Euro1080 DVB-S Mpeg2 free to air !!!!

Reaction score
6
Στον eutelsat W3A 7east , στην ίδια συχνότητα (10880, Vertical , SR:17360, FEC3/4) εκπέμπει πλέον σε DBV-S (για να χαίρονται οι κάτοχοι skystar2) και mpeg-2 (με AC-3 ήχο!)

Το καλύτερο είναι ότι αυτή την στιγμή είναι ελεύθερο (free to air)
Video bitrate 16Mbps !
Το κακό είναι ότι δεν εκπέμπει το κανονικό του πρόγραμμα , αλλά διάφορα κλιπς, πριν από λίγο είχε συναυλία του Jean Michel Jarre!!!

Στον Humax η εικόνα "ζωγραφίζει" , δεν βρίσκει όμως το pid του AC-3 ήχου (PID:257) !!!! Η Skystar2 από την άλλη δεν έχει κανένα πρόβλημα... 8)

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Το παραπαίζουν το πράγμα τον τελευταίο καιρό, από αλλαγή σε αλλαγή είναι, το θέμα είναι το παίξιμο να μας βγει σε καλό και όχι σε μα….

Reaction score
0
Belgium -croatia-latvia me thn karta tou 1080 tha doun WC hd...................Oi ypoloipes xwres den gnwrizoyn akomh {ta atima ta dikaiwmata.......}to palaivoun.

Reaction score
6
Θα σας πω μια μικρή ιστορία....
2-3 μέρες πριν τους Ολυμπιακούς του Τορίνο, το Euro1080 το πιάναμε από την ίδια συχνότητα του W3A και ήταν σε DVB-S όμως h264/mpeg-4 !!!!
Ξαφνικά την ημέρα της έναρξης το γυρίζουν σε mpeg-2 και ταυτόχρονα κλειδώνει !!!!
Το ίδιο βράδυ ανακαλύπτω ότι η κάρτα μου (του Euro1080) άνοιγε το κανάλι στον Qualitv μόνο που πλέον δεν ήταν το HD-1 αλλά το HD-2 !!! Μάλιστα εκείνη τη στιγμή είχε σε μαγνητοσκόπηση την τελετή έναρξης....
Μόλις αυτή τελείωσε, η κάρτα μου (έχει για χώρα GRC, δηλ.Greece! ,αλλά και κάρτα φίλου με χώρα EUR,δηλ.Europe!) κλείδωσε και αρνήθηκε να παίξει όλες τις υπόλοιπες μέρες ... Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι το πρόγραμμα ήταν διαθέσιμο μόνο για τους Σουηδούς!!! Μετά το τέλος των χειμερινών ολυμπιακών επαναφέρανε το HD-1 και η κάρτα μου ξαφνικά δούλεψε!

Μήπως αρχίζει να σας θυμίζει κάτι η όλη ιστορία;;;;
Ερχόμαστε στο σήμερα...
Γιατί λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, γυρίζουν το κανάλι από DVB-S2 (και h264) που ήταν (και έπαιζε κανονικά χωρίς προβλήματα πλεον) σε DVB-S (και mpeg-2 !!);;;;;
Άσε που αυτή την στιγμή είναι και ελεύθερο !
Εγώ βάζω στοίχημα ότι μέχρι την Παρασκευή θα γυρίσει σε HD-2 και θα κλειδώσει και δεν θα ανοίγει παρά μόνο με κάρτες Βελγίου , Λιθουανίας και Κροατίας.....
Το σκεπτικό είναι πολύ απλό! Κάρτες του Euro1080 και mpeg-2 HD δέκτες υπάρχουν αρκετοί , h264 δέκτες όμως λίγοι.....
Προτίμησαν λοιπόν να κάνουν αυτή την αλλαγή και να προσφέρουν εναλλακτική λύση στις χώρες που θα μπορούν αν μεταδώσουν σε HD !!! (και που δεν πιάνουν τον Astra 23.5 απ’όπου εκπέμπει αυτή τη στιγμή το HD-2 !!!!)

Αν είχατε σκοπό να αγοράσετε κάρτα Euro1080 και έχετε γνωστό στο Βέλγιο για να δηλώσετε την διεύθυνσή του, κάντε το τώρα....
Πιστεύω ότι θα βγείτε κερδισμένοι... :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
sakis said:
Belgium -croatia-latvia me thn karta tou 1080 tha doun WC hd...................Oi ypoloipes xwres den gnwrizoyn akomh {ta atima ta dikaiwmata.......}to palaivoun.
Γιατί δεν παίρνουμε τότε 1 κάρτα euro1080 Βελγικής ή Κροατικής έκδοσης;;;;

Εγώ παίρνω το ρίσκο να την παραγγείλω από τώρα και ας μην βάλουν τελικά το hd2 στον w3a... Mπορούμε να βρούμε μια βέλγικη καρτούλα;

Reaction score
0
XRHSTO TO APOGEVMA THA SOU APANTHSO GIATI EXO PSAXTEI EGO NA PARO MIA.
TELIKA TO SKY SENARIO DEN APEDOSE KATHOS DINOUN KAI DEKTH KAI EKTOS TON ALLON STHN ANOIGOUN OTAN THN VALEIS SPITI!!!DEN ERXETE ENERGOPOIHMENH.OI DE EBOROI ENTOS SYNORON POULANE 200 E AKRIVOTERA KAI FYSIKA SE ETHSIES SYNDROMES.
ETSI H MONH LYSH EINAI H KARTES TOU 1080.

Reaction score
0
KALA MILAME OTI MOLIS TELEIOSA TO REPLY XTYPISE TO TIL. XAXA
O TYPOS MOU EIPE OTI DEN XEREI AN H KARTA EINAI BELGIKH H KROATIKH KAI OUTE XEREI POS BOREI NA PARAGEILEI ME TETOIA IDIAITEROTHTA..
OPOTE TZIFOS.
APO TO SITE TOUS DLD DEN STELNUN KARTES SE XORES EKTOS TON 3 POU PEIRAN TA DIKAOMATA??

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Για να πάρεις τέτοια κάρτα (Βέλγικη π.χ.) πρέπει να δηλώσεις διεύθυνση Βελγίου ή να την πάρεις από Βέλγο αντιπρόσωπο ο οποίος θα σου δώσει μαζί και μια διεύθυνση Βελγίου για να κάνεις την ενεργοποίηση...

Σε λίγο θα έχω νέα καθώς κάνω την τελευταία μάλλον προσπάθεια...

KP

Reaction score
0
Επειδή το έκανα (κάρτα Euro1080 Βελγική με φίλο απο Βέλγιο) έχετε υπ' όψην οτι δίνεις την διεύθυνση κατα την αγορά και σου την στέλνουν στην ίδια διεύθυνση μετά απο 3-7 ημέρες. Η δική μου έκανε 7 ημέρες !!! (με γαϊδουράκι τις στέλνουν;) Για να κανονίσετε τους χρόνους σας.

Reaction score
0
eleos me ton geleio nomo ths eok....les kai agorazoume paranomo yliko.meta 5tous ftaiei h peirateia.

perimeno nea xrhsto.pantos stis 7 e exei mono ena kanali pros stigmhn eno ta alla den ta katevazo me to 1.85..ektos kai an den ekpempoun..dld stis 23.5 den.

KP

Reaction score
0
Κλείσανε και οι Πολωνοί με το Euro 1080. Άμα κλείσει και καμιά Βουλγαρία σωθήκαμε (για να ανοίξουν το HD2 στον W3A). Ακόμη, επέστρεψαν τα HD1nl και HD1 σε MP4.

Reaction score
0
Επείγον...Εχω πολλές άκρες στην Πολωνία...άς μου πει κάποιος που ξέρει τα πράγματα πολύ καλά τι πρέπει να κάνω για να κανονίσω συνδρομή...έχω προχειρες τουλάχιστον 4 διευθύνσεις πολύ κοντινών μου ανθρώπων...μόνο που δεν ξέρω τι πρεπει να κάνω..ότι αν δεν βγει στις 7.0 μοίρες το χω καταλάβει...Βοηθάτε χριστιανοί...

KP

Reaction score
0
Πάς στο σάϊτ του Euro1080 εδώ http://shop.euro1080.tv/category.php?lang=EN&catno=7 , αγοράζεις την κάρτα δίνοντας διεύθυνση για παράδοση στην Πολωνία του φίλου σου. Σε μιά βδομάδα περίπου θα παραδοθεί στο σπίτι του φίλου σου, ο οποίος θα σου την στείλει με κούριερ σπίτι-Ελλάδα. Τόσο απλά. Άν το δείξει απο τίς 7Ε θα είσαι άρχοντας.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
KP said:
Κλείσανε και οι Πολωνοί με το Euro 1080. Άμα κλείσει και καμιά Βουλγαρία σωθήκαμε (για να ανοίξουν το HD2 στον W3A). Ακόμη, επέστρεψαν τα HD1nl και HD1 σε MP4.
Επέστρεψαν στον Εutelsat?

KP

Reaction score
0
Μέχρι χθές και για 2-3 μέρες ήταν μόνο το HD1 σε mpeg2. Το ''Επέστρεψαν'' δεν ήταν το καλύτερο ρήμα που μπορούσα να βάλω, συγνώμη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef