EPSON EMP-TW600 + HD Media Players

Reaction score
0
Έχω ένα EPSON EMP-TW600 (720p/1080i) που όταν τον τροφοδοτώ με 1080i σήμα μέσω HDMI από ένα E-GREAT M31A το αναγνωρίζει κανονικά (1920x1080i), ενώ από ένα WD TV MEDIA PLAYER το αναγνωρίζει σαν 1125ι χωρίς να δείχνει την οριζόντια και κάθετη ανάλυση ούτε την συχνότητα, ενώ αν βάλλω το WD στο AUTO ο βιντεοπροβολέας μου δείχνει απλώς 750p χωρίς ορζόντια και κάθετη ανάλυση και συχνότητα.
Δοκίμασα στον WD όλες τις δυνατές αναλύσεις και συχνότητες από 720i και πάνω και πάντα στον βιντεοπροβολέα έβλεπα στα info του 750p για αναλύσεις 720i/p και 1125i για 1080i χωρίς καμμία άλλη πληροφορία.
Η εικόνα επίσης ήταν υποφωτισμένη και ελαφρά φλουταρισμένη στον WD σε σχέση με τον E-GREAT με τις ίδιες ρυθμίσεις αναλυτικότητας/συχνότητας και για τις ίδιες σκηνές σε mkv.
Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις τόσο για τον EPSON όσο και για τον WD που αγνοώ και που πρέπει να κάνω, έτσι ώστε να έχω τα ίδια οπτικά αποτελέσματα με τον E-GREAT, τη στιγμή που τόσο ο WD όσο και ο E-GREAT έχουν τον ίδιο επεξεργαστή;

Reaction score
175
Απάντηση: EPSON EMP-TW600 + HD Media Players

Για να σου δωσει κι αλλες πληροφοριες θα πρεπει να το συνδεσεις π.χ με component.

Αυτα τα κανει το hdmi.

Reaction score
1
Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις τόσο για τον EPSON όσο και για τον WD που αγνοώ και που πρέπει να κάνω, έτσι ώστε να έχω τα ίδια οπτικά αποτελέσματα με τον E-GREAT, τη στιγμή που τόσο ο WD όσο και ο E-GREAT έχουν τον ίδιο επεξεργαστή;
Για κάθε player χρειάζονται διαφορετικές ρυθμίσεις/calibration στον προβολέα.

Απλά κάνε τις ρυθμίσεις και σώστες σε διαφορετικές μνήμες.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EPSON EMP-TW600 + HD Media Players

Για να σου δωσει κι αλλες πληροφοριες θα πρεπει να το συνδεσεις π.χ με component.

Αυτα τα κανει το hdmi.
Συνδέω το E-GREAT με τον EPSON μέσω HDMI και παίρνω πλήρεις πληροφορίες ενώ με το WD μόνο ένα ξερό 750p ή 1125i αντίστοιχα για τα 720p και 1080i.

Reaction score
0
Και εγώ έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον Epson 600. Τον έχω συνδέσει σε ένα υπολογιστή με HDMI και μου δείχνει ότι είναι 750p...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.445