Ποδήλατο

Reaction score
171
Σε ακολουθούσα σε ένα κομμάτι και τα έβλεπα, αλλά μου έσπασε τα νεύρα που πηδούσε το view από εσένα σε άλλον δίπλα σου και μετά σε επέλεγα πάλι και μετά πηδούσε σε άλλον κλπ. Οπότε το άφησα και μπήκα στον αγώνα του GWA να το τελειώσω. Μου φαίνεται αύριο θα πάρω μεγαλύτερο μπροστά μεγάλο δίσκο, θα τον κάνω φρίσμπι αυτόν που έχω 😆

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.683
Αυτά είναι τα τμήματα που μετράνε στη κατάταξη, τα πήγαμε πολύ δυνατά όλο το γκρουπ και ελπίζω να παραμείνουν και στον βραδινό αγώνα, είθισται το βράδυ να συμμετέχουν πάντα πχιο αδύναμοι αναβάτες, είναι σαν το ρητό "Όπχιος βράδυ περιπατεί, λάσπες και σκ@τά πατεί" :biggrin:
1000014502.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.683
Τελικά οι βραδινοί δεν κατάφεραν να αγγίξουν τους χρόνους των segment, άρα ξεκίνησα πολύ καλά στο πρώτο αγώνα.
Μένουν άλλοι πέντε αγώνες σε βάθος χρόνου, ο επόμενος είναι 2 Φλεβάρη.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.683
174 BF. Σήμερα αποφάσισα να ασχοληθώ μαζίτ, εψές με έφυγαν τα ποδάρια από το πάτημα στο GF με το sidi, οπότε είπα να του βάλω σχαράκια, να το στρώσω και να το έχω μαναχά για τις in door προπονήσεις
Σε αυτές τις παράδες είναι κλοπή για το συγκεκριμένο παπούτσι

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.683
Μιάς και ασχολούμαι σήμερα με τα καινούρια ποδηλατικά παπούτσα, θυμήθηκα κάτι ως συνέχεια σε αυτά που έγραφε τις προάλλες ο Γιάννης από Κρήτη.
Τα ποδηλατικά παπούτσα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, και αυτό επειδή όλα αυτά τα αποδοτικά παπούτσα έχουν διαφορετικά καλούπια και μεγέθη.
Το σωστό μέγεθος παπουτσιού πρέπει να είναι τόσο όσο με τα δάχτυλα του ποδιού, αν τα δάχτυλα βρίσκουν από καινούριο στο μπροστά μέρος του παπουτσιού, το μέγεθος είναι λάθος. Αν είναι οριακά και βρίσκουν ελάχιστα τα δάχτυλα κατά το πάτημα, είναι σωστό το μέγεθος. Όταν το παπούτσι στρώσει και πάρει το σχήμα του ποδιού θα είναι γάντι, θα ανοίξουν και με τη επιπλέον σύσφιξη τα δάχτυλα θα είναι συνεχώς σε υποψία ότι πάνε να βρούνε στο μπροστά μέρος του παπουτσιού, αλλά δεν θα βρίσκουν επειδή η σύσφιξη των boa δεν θα το επιτρέπουν αυτό.
Είναι απολύτως δικαιολογημένο όσο το παπούτσι είναι καινούριο να είναι σφιχτό, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λάθος το μέγεθος, είναι πχιο κρίσιμο το σωστό μήκος, δώστε χρόνο στο παπούτσι χρόνο να στρώσει.
Γιατί είναι σημαντικό το παπούτσι να έχει σωστό μήκος, είναι απλό, βοηθάει στο απόλυτο στήσιμο του αναβάτη πάνω στο ποδήλατο βάση του bike fit.
Ενα λίγο μεγαλύτερο παπούτσι, ναι μεν θα είναι άνετο από τη αρχή, θα σε τοποθετήσει όμως ελάχιστα πχιό επιθετικά πάνω στο ποδήλατο, αυτό το λίγο κάποιες φορές είναι η χρυσή τομή της άνεσης βάση του σωστού πατήματος.
Ψιλά γράμματα, το καταλαβαίνω, κάποιοι θα πείτε, τι μας λέει ο μπάμιας, και όμως όλα όσα έγραψα τα έχω αντιμετωπίσει, ψάχνοντας πάντα τη απόλυτη θέση ώστε να είναι αποδοτική η δύναμη.
Επίσης, βάζοντας καινούρια σχαράκια στα καινούρια παπούτσα βουτάμε τις βίδες στο γράσο, προστατεύει τα σπειρώματα από διάβρωση. Στα μαγαζά δεν το κάνουν αυτό... Όταν μετά από καιρό θες να αλλάξεις τα φθαρμένα σχαράκια, τα βγάζεις μαζί με τα σπειρώματα, και πάνε τα παπούτσα στο κουβά. ;)

ΥΓ.

Σχαράκια μόνο μπλε for the win!! :biggrin:

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.301
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito