Epson tw9000w

Status
Not open for further replies.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202
Καλησπέρα παιδιά.ο προβολέας είναι το μοντέλο w δηλαδή με ΑΣΥΡΜΑΤΟ hdmi. Λειτουργούσε για μια ταινια την εβδομάδα οπότε έχει χρησιμοποιηθει πολύ λίγο.
Λειτουργεί σε εντελως ακαπνο περιβάλλον, είναι πρόσφατα καλιμπραρισμενος απτον κ.Καστρουνη.
Τιμή πώλησης 880 ευρώ με ΔΩΡΟ bluray player panasonic

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά.ο προβολέας είναι το μοντέλο w δηλαδή με ΑΣΥΡΜΑΤΟ hdmi. Λειτουργούσε για μια ταινια την εβδομάδα οπότε έχει χρησιμοποιηθει πολύ λίγο.
Λειτουργεί σε εντελως ακαπνο περιβάλλον, είναι πρόσφατα καλιμπραρισμενος απτον κ.Καστρουνη.
Τιμή πώλησης 880 ευρώ με ΔΩΡΟ bluray player panasonic

καλησπέρα με ενδιαφέρει σου στελνω ΡΜ

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.668
Στον εαυτό σου τα λες απο το ίδιο ip; >:( Μπαν!

Κανονικά θα έπρεπε να αποκλειστείς απο τις αγγελίες για κανέναν χρόνο αλλά οι άγιες αυτές οι μέρες με έχουν κάνει μαλακό και γλυκό σαν panettone.

Reaction score
30.455
Καρδιά μάλαμα έχεις θησαυρέ μου!:p
[DOUBLEPOST=1545414983][/DOUBLEPOST]
Το μήνυμα αυτό, όπως και το αποπάνω του μπαναρισμένου, θα διαγραφούν εντός ολίγων ωρών.
Το δικό μου να μείνει για να φαίνεται η μεγαλοψυχία σου εις τους αιώνας των αιώνων....
Αμήηηηηνννν...!

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202
Ζήτω δημοσίως συγνώμη μου έκανε πλάκα (πολύ αστείο) ο αδερφός μου .
Εχω ήδη μιλήσει με τον χρήστη panaros εδώ και 3 ημέρες για τον προβολέα ο οποίος ήρθε και τον είδε μάλιστα προλιγου και θα τον αγοράσει στις επόμενες μέρες. Απλά δεν κλείνω ακόμα την αγγελία ώσπου να γίνει η πώληση.

Ο panaros δεν θα πάρει τελικά τον προβολέα λόγω ότι δεν βολεύει στον χώρο του που είναι πολύ μικρός.
Οπότε παραμένει προς πώληση και υπάρχει η δυνατότητα να δωθεί χωρίς το bluray player στα 780 ευρω!!!! Η τιμή είναι χώμα!

Last edited by a moderator:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members