Ethernet cables - Chord Epic

Reaction score
1.170
Σημα χαμηλης ισχυος ειναι το wifi. Φικτραρετε ευκολα. Θα φτιαξουμε κεραιες audiophile με προαγορα 300 ευρω και θα παιζει τελεια :)
Θα εχει καθαροτερο ηχο, θα παιζει σαν πικαπ και θα κανει το mp3 να ακουγεται καλυτερα απο wav

Last edited:

Reaction score
3.571
Σημα χαμηλης ισχυος ειναι το wifi. Φικτραρετε ευκολα. Θα φτιαξουμε κεραιες audiophile με προαγορα 300 ευρω και θα παιζει τελεια :)
Θα εχει καθαροτερο ηχο, θα παιζει σαν πικαπ και θα κανει το mp3 να ακουγεται καλυτερα απο wav
Η δική σου η κεραία θα είναι πολύ χοντρή και δεν θα μπαίνει εύκολα στον.@ισινό της γειτόνισσας (neighbour's rear switched port).
Τσάμπα θα κουνάμε τα εξάιντσα, για να μας την λέει μετά ο Dimifoot, θα βάζει και γελάκια ο leandros, ακόμα χειρότερα δηλαδή

Reaction score
3.571
Μην ξηγιεσαι έτσι ρε κιουρατα. Να τα κρεμάσω με ethernet , λες να πιάσουν καλύτερα;
Γκομενάκι δεν βλέπω, τι στον κόρακα αλφάδιαζες ωρέ ζαγάρι μου ;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.301
είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, όχι σαν το δογματικό ηαρ
1000000258.png

Έτσι μπράβο.

Έτσι είμαι από μικρός

9023.jpg

Δεν είμαι καλοπροαίρετος, επιθυμώ διακαώς να σας καούνε τα 5-ιντσα, ενώ ονειρεύεστε ότι βγάζουν μπάσο

9490.jpg

Άκου κει 5-ιντσα..
Άκου κει χωρίς σαμπ να μιλάτε για εθερνετ..
Λίγα αντικαταθλιπτικά θέλετε;

1000006373.png

Reaction score
29.653
Αν δε δω μέτρηση με παχύμετρο δεν δέχομαι τίποτα.
Αλφάδιασμα και π@π@ρια μάντολες.

Reaction score
9.861
Έλα ρεεεεη !

Λοιπόν σας έχω νέα! Κατέβηκα από την γαμωσκαλα !

Αλφαδιααααα ο κερατάς !!!

Συνεχίστε.....
Θα σου χρειαστεί ξανά η σκάλα :biggrin:

Εάν κάθεσαι σχετικά πίσω, λογικά θα χρειαστείς ακόμη ένα για να καλύψεις το κενό, αλλά μπορείς και να τα στρέψεις κατά 90 μοίρες.

Reaction score
2.596
Θα σου χρειαστεί ξανά η σκάλα :biggrin:

Εάν κάθεσαι σχετικά πίσω, λογικά θα χρειαστείς ακόμη ένα για να καλύψεις το κενό, αλλά μπορείς και να τα στρέψεις κατά 90 μοίρες.
Είναι 180χ60 το ενα. Βάλε και 30 πόντους κέντο ανάμεσα τους στο φωτιστικό πάει στο 180χ150.
Είναι 5 πόντους μπροστά από τη μπάφλα των ηχείων και 20-30 πόντους από την θέση ακρόασης στο μήκος του 180. Το κενό στη μέση παίζει βάλω κάνα διάχυτη μελλοντικά.

Έχει και 15-20 πόντους κένο από πάνω να το γεμίσω με υλικό αν χρειαστεί.

Πάντως με μια σύντομη ακρόαση έχει κάνει αρκετή διάφορα, τι ακριβώς θα δείξουν οι μετρήσεις το άλλο σκ.
Φαίνεται να έχει δώσει χαμηλομεσααια και όλα ακούγονται πιο καθαρά και ξεκούραστα.

Reaction score
9.861
Λοιπόν διαβάζοντας ένα άρθρο για προτάσεις βελτίωσης σε ένα ιντερνετικο περιοδικό του audio που επισκέπτομαι συχνά μου προτείνει 2 καλώδια ethernet.

Το πρώτο είναι το CLS Cat 8 που το βρίσκει κανείς στο Amazon κοστίζει 10ευρω το μέτρο και λέει πως είναι αρκετά καλό, προσφέρει ησυχία και κάποιου είδους ανάλυση.

CSL-CAT8-02.jpg

Επειτα προτείνει και ένα καλώδιο της QED στα 160-200 ευρώ το μέτρο, το
QED Reference
REF-liegend-01.jpg

Kabelquerschnitt.jpg

Ας πούμε ότι και κάτι τέτοιο θα μπορούσα να αγοράσω.

Το chord epic βρε αθεόφοβοι που κοστίζει τα 3πλασια απ αυτό πως δικαιολογεί την τιμη του?
Μήπως μιλάμε για αέρα κοπανιστό?

Reaction score
3.571
Είναι 180χ60 το ενα. Βάλε και 30 πόντους κέντο ανάμεσα τους στο φωτιστικό πάει στο 180χ150.
Είναι 5 πόντους μπροστά από τη μπάφλα των ηχείων και 20-30 πόντους από την θέση ακρόασης στο μήκος του 180. Το κενό στη μέση παίζει βάλω κάνα διάχυτη μελλοντικά.

Πάντως με μια σύντομη ακρόαση έχει κάνει αρκετή διάφορα, τι ακριβώς θα δείξουν οι μετρήσεις το άλλο σκ.
Φαίνεται να έχει δώσει χαμηλομεσααια και όλα ακούγονται πιο καθαρά και ξεκούραστα.
Οπότε, τώρα που έφτιαξες το χώρο σου και πάλι δεν θα ακούς διαφορές στα καλώδια , πως θα την βγάζεις;
θα κάθεσαι να ακούς μουσική;
Θα βαρεθείς στο τέλος

ΥΓ Βάλε κάτι να μειώσεις τις πρώτες πλαϊνές ανακλάσεις

Reaction score
9.861

ΟΚ, με μπέρδεψαν οι φώτο σχετικά με τις θέσεις των πάνελ.

Το κενό από πάνω δεν χρειάζεται να το γεμίσεις διότι πάνελ απορρόφησης λειτουργούν αποτελεσματικά σε απόσταση από τα τοιχωματικα όρια.
Μόνον το πάχος θα είχε νόημα να αυξήσεις αφήνοντας πάλι απόσταση από την οροφή ή να αυξήσεις την απόσταση, το κενό δηλαδή.

Διαχυτη στο κενό, λόγω της μικρής επιφάνειας ανάμεσα στα πάνελ πάλι δεν θα κάνει κάτι ουσιαστικό.
Δες τις μετρήσεις και αναλόγως προχωράς.

Reaction score
2.596
Οπότε, τώρα που έφτιαξες το χώρο σου και πάλι δεν θα ακούς διαφορές στα καλώδια , πως θα την βγάζεις;
θα κάθεσαι να ακούς μουσική;
Θα βαρεθείς στο τέλος

ΥΓ Βάλε κάτι να μειώσεις τις πρώτες πλαϊνές ανακλάσεις
Κατσε βρε εβαλα 2 πανελ και τελειώσαμε νομίζεις; ΧΑ!

στο δεξι ηχειο εχει πανελ ο πλαινος τοίχος για την πρώτη ανάκλαση (ειναι νιτζα ιδιο χρώμα με τον τοίχο). Το αριστερο ο τοίχος ειναι στα 5 μετρα δεν με επιρρεάζει.

Μετά εχει ο μπροστα τοίχος την τιμητική του....αλλά ένα ένα....μη φάει κανα εγκαφελικο η κυρα.

Προ τιπ.....τετοιες μαλακίες κάνουμε όταν η φαμίλια ειναι διακοπές......αμα γυρίσει και δεν της αρέσει λες απλά κατέβασε τα μονη σου :p

Reaction score
3.571
[/QUOTE]
Κατσε βρε εβαλα 2 πανελ και τελειώσαμε νομίζεις; ΧΑ!

στο δεξι ηχειο εχει πανελ ο πλαινος τοίχος για την πρώτη ανάκλαση (ειναι νιτζα ιδιο χρώμα με τον τοίχο). Το αριστερο ο τοίχος ειναι στα 5 μετρα δεν με επιρρεάζει.

Μετά εχει ο μπροστα τοίχος την τιμητική του....αλλά ένα ένα....μη φάει κανα εγκαφελικο η κυρα.

Προ τιπ.....τετοιες μαλακίες κάνουμε όταν η φαμίλια ειναι διακοπές......αμα γυρίσει και δεν της αρέσει λες απλά κατέβασε τα μονη σου :p
Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί μια γυναίκα αυτές τις δίφυλλες μπαλκονόπορτες στο ταβάνι του σαλονιού της.
Ούτε πρόκειται να ακούσει διαφορές , μη σου πει ότι ακούγεται και χειρότερα, πιο μουντά τα πρίμα ή ότι χάθηκε η αίσθηση του Live!

Last edited:

Reaction score
1.170
Αμα κρεμάσει κανένα λουλουδι θα το περάσει και σαν αισθητική καινοτομία. Κανένα πόθο που καμουφλαρει άνετα τα καλωδια και ειναι εύκολος στη φροντίδα. Οι κρεμαστοι κήποι του Αντρέα

Reaction score
2.235
View attachment 375793

Έτσι μπράβο.

Έτσι είμαι από μικρός

View attachment 375795

Δεν είμαι καλοπροαίρετος, επιθυμώ διακαώς να σας καούνε τα 5-ιντσα, ενώ ονειρεύεστε ότι βγάζουν μπάσο

View attachment 375794

Άκου κει 5-ιντσα..
Άκου κει χωρίς σαμπ να μιλάτε για εθερνετ..
Λίγα αντικαταθλιπτικά θέλετε;

View attachment 375792
Μη μου ταράζεσαι εσύ . Φάε τη μπριζολιτσα σου 😆

Reaction score
3.571
Αμα κρεμάσει κανένα λουλουδι θα το περάσει και σαν αισθητική καινοτομία. Κανένα πόθο που καμουφλαρει άνετα τα καλωδια και ειναι εύκολος στη φροντίδα. Οι κρεμαστοι κήποι του Αντρέα
Εγώ πάλι φοβάμαι ότι στη φωτογραφία που βλέπεις αριστερά, κατά τον Οκτώβρη, θα είναι μόνο ο Ανδρέας

Reaction score
2.596
Εγώ πάλι φοβάμαι ότι στη φωτογραφία που βλέπεις αριστερά, κατά τον Οκτώβρη, θα είναι μόνο ο Ανδρέας
XAXAXAXAXAXAXA

να ξέρεις μεσιε έστειλα φωτογραφίες και της άρεσαν! Ο καημός της ήταν να ειναι ισια.

Δεν τα αφήσω έτσι πάντως, θα να ντυσω λευκά όταν καταλήξω στο παχος τους. Μπορεία να βάλω και ξύλινο πλαίσιο, να γεμίσω το κενό με ξύλο και να βάλω κανα σποτάκι.

ΥΓ κάθε άλλο παρά ψοφιο ακούγεται. ίσα ισα που τα πρίμα ενώ ειναι στην ιδια ένταση είναι πιο καθαρά. γενικά είναι όλο πιο καθαρό.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm