ετσι εγινε και νομιζω ετσι γινεται παντου

Reaction score
1.469
Δυο προβολείς αρρύθμιστοι μπορούν να σου δείξουν αυτό που θέλεις να δεις. Ή αυτό που θέλουν να δεις. Ή να δείξουν άλλ' αντ' άλλων. ;)
Εγω ειχα παει στο καταστημα να παραλαβψ το νεο μου κεντρικο ηχειο δεν πηγα να κανω δοκιμη
Ο epson ειχε μια μνημη με ρυθμισεις και καλιμπραρισμα απο καποιον που το εκανε review
Στο
http://www.projectorjunkies.com
Αυτες οι ρυθμισεις και το καλιμπραρισμα εμενα δεν μου αρεσαν οπως και σε εναν κυριο εκει που μαζι ειδαμε και ο οποιος ειναι κατοχος του jvc 30 αν θυμαμαι καλα
Και οι δυο συμφωνησαμε στα συμερασματα
Οπως επισης και στο οτι ο καλιμπραρισμενος epson μας αρεσε λιγοτερο απο τον ακαλιμπραριστο και με καποιες ελαχιστες ρυθμισεις που αλλαξαμε εμεις
Και εδω μπαινει ο παραγοντας υποκειμενικο γουστο
Ομως οχι οταν πας σε καταστημα θα σου δειξουν οτι θελουν κτλ κτλ
Τι ειμαστε ολοι μας βλακες? Προς θεου

Reaction score
1.469
Πολλα υπαρχουν αλλα προς ποια κατευθυνση δεν ξερω
Επισης υπαρχουν και αμετρητοι ειδημονες και κριτες των παντων
ομως δεν ειναι το προβλημα πως υπαρχουν ας υπαρχουν οσα κ οσοι θελουν
το προβλημα ειναι πως καποιοι τα παιρνουν σοβαρα υπο ψιν

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads