6 Ιανουαρίου 2005 #1 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 305 http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html
9 Ιανουαρίου 2005 #2 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 49 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΠΥΡΟ!! :mrgreen: :mrgreen: Βέβαια, αν αντί για ΙΤΑΛΙΑ, έπαιζε η σημαία της Ελλάδας, δεν νομίζω να είχαμε παρεξηγηθεί!! "una fatsa, una ratsa........." :roll:
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΠΥΡΟ!! :mrgreen: :mrgreen: Βέβαια, αν αντί για ΙΤΑΛΙΑ, έπαιζε η σημαία της Ελλάδας, δεν νομίζω να είχαμε παρεξηγηθεί!! "una fatsa, una ratsa........." :roll:
9 Ιανουαρίου 2005 #3 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 305 το είχα σκεφτεί κι εγώ... Είναι παρ΄γγορο πάντως να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλοι σαν εσένα και ότι δεν είσαι μοναδικότητα της φύσης...
το είχα σκεφτεί κι εγώ... Είναι παρ΄γγορο πάντως να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλοι σαν εσένα και ότι δεν είσαι μοναδικότητα της φύσης...
12 Ιανουαρίου 2005 #4 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 49 Ο Θεός, αφού μας δημιούργησε, έσπασε το καλούπι!! Για να μην ξανακάνει......το ίδιο λάθος! :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Ο Θεός, αφού μας δημιούργησε, έσπασε το καλούπι!! Για να μην ξανακάνει......το ίδιο λάθος! :twisted: :mrgreen: :mrgreen: