Euro 1080hd

Reaction score
0
Το βλεπετε ακομη ? Γιατι ο Χιουμαξ μου δεν ανοιγει την καρτα με τιποτα?

Reaction score
1
Απάντηση: Euro 1080hd

Η' εναλλακτικα μπαινεις στο site τους και κανεις απο κει activate την καρτα.

Reaction score
4.909
Εκανα έτσι για ενα φιλο reactivation την κάρτα του που ειχε κλείσει και ...επανήλθε μόνο ο ήχος και όχι η εικόνα!

Reaction score
6
Εκανα έτσι για ενα φιλο reactivation την κάρτα του που ειχε κλείσει και ...επανήλθε μόνο ο ήχος και όχι η εικόνα!
Το κόκκινο (v1.10) και το μωβ (v.1.11) irdeto cam έχουν πρόβλημα με την κάρτα του Euro1080. Ανοίγουν μόνο τον ήχο και όχι την εικόνα. Το παλιό μπλε irdeto cam (v1.06) καθώς και το dragon ανοίγουν το κανάλι κανονικά!

Reaction score
0
Παιδια εγω εχω Freecam kai εβλεπα κανονικα τα 2 τελευταια χρονια .Τωρα δεν ανοιγει ουτε με Reactivation [5 φορες] ουτε τιποτα!!!!!!

Reaction score
4.909
Το κόκκινο (v1.10) και το μωβ (v.1.11) irdeto cam έχουν πρόβλημα με την κάρτα του Euro1080. Ανοίγουν μόνο τον ήχο και όχι την εικόνα. Το παλιό μπλε irdeto cam (v1.06) καθώς και το dragon ανοίγουν το κανάλι κανονικά!
Μόλις διάβασα το ποστ τηλεφώνησα στον κάτοχο της κάρτας (να του πω να δοκιμάσει και αυτά τα καμ , αν έχει) και...ω του θαύματος του ήρθε λεει κανονικά η εικόνα! (Ειχαν προηγηθεί και εμαιηλ διαμαρτυρίας). Οπότε δουλεύει κανονικά σε κόκκινο irdeto που εχει αυτός σε Humax 2000
Το μόνο που μπορω να υποθέσω είναι ότι το κόκκινο ιρντετο ειναι εκλεκτικό στην συνεργασία του με HD δέκτες, στον Humax2000 όμως τελικά παίζει κανονικά την κάρτα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv