- Reaction score
- 29.632
Στοίχιζαν τα διπλά από όσο θυμάμαι , και τώρα πλέον ακόμη περισσότερα.Όταν ένας έμπειρος ακροατής με JM LAB GRANDE UTOPIA (70.000)
Στοίχιζαν τα διπλά από όσο θυμάμαι , και τώρα πλέον ακόμη περισσότερα.Όταν ένας έμπειρος ακροατής με JM LAB GRANDE UTOPIA (70.000)
Απορώ που δεν ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό.Νομίζω κάπου έχω ανεβάσει ένα βίντεο αλλά δε μπορώ να το βρω...
Παίζει το streamer μου ένα ραδιόφωνο ιντερνετικο που μεταδίδει flac...
τραβάω το βύσμα δικτύου ενώ παίζει και εκτός του ότι παίζει για πολλά δευτερόλεπτα ακόμη, η ποιότητα του ήχου δεν αλλάζει καθόλου... είτε με το απλό καλώδιο είτε χωρίς (για όσο αντέχει η buffer) παίζει το ίδιο...
Πόσο καλύτερο καλώδιο από το ...χωρίς καλώδιο? !!!
Δε χρειάζομαι καμία άλλη δοκιμή... όποιος χρειάζεται με γεια του με χαρά του...
------------------------------
....ναι ξέρω.... δεν έχω αρκούντως αναλυτικό σύστημα + το internet radio δεν είναι σοβαρή πηγή (αν και flac)![]()
Προφανώς και ξέρει. Αλλά αυτό το χαρακτηριστικό της μετάδοσης δεδομένων έρχεται σε αντίθεση με αυτά που υποστηρίζετε. Γιατί, αυτό σημαίνει ότι ακόμα και σφάλματα μετάδοσης να υπάρχουν ( θα είδες φαντάζομαι ότι στο δίκτυό μου για παράδειγμα, δεν υπάρχει ούτε ένα σφάλμα μετάδοσης που να οδήγησε σε επαναποστολή και αυτό σε χρονικό ορίζοντα 60+ ημερών ), η χρονική διάρκεια του buffer είναι μεγαλύτερη αυτής που απαιτεί η επαναποστολή πακέτων.Απορώ που δεν ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό.
Αφού δεν αποτυπώνονται οι αρετές του καλωδίου σε μετρήσεις βρε. Ακόμα και μηδέν σφάλματα που έχουν τα μηχανάκια μας, τα high end καλώδια ethernet κάνουν διαφορά!Είπα να δω τα στατιστικά σε ρουτερ και switch με την ευκαιρίαΊδιο χρόνο power on έχουν και τα δύο.
Λέτε να αλλάξω καλώδια και να τρέχει με λιγότερα σφάλματα το δίκτυο; Πιο γρήγορα;
Θα περιμένω κανά δυο χρόνια ακόμα πριν κάνω ρεσετ
View attachment 375453 View attachment 375452 View attachment 375451
ηρεμία..Το εχετε κουρασει. Εχετε καταλαβει οτι αυτο που λενε οι καλωδιαδες δεν ειναι οτι υπαρχουν σφαλματα μεταδοσης δεδομενων αλλα πως ο θορυβος επηρεαζει το αναλογικο τμημα του dac εισαγοντας σφαλματα χρονισμου της κυματομορφης; Εχετε κατι επαυτου εκτος απο χαχανα μεταξυ σας;
Δηλαδή, ότι πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά για να πάρουν ένα καλώδιο που μειώνει τις παρεμβολές προς τα άλλα μηχανήματα;Το εχετε κουρασει. Εχετε καταλαβει οτι αυτο που λενε οι καλωδιαδες δεν ειναι οτι υπαρχουν σφαλματα μεταδοσης δεδομενων αλλα πως ο θορυβος επηρεαζει το αναλογικο τμημα του dac εισαγοντας σφαλματα χρονισμου της κυματομορφης; Εχετε κατι επαυτου εκτος απο χαχανα μεταξυ σας;
Το πρόβλημα σου ποιο ακριβώς είναι ;Δηλαδή, ότι πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά για να πάρουν ένα καλώδιο που μειώνει τις παρεμβολές προς τα άλλα μηχανήματα;
Ακολουθει brain dumpΤο πρόβλημα σου ποιο ακριβώς είναι ;
Σου ζήτησε κανείς χρήματα για να κάνει το κέφι του ;
Για να μη ξεφεύγουμε κι από το περί ου ο λόγος, αυτό το καλώδιο, το epic, είναι θωρακισμένο, ή όχι;