EPSON TW 2000/SONY W60 ΕΚΘΕΣΗ ΗΙ FI

Reaction score
5
Ο προβολεας γενικα μου αρεσε... για (απλος) LCD ειναι οτι καλυτερο εχω δει...
Το θεμα της κινησης υπηρχε φυσικα... αλλα συνηθως σε αυτο φταιει η συνεργασια με τον player (στα Hz) και τι μετατροπες κανουν...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EPSON TW 2000/SONY W60 ΕΚΘΕΣΗ ΗΙ FI

Η χειρότερη κίνηση που έχω δει...
Πολύ μουντό μηχάνημα αλλά με μάλλον καλή ευκρίνεια εάν ρυθμιστεί σωστά..
Πολύ κίτρινα flesh tones και εξαιρετικά μαύρα αλλά με χαμένη λεπτομέρεια..
Θα περιμένω να τον δώ σωστά ρυθμισμένο..
Έτσι όπως τον είχαν στήσει δεν άξιζε..
Φίλε giorgio-n, δεν έφταιγε η ρύθμιση του προβολέα. Έφταιγε ότι μέσα στον χώρο προβολής δεν υπήρχε άνθρωπος της Epson, με αποτέλεσμα να τον σκαλίζουν συνεχώς διάφοροι άσχετοι! Εγώ το είδα αυτό, ειδικά την Παρασκευή, τουλάχιστον 3 φορές. Συζήτησα το Σάββατο το βράδυ με τον άνθρωπο που τον ρύθμισε και μου είπε ότι αναγκαζόταν να τον ξαναρρυθμίζει περίπου 2-3 φορές κάθε μέρα, γιατί τον πείραζαν συνεχώς! Είναι βέβαιο ότι μπορεί να δείξει πολύ καλύτερα απ' ότι είδαμε εκεί μέσα!
Πριν φύγω την Παρασκευή το βράδυ πήγα και τον είδα για άλλη μια φορά, και τον είχαν σκαλίσει τόσο πολύ, που, έπαιζε χειρότερα και από τον 700άρι που έχω στο σπίτι....

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: EPSON TW 2000/SONY W60 ΕΚΘΕΣΗ ΗΙ FI

Φίλε giorgio-n, δεν έφταιγε η ρύθμιση του προβολέα. Έφταιγε ότι μέσα στον χώρο προβολής δεν υπήρχε άνθρωπος της Epson, με αποτέλεσμα να τον σκαλίζουν συνεχώς διάφοροι άσχετοι! Εγώ το είδα αυτό, ειδικά την Παρασκευή, τουλάχιστον 3 φορές. Συζήτησα το Σάββατο το βράδυ με τον άνθρωπο που τον ρύθμισε και μου είπε ότι αναγκαζόταν να τον ξαναρρυθμίζει περίπου 2-3 φορές κάθε μέρα, γιατί τον πείραζαν συνεχώς! Είναι βέβαιο ότι μπορεί να δείξει πολύ καλύτερα απ' ότι είδαμε εκεί μέσα!
Πριν φύγω την Παρασκευή το βράδυ πήγα και τον είδα για άλλη μια φορά, και τον είχαν σκαλίσει τόσο πολύ, που, έπαιζε χειρότερα και από τον 700άρι που έχω στο σπίτι....

Πρέπει να τα προσέχουν οι εταιρίες κάτι τέτοια...
Είναι μηχάνημα που αποτελεί βιτρίνα για την epson με αυτή την πορεία στον χώρο..
Και εγώ θα τον ξαναδώ γιατί πιστεύω πως έχει δυνατότητες !!!

Reaction score
0
Απάντηση: EPSON TW 2000/SONY W60 ΕΚΘΕΣΗ ΗΙ FI

Συμφωνώ, ήταν μεγάλο λάθος της Epson. Ενώ στο περίπτερο της Klipsch, πάντα υπήρχε μέσα στον χώρο προβολής άνθρωπος της εταιρίας και κανένας δεν πείραζε τα μηχανήματα!

Reaction score
0
Δεν ειδα τον Epson .
(δεν συμπαθω και την εταιρια - sorry Προεδρε- "happy_1" ,ηταν "πιττα" και η αιθουσα )
Ειδα ομως τον Sony W60.
Ειχα πολυ καιρο να δω καινουργια πραγματα στους προβολεις.
Φοβομουν -ειναι η πραγματικη αληθεια- μην μπω στο trip της αλλαγης .:cool_11:
Εντυπωσιαστηκα με τον Sony.
Αν και στην αρχη μου φανηκε οτι ειχε καποιο προβλημα στην κινηση (ο player ?)
μετα δεν ειδα κατι αλλο.
Απλα χαζευα τους 4 φανταστικους που εριχνε στο πανι ο Sony.
Η εικονα του ηταν εντυπωσιακη - δεν ξερω αν ηταν ρυθμισμενος αλλα ετσι μου φανηκε -
Τα 1080p ειναι μονοδρομος πλεον στους προβολεις .
Ο ανταγωνισμος τελικα κανει καλο .....στον καταναλωτη.
Αν δειχνουν ετσι οι SXRD ( LCD ,D-ILA)
θα ηθελα να δω πως θα δειχνουν οι DLP.
Νομιζω οτι πρεπει να δω τον Infocus .

Σημειωση:Βλεπω RΑΙΝBOW :happy_9:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.502
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus