Epson eh-tw 9200-benq w1070

Reaction score
10
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ το τελευταίο διάστημα σκέφτομαι αγορά για projector ειλικρινά ΕΧΩ μπερδευτεί μπορω να διάθεσω μέχρι 2000e για να πάρω κάτι που πραγματικά να αξίζει
Είδα τον benq w1070 καλός προβολέας και θέλω να δώ και τον epson eh tw9200 για τον οποίο ΕΧΩ ακούσει ότι ειναι πολυ καλός και έχει τέλειο 3d .Παρακαλω πολυ οποίος έχει τους παραπάνω προβολείς η τους εχει δοκιμάσει ας με βοηθησει.Ο προβολέας θα στηθεί σε ταβάνι απόσταση πανιού μηχανήματος 3 με 3,5 μέτρα απόσταση θέασης 4μετρα ,Επιςη θέλω να μου πείτε αν πάω σε τεχνολογίας LCD και τελικά αν αξίζει να δωςω αυτά τα χρήματα γιατί ΕΧΩ δει και τον benq και πραγματικά ειναι μια χαρά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.507
Όπως σου είπα και στο άλλο θέμα, εσύ θα κρίνεις με τα μάτια σου αν αξίζει.

Τα δικά μου μάτια λένε ότι αξίζει να δώσεις τα παραπάνω χρήματα για τον 9200.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.783
Μια χαρά είναι η τεχνολογία lcd. Τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει τεράστια βήματα προόδου, σε αντίθεση με τη dlp που παραμένει στάσιμη.
Ο epson 9200 είναι καλύτερος προβολέας από τον benq 1070. Επίσης δεν είναι τόσο φθηνός στην κατασκευή του. Τόσο απλά. Το αν αξίζει τα παραπάνω χρήματα θα το κρίνεις εσύ αφού τους δεις να παίζουν.

Reaction score
8.350
αξιζε αληθεια ν ανοιξεις κι αλλο θεμα?τα ιδια παλι ρωτας ,τα ιδια θα σου πουμε.Δεν ξερω αν υπαρχει ο 9200,και αν τον εχει κανενας,αλλα φανταζομαι πρεπει να υπαρχει σε καταστημα να πας να δεις μονος σου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.968
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou