EPSON TW 450- Προβλημα με τη λαμπα

Reaction score
2
Καλημερα , θα παραθεσω και το δικο μου προλβημα μετα απο αλλαγη λαμπας στον EPSON TW-450 (OEM 1870 ωρες eco mode ).
Παραγγελνω λαμπα απο ebay made in China αφου επαθα λιγακι ,ακουγοντας την τιμη της ΟΕΜ λαμπας. Τι με εκανε να παρω απο τον κινεζο? Εκτος απο την τιμη περιπου 55€ με τα μεταφορικα , ειδα οτι ηταν και η παλια λαμπα κινεζικη . Οκ ! Την αγοραζω και ερχεται . Επειδη μετακομησα δεν την εβαλα κατευθειαν . Στο νεο σπιτι εφτιαξα νεα βαση και ξεκινησα για να κανω setup .
Αμεσως καταλαβα οτι παιζει προβλημα : α) η φωτεινοτητα ηταν χαμηλη , β) και ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ολων αριστερα η οθονη μου ειναι ενας τονος γαλαζια και δεξια κοκκινιζει.
Η παλαια λαμπα τελειωσε με ενα μικρο μπουμ:focus: . Ελπιζω να ηταν μονο η λαμπα.
Τωρα εχω την εντυπωσει οτι μερικες φορες δυναμωνει η φωτεινοτητα και αμεσως κατεβαινει. Επισης σε σκοτεινες σκηνες εχει πολυ μαυριλα. Μπορει καποιος να με βοηθησει ? Εχει βλαβη ο προβολεας ?
Περιμενω απο τους γνωστες μια γνωμη !!!!:help:

Σας ευχαριστω ......

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.625
Κατ' αρχάς φαίνεται ότι η καινούρια λάμπα είναι προβληματική, κυρίως λόγω των μεταπτώσεων στη φωτεινότητα. Μάλλον όμως θα χρειαστεί και έλεγχος στον προβολέα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.185
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907