Epson home cinema 5010

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.824
Απάντηση: Epson home cinema 5010

Κώστα, πρόκειται για τον ευρωπαϊκό 9000, έτσι?

Reaction score
56

Και εγώ νόμιζα 'οτι ο 6010 είναι ο tw9000.Είστε σίγουροι για την αντιστοιχία?
Ο.κ το βρήκα η διαφορά 5010 & 6010 θα είναι στο χρώμα και σε κάποια extra features και κυρίως η υποστήριξη αναμορφικού φακού.Κατα τα άλλα είναι ο ιδιος προβολέας.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Ο.κ το βρήκα η διαφορά 5010 & 6010 θα είναι στο χρώμα και σε κάποια extra features και κυρίως η υποστήριξη αναμορφικού φακού.Κατα τα άλλα είναι ο ιδιος προβολέας.
...κι όχι μόνο...

''...The difference between the Home Cinema 5010 and the Pro Cinema 6010 is that it includes ISF Calibration, an extra lamp, a ceiling mount, a third year of warranty, and a cable cover.''

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.824

Δεν πάμε και στο "δια ταύτα" του τεστ?

Καλύτερο μαύρο από τον Panasonic 7000 (ή 5000 εδώ), καλύτερος σε 3D (για όσους τους εδιαφέρει) είναι μερικά από αυτά. Και η ίριδα φαίνεται να δουλεύει σωστα, αν και ακούγεται η λειτουργία της, έστω και λίγο.

Reaction score
1

...κι όχι μόνο...

''...The difference between the Home Cinema 5010 and the Pro Cinema 6010 is that it includes ISF Calibration, an extra lamp, a ceiling mount, a third year of warranty, and a cable cover.''

Μέσος χρήστης mode on

Π@π@ριές Μαρίτσα μου

Μέσος χρήστης mode off

:137::137:

Reaction score
15.548

Κώστα, πρόκειται για τον ευρωπαϊκό 9000, έτσι?
με τοσα που εχουν βγαλει,εχει γινει μπερδεμα..:403:

....μια χαρα μηχανακι θα ειναι...

εαν βαλεις και την ρυθμιση συγκλισης σε περιπτωση που χρειαζεται,ειναι σουπερ..

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.824

Μέσος χρήστης mode on

Π@π@ριές Μαρίτσα μου

Μέσος χρήστης mode off

Καλά όλα τα άλλα ρε Νικόλα, αλλά αυτό που έβαλες με bold περι ISF calibration κάνει τη διαφορά. Πού να σου εξηγώ τώρα...

Reaction score
1

Επεσε αλλού το bold Γιάννο κατά λάθος λόγω του pad στο laptop, μετά δεν μπορούσα να κάνω edit...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Μέσος χρήστης mode on

Π@π@ριές Μαρίτσα μου

Μέσος χρήστης mode off

...έτσι είναι αν έτσι νομίζεις...

έξτρα λάμπα,βάση οροφής,isf calibration,3 χρόνια εγγύηση...λίγα είναι όλα αυτά....ειδικά για ένα μέσο χρήστη

Reaction score
56

Αναφέρει ότι δεν λειτουργούν η δυναμική ίριδα και το CFI στο 3D και ότι αυτό ( σύμφωνα με τον reviewer ) δεν έχει μεγάλη επίπτωση στη τελική εικόνα! Εγώ πάλι ανυπομονώ να πέσει στα χέρια του Μανώλη γιατί κλείνω 10 μέρες χωρίς προβολέα και.... μα την οικονομική μου κρίση θα κάνω καμία χαζομάρα και θα πάω να πάρω τον jvc x7!!!(λεφτά υπάρχουν Γ.Α.Π).

Reaction score
1

...έτσι είναι αν έτσι νομίζεις...

έξτρα λάμπα,βάση οροφής,isf calibration,3 χρόνια εγγύηση...λίγα είναι όλα αυτά....ειδικά για ένα μέσο χρήστη

O μέσος χρήστης θέλει να καθήσει και να απολαύσει μιά ταινία, ούτε πρόκειται να δώσει 4 και 5 χιλιάρικα για προβολέα, ούτε θα κολλήσει τη μούρη του στην οθόνη να δεί αν είναι σωστά τα πίξελ, ούτε τον ενδιαφέρουν οι κινήσεις εντυπωσιασμού της κάθε εταιρείας...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

O μέσος χρήστης θέλει να καθήσει και να απολαύσει μιά ταινία, ούτε πρόκειται να δώσει 4 και 5 χιλιάρικα για προβολέα, ούτε θα κολλήσει τη μούρη του στην οθόνη να δεί αν είναι σωστά τα πίξελ, ούτε τον ενδιαφέρουν οι κινήσεις εντυπωσιασμού της κάθε εταιρείας...
άστο καλύτερα...δυο χιλιάρικα κοστίζει ο προβολέας...για τα υπόλοιπα ξαναδιάβασε

Reaction score
8.350

ηλπιζα η Επσον να ειχε βγαλει τωρα τα ανακλασης που θα εβγαζε,με λιγα λογια κατι αναλογο ενος JVC,μαυρα χωρις ιριδες,στη μιση τιμη.Αυτο θα ηταν ενδιαφερον ,τα υπολοιπα ειναι για να συζηταμε,αποψη μου.

Reaction score
15.548

θα βγουν και αυτα,αλλα χωρις 3D,αν δεν κανω λαθος.....

για τιμες χαμηλες το ξεχνας...

Reaction score
26
Epson PowerLite Home Cinema 5010 3D Projector Review

[imgl]http://www.projectorcentral.com/img.cfm?pid=6509[/imgl]Epson's Home Cinema 5010 is a 3D projector done right. From the emails we've been getting, it seems like a lot of people have been waiting for a 3D version of the Home Cinema 8700 UB -- that is, a strong home theater projector with great contrast and solid color performance, with the brightness to light up a very large screen and 3D performance that's competitive with the best of this year's crop. The Home Cinema 5010 is that projector.

Source: projectorcentral.com

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.328
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis