epson tw-1000

Reaction score
0
Γεια σας, νομίζω ήρθε η ωρα να αντικαταστήσω την λαμπα στον επσον μου και θα χρειαστώ καποια καθοδηγηση και προτάσεις.

(ο λόγος που πιστευω ότι χρειάζεται αλλαγή είναι γιατί τον έχω σε λειτουργια από τον απρίλιο του 2007 και πλεον δεν υπάρχει τιβι στο σπιτι)

λύση 1: αλλαγή προτζεκτορα με μεταχειρισμένο - που πρέπει να έχει οπωσδήποτε lens shift - αυτή είναι η πλεον ακριβή λύση
λύση 2: αλλαγή λάμπας, από που όμως? τιμές βλέπω κοντά στο 500αρι ή εξωτερικό

αν ακολουθήσω την λύση 2 είναι ευκολο να την αλλάξω?

ευχαριστώ

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.067
Απάντηση: epson tw-1000

Άλλαξε λάμπα και κράτα τον αφού είναι καλός κατά τα άλλα.
Εκτός αν έχεις κι άλλα προβλήματα.
Δεν έχεις ε;
Η λάμπα κάνει 200κάτι ευρώ.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.799

Δεν νομίζω ότι πάει τόσο ακριβά η λάμπα. Πρέπει να είναι κοντά στο 300άρι. Για να βεβαιωθείς επικοινώνησε με την Oktabit.

Reaction score
0

ευχαριστω για τις απαντησεις ... δεν νομιζω οτι εχω προβλήματα καλα δεν ειναι και ότι καλύτερο εχω δει απο πλευρα κίνησης και χρωμάτων αλλά για την τιβι ειναι μια χαρα τωρα όταν πεφτει κανενα bluray εε καλά ειμαι και εγω αυστηρός αφου ο κολητος εχει dila... μια χαρα ειναι ...

πηρα oκtabit αλλα κανει μονο χονδρικη ...

Reaction score
0

Reaction score
0

ωραιο αυτο το αρθρο και κατατοπιστικο λεω να παρω απο το ebay την φθηνη λυση με 70ευρω και αν δεν κατσει να παρω απο εδω την γνησια ... μια ερωτηση ομως που προηλθε απο το δικο σου επσον, αυτο που παρατηρω και εγω ειναι οτι εχει πεσει πολυ η φωτεινοτητα και για αυτο τον εχω στο dynamic αλλα με το iris off γιατι απλα σκοτώνει τα χρωματα... η ερωτηση ειναι αφου ακομα ειναι οκ μήπως να περιμενω λιγο? (εχει αρχισει να πρασινιζει αλλά και σε περιπτωσεις ειναι τα χρωματα λιγο οτι να ναι) ευχαριστω

Reaction score
0

και μετά από σχεδόν 1 μήνα που έκανε να έρθει η λαμπα, την έβαλα ήταν σχετικά εύκολο - περίπου 5 λεπτά και είναι ορατή η διαφορά κυρίως στο μαύρο. απλά πρέπει να την ρυθμίσω για να δω τα αποτελέσματα. πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω αλλά σίγουρα άλλο 59 ευρώ άλλο 260+ΦΠΑ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.297
Members
38.677
Νεότερο μέλος
LefterisG